railmaster Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 mozme uzatvarat stavky ale v materialoch od Dusaka je napisana 8500 a cena 80 000. AK to tak skutocne bude, bude to BOMBA. Najlacnejsie hodinky s Inhouse, keramickou lunetou a od firmy z 1.ligy Radšej si počkajme na skutočnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Jeste jedna zajimavost: na strankach Omega, je u novyvh PO jen inhouse bez silicon free balance. Zase to bude mit pouze titanova verze. A u tech Bondovek to je mozna velkoobchdni cena, patrne pouze pro obchodniky, ale i to se mi zda za hubicku. Taky mi prislo divne, s tim silicon free balance, ze proc ho nedavaji do De villek - hour vision, ale az do hour vision annual calendar a prave do novych Po a Bondovek by je davat meli? A bondovky s liquid metal, 8500 se silicone free balance za 80k? Ta cena by bylo s tim vsim prez 6000 eu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 A kolik pak je asi tak výrobní cena? Nebo cena samotného materiálu? Nějaký fundovaný hodinář by mohl odpovědět... ( nebavím se o tom, kolik vpálí do reklamy a "vývoje" ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 U Omegy muzes pocitat s 1500 eu (odhad +-)za kazdou dalsi komplikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Prostě jsem jako zákazník viděl materiály od Omega u AD Omega (což samo o sobě nic neznamená) a to zde prezentuji. Nikoliv spekulace z fóra. Pokud byla někde chyba v tisku, je to možné, každopádně se na ně těším a to je pro mě nejdůležitější. Až najdeš zdroj, postni to sem. Pro zajímavost nové PO chrono budou stát tuším 155k, to byla má původní volba, ale díky jejich velikosti nejsou pro mě to pravé. Omlouvám se, jestli to vyznělo nějak špatně - já nezpochybnuju že to tak bylo v materiálech uvedeno. Jinak pokud by se to potvrdilo, byla by to bomba za ty peníze, ale zatím se mi to zdá za ty peníze nepravděpodobné, vzhledem k ceně ostatních hodinek s 8500. Taky po "bondovkách" koukám, docela se mi ty nové líbí, ale mrzí mě že už nebudou mít vlnky.... Zkusím na zahraničních forech zjistit víc info a dám to sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 ... A bondovky s liquid metal, 8500 se silicone free balance za 80k?... Uz som to sem pisal, ale napisem este raz, pre uplne objasnenie.. keramicka luneta s Liquidmetal vyplnou bude LEN na titanovych Planet Ocean S aj BEZ chronografu a bude mat LEN modru farbu.. Bondovky a ostatne Plnet Ocean budu mat len cislo keramicku lunetu BEZ vyplne liquidmetal.. ( mimo oranzovej lunety, ktora ostava hlinikova! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Bez vlnek. Ostatní detaily mě moc nezajímají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Copy & paste ze zahraničního fora pro oživení :-) Seamaster Pro 300M Bezel: Ceramic with matt chromium nitride (marking on bezel) Has the 2500 movement (so says the Omega Catalog) most likely the 4th generation 2500D Lacquer dial (no waves) Same caseback as 2220.80 except the micro dots behind the seahorse have been replaced by waves White Super-Luminova (blue @ night) Bezel Dot & Minute hand White Superluminova (green @ night) MSRP $4200 USD (subject to change) Bracelet pins are now screws Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
equipe Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Nemá náhodou už někdo obrázek nových Seamaster 300 M Chrono Diver?? Udělal by mi velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2011 Nemá náhodou už někdo obrázek nových Seamaster 300 M Chrono Diver?? Udělal by mi velkou radost kial viem, tie nie su nove.. nove su len klasicke seamaster 300m, a cela rada PO. 300m chrono nie, mozno na buduci rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
equipe Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2011 to by byl pech a musel bych koupit nové PO )kial viem, tie nie su nove.. nove su len klasicke seamaster 300m, a cela rada PO. 300m chrono nie, mozno na buduci rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Nové bondovky naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Nové bondovky naživo. Připomínaj mi 2254.50, za mě palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 (upraveno) na SMP moc fotek není, ale alespoň to málo co je slibuje pěkné hodinky... Upraveno 19. srpna 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Mno, mě přijde, že bez vlnovek to není ono. Ale nejsem nestranný, já si pořídil právě proto teď ještě ty "vlnkové". Ale i tak nejsou ty nové uplně k zahození Prostě dle gusta každého soudruha. Že, soudruhu generále Gogole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Mno, mě přijde, že bez vlnovek to není ono. Ale nejsem nestranný, já si pořídil právě proto teď ještě ty "vlnkové". Ale i tak nejsou ty nové uplně k zahození Prostě dle gusta každého soudruha. Že, soudruhu generále Gogole... na jednu stranu ty vlnky maj něco do sebe, na druhou stranu doufám že omega novým ciferníkem odbourá tu zvláštní vyblitou šedou modrou, která tam někdy vznikla, ale vzhledem k tomu že ty vlnky podle různýho druhu nasvícení z toho pokaždý udělají jiný vzhled hodinek, tak rozhodně neunudí majitele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) teď ještě aby předělali ten škaredý tah a budou perfektní Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Ten tah k nim proste patri. Je nejpohodlnejsi co jsem kdy mel na ruce. A byla by skoda jim dat takovej ten ala Rolex, jako mela cerna verze a tisic dalsich hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Nejdřív jsem byl proti, ale teď musím říct podle fotek, že ta nová verze se mi líbí Jen doufám, že u modré verze je datumovka také s modrým podkladem, a ne černým, jak to vypadá z některých fotek... edit: jo, a tah je dokonalej, ten bych neměnil (kdo nezažil, neocení) Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 souboj s 2254.50 v mych ocich prohravaji, takze nemam co resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se