steel Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 souboj s 2254.50 v mych ocich prohravaji, takze nemam co resit jednoznačně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dande Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Ten tah k nim proste patri. Je nejpohodlnejsi co jsem kdy mel na ruce. A byla by skoda jim dat takovej ten ala Rolex, jako mela cerna verze a tisic dalsich hodinek. 100% souhlasím, tah je neskutečně pohodlný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Tak oproti mym 2531.80 se mi na nich libi vice snad jen ten plasticky napis Omega. Cerna datumovka se tam imho vubec nehodi a font na lunete taky nic moc (alespon k temto hodinkam). A bez vlnek to vypada tak nejak divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Výsledek je jasný, je třeba mít oboje (taky se bojím té černé datumovky, ale počkám na reál a co se tahu týká, tak krom VC overseas neznám lepší. Ve srovnání s B, R, TH, jednoznačně nejkomfortnější tah i zapínání, pokud bude upgrade na šroubovací dílky, není co řešit..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Jj tah má Omega super. Chybělo tomu už jen to šroubování, to už kóóóónečně pořešili, teď už jen chvilka napětí jak budou vypadat v ruce/na ruce a jestli střeva budou inhouse caliber... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Jj tah má Omega super. Chybělo tomu už jen to šroubování, to už kóóóónečně pořešili, teď už jen chvilka napětí jak budou vypadat v ruce/na ruce a jestli střeva budou inhouse caliber... Nebudou, už to tady někde v diskuzi bylo, bude to 2500 D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Cennik Seamasterov podla Ref.cisla modelu pre USA trh platny od Sept. 2011 (ceny v USD) zdroj: WUS, priamy link je tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Se mi ty nový tak nelíbí, že jsem si včera narychlo koupil jedny z posledních quartzek s vlnkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Akorát ty nové jsou pouze v automatu, quartz je furt s vlnkama:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Akorát ty nové jsou pouze v automatu, quartz je furt s vlnkama:smile_anim: Quartz se přestává vyrábět, jakmile uvedou nový model a doprodají zásoby, už bude Semaster 300M jen v automatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Quartz se přestává vyrábět, jakmile uvedou nový model a doprodají zásoby, už bude Semaster 300M jen v automatu. To máš odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 To máš odkud? - zhruba od 5.40 min. Koukal jsem na to už před časem, když to poslouchám ted znovu, uvedl jsem předchozí informaci asi nepřesně - mluví se o krátkém až středním horizontu, takže se nějaký čas ještě možná prodávat bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limp2 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 to video je momentalne nedostupne : ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Panove, nechci zakladat nove vlakno kvuli jedne otazce, do kdy se vyrabely Omega Seamaster Profesional se strojkem 1120, proste, nez se do nich zacal daval Coaxial...dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 podle me 1120 do roku 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Diky a potom uz jenom Coaxial, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 (upraveno) podle me 1120 do roku 2006 Já měl 2254.50.00 (300m Diver - SN myslím 87xxxxx) z roku 2007 a ještě tam byla 1120 (ETA 2892). Je ale fakt, že tento model se potom už přestal vyrábět. Upraveno 12. září 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Ja si prave myslim, ze ta 1120 se vyrabela tak do rozmezi 2006-2007, no zkusim neco pohledat na netu, treba to zjistim presneji....Proc se ptam, chci koupit Bondovky full size co mozna posledni datum vyroby se starsim 1120 v co mozna nejlepsim stavu, tak snad se mi to povede...sice jsem si tady od clena jedny pred par dny koupil, ale tolik se libi v rodine, ze musim sehnat jeste jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 (upraveno) ja mam 81xxx z 09/2008 kalibr 1120 edit: datum prodeje. vyrobu nevim odkud zjistim..? Upraveno 12. září 2011 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 ja mam 81xxx z 09/2008 kalibr 1120 edit: datum prodeje. vyrobu nevim odkud zjistim..? Gůůůgl: Omega Serial Numbers: http://www.watchfinder.co.uk/info/full/Omega_Serial_Numbers.aspx (Tak jsem si to zkontroloval a ty moje byly 81xxxxxxx) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se