Přejít na obsah

OMEGA SEAMASTER 2011

Hajek

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak oproti mym 2531.80 se mi na nich libi vice snad jen ten plasticky napis Omega. Cerna datumovka se tam imho vubec nehodi a font na lunete taky nic moc (alespon k temto hodinkam). A bez vlnek to vypada tak nejak divne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výsledek je jasný, je třeba mít oboje :)

(taky se bojím té černé datumovky, ale počkám na reál a co se tahu týká, tak krom VC overseas neznám lepší. Ve srovnání s B, R, TH, jednoznačně nejkomfortnější tah i zapínání, pokud bude upgrade na šroubovací dílky, není co řešit..)

Odkaz ke komentáři

Jj tah má Omega super. Chybělo tomu už jen to šroubování, to už kóóóónečně pořešili, teď už jen chvilka napětí jak budou vypadat v ruce/na ruce a jestli střeva budou inhouse caliber...

Nebudou, už to tady někde v diskuzi bylo, bude to 2500 D.
Odkaz ke komentáři

To máš odkud?

- zhruba od 5.40 min.

Koukal jsem na to už před časem, když to poslouchám ted znovu, uvedl jsem předchozí informaci asi nepřesně - mluví se o krátkém až středním horizontu, takže se nějaký čas ještě možná prodávat bude.

Odkaz ke komentáři

Ja si prave myslim, ze ta 1120 se vyrabela tak do rozmezi 2006-2007, no zkusim neco pohledat na netu, treba to zjistim

presneji....

Proc se ptam, chci koupit Bondovky full size co mozna posledni datum vyroby se starsim 1120 v co mozna nejlepsim stavu, tak snad se mi to povede...sice jsem si tady od clena jedny pred par dny koupil, ale tolik se libi v rodine, ze musim sehnat jeste jedny... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...