Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si to prolítl a furt nevidim, kde kdo "zveličuje účinky sauny na hodinky". To, že je to určitý riziko pro těsnění je prostě fakt. Jasně, můžou to vydržet a asi vydržej, ale prostě zbytečně riskuješ, že se něco posere. Někdo říká něco jinýho?

EDIT: Jo a když jdu v Podolí do sauny, dávám si hodinky do těch prťavejch skříněk u vlezu:)

Upraveno uživatelem Micey
  • po měsících...
  • Odpovědi 247
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak mě dneska přestala jít vteřinovka, já mám teda ale peška s těma Chronotimerama :frusty:  Ručičky normálně jedou, ale vteřinovka stojí" Servis, yohůůů"

Odesláno

Ještě mě napadlo, jestli nekončí baterka, ale to by spíše vteřinovka skákala po více sekundách, co myslíte? Jinak svítí krásně, budík pípá nahlas, moc nevěřím, že by to byla baterka :-(

Odesláno

tak jsem si precetl se zajmem cele vlakno. Jsem rad, ze se k tomu v TH postavili tak, jak meli. Uprimne me vsak desi predstava, ze bych v budoucnu resil neco podobneho u hodinek, ke ktere mam vyhlidnute...o duvod vic poridit letos na plaz obycejna monstra :-)

Odesláno

No, hlavně jsem spíše smutnej, než naštvanej, moje oblíbená značka, hodinky pomalu za padesát táců :unsure: Po dvouch letech utopený, kompletně opravený, původní zůstalo akorát pouzdro, nová záruka a kousek po skončení znovu rozbité. Včera jsem si všiml, že odpadává dokonce barva z indexů lunety, to už prostě není pešek, ale velmi mizerná kvalita celého tohoto modelu :sad01_anim: Dneska je posílám do opravy a uvidíme" Poslední dobou jsem zaregistroval celkem dost problémů z TH zde na foru, i v mém okolí, dokonce kluk z JAR, kterej je kupoval zároveň s těmito,ale žluté, už mi psal, že mu odešli displeje, takže já si v blízké době asi už jiné TH nepořídím, prostě jak já říkám, je to shit a k tomu dost drahej"

Odesláno

Kdyby nebyli u Hanáka na prvním servise, tak bych si tím byl jistej, že to fejky jsou :D Mě tam třeba zaráží i ten super quartz thermoregulační kalibr, jako přesný jsou, to jo, ale mé Tissotky za pár korun jsou tedy přesnější, no je to sranda"

A nemáš nakonec ještě fejky? :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsou doma zlobivky, najděte jeden rozdíl, mám limitku, heč  :clap: Každopádně tímto moc děkuji za velkou snahu kluků z hodinářství Knespl a Majzlík, dát hodinky do pořádku, udělali maximum a vřele tyhle sympatický a šikovný kluky doporučuji :notworthy: To jen kluci z TH udělali někde chybu"

post-364-0-67560500-1372247681_thumb.jpg

Odesláno

tak to gratuluju, taky jsem tohle vlákno sledoval...snad teď už vydržej! ;) btw nefunkční vteřinovka se opravuje tak, že se dá pryč, ať tam jen tak trapně nestojí na místě? :D

Odesláno (upraveno)

Přesně tak a hodinky té začnou zase bavit :-) Mě se to aspoň líbí ' jinak s hodinkami byl samozřejmě vážnější problém, kalibr okolo patnácti tisíc, a jelikož už to bylo podruhé, tak jsem si řekl a dost, buďto půjdou pár let bez vteřinovky, nebo prostě poletí do popelnice, tak to je' začnu je používat na ty nejhorší práce a třeba si u mě TH získá zpět své dobré jméno -:)

tak to gratuluju, taky jsem tohle vlákno sledoval...snad teď už vydržej! ;) btw nefunkční vteřinovka se opravuje tak, že se dá pryč, ať tam jen tak trapně nestojí na místě? :D

Upraveno uživatelem African
Odesláno

No, hlavně nejsem sám <_< Kámoš má stejný jako já, nejdou mu displeje, přítelkyně má Proffesionály, vypadla Lumi tečka  z lunety, která následně přestala cvakat, a i zde na foru bylo dost problémů se závity šroubovacích korunek atd. Prostě mě tak nějak firma TH přestala oslovovat, stane se <_<

stejně to nechápu...mě přišla TH vždycky docela sympatická značka...ale jakou máš smulu s těmito, tak tomu nerozumím

Odesláno

Hoši, napište na ty Hojery i něco pozitivního. Teď mám v prodejním vlákně Aquaracery v quartzu, tak aby je vůbec někdo chtěl. :-)

Odesláno

Hoši, napište na ty Hojery i něco pozitivního. Teď mám v prodejním vlákně Aquaracery v quartzu, tak aby je vůbec někdo chtěl. :-)

no tak za ty prachy, nekup to.... a když je nebudeš nosit tak možná i něco vydržej :D

• Po letech...
Odesláno

Tak si to trochu shrneme: Po dvou letech od koupě utopené, výrobce uznal vinu a zdarma opravil. No a pak už následoval pouze rozsypaný tah, upadlá vteřinovka, mizející barva z indexů lunety a včera mi upadnul rámeček z displeje, to netrumpfne ani Festina :-)

post-364-0-17006100-1483274030_thumb.jpg

Odesláno

Tak si to trochu shrneme: Po dvou letech od koupě utopené, výrobce uznal vinu a zdarma opravil. No a pak už následoval pouze rozsypaný tah, upadlá vteřinovka, mizející barva z indexů lunety a včera mi upadnul rámeček z displeje, to netrumpfne ani Festina :-)

No twl, oproti tomu je Invicta Haute Horlogerie... :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...