Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud by chtěl někdo hodinky, které nosil Stíf Mekvín, má možnost:

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/45968210/TAG-HEUER-MONACO-hodinky-Steve-McQueen-LE-MANS.php

Prodám kultovní hodinky TAG HEUER MONACO.

Tyto hodinky proslavil Steve McQueen ve svém filmu z prostředí automobilových závodů ?Le Mans?.

Antireflexní, minerální, nepoškrabatelné, tvrzené sklo. Quartz strojek, chronograf.
Průměr 40 mm. Vodotěsné (voděodolné).

Originální Tag Heuer kožený řemínek aligátor s originální Tag Heuer překlápěcí sponou, nastavitelnou dle velikosti ruky.
Nošené občas při zvláštních příležitostech.

Odesláno

Dělal jsem si srandu, že prodejce PAM neručí za originalitu hodinek, ale fotek...bohužel je tomu tak, zde je jeho odpověď na můj email, zda se jedná o padělky:

Dobrý večer.

Dovolil jsem si sepsat několik bodů, které uvedou trochu světla do inzerátu, na který reagujete.

1.Jak je v inzerátu uvedeno - ručím za originalitu fotek. Dělal jsem je já a jde o fotky nabízených hodinek. Nevidím důvod domnívat se, že ručím za originalitu hodinek, když je tam psáno, že fotek.
2.Ano, jde o repliku. Ale kdybych do inzerátu dopsal, že jde o repliku, smazali by mi ho a možná i víc. Cena hodinek na 99,9999% napovídá, že jde o repliku .
3.za cenu 6000CZK bych musel být hodně bohatý, abych si dovolil prodávat je za cenu pásku. Byl by to vlastně dar, ne prodej.

Věřím, že mé důvody a vysvětlení chápete.

Martin

Odesláno

Čili je to šmejd, akorát se snaží být sofistikovanej šmejd, ale není.

Větička o originalitě fotek nikoliv hodinek to má jaksi "přikrýt".

A navíc kecá: na těch fotkách je průhled na originál strojek nikoliv na nějaký Unitas nebo Seagull, takže to nebudou nabízené r-e-p-l-i-k-y  :sick01:

Odesláno

Čili je to šmejd, akorát se snaží být sofistikovanej šmejd, ale není.

Větička o originalitě fotek nikoliv hodinek to má jaksi "přikrýt".

A navíc kecá: na těch fotkách je průhled na originál strojek nikoliv na nějaký Unitas nebo Seagull, takže to nebudou nabízené r-e-p-l-i-k-y  :sick01:

Souhlas ! Jak zpíval M.Tučný : Pověste ho vejš ....

Odesláno

Ale houby. Zaprvý "originál strojek" v Paneraích JE Unitas. Netuším podle čeho soudíš, že tohle není jeho kopie, když vizuálně jsou prakticky totožný, přinejmenším na fotkách takovýhle kvality. Custom můstky ve stylu panerajů či dalších značek zvládaj číňani levou zadní. Vygooglit fejk s totožným strojkem zvládneš asi tak za deset vteřin.

Odesláno

Hodnotil jsem to opravdu podle fotek srovnávaných s fotkami orginálu - tyhle Radiomiry nemám.

Díky za info. Tak to jsem netušil: přesně to, že za 6 tisíc,- Kč tedy MŮŽE být fejk se strojkem, který na první (a evidentně i na druhý) pohled vypadá jako originál.

Je to blbý, že se soudruzi takhle zlepšují.

Odesláno

Ty Citizeny budou vážně asi Fejky... jsou odfláklé, jiná vteřinovka, indexy bez lumi a hlavně uplně jyná datumovka...

Odesláno

Taky jsem je porovnával se svýma a pár detailů tam opravdu nehraje- krom datumovky, hlavně moc širokej font a ohraničení gmt stupnice...ale nejdřív jsem si taky myslel, že jsou jen brutálně přeleštěný

Odesláno (upraveno)

Taky bych řekl že to jsou fíky, okénko datumu vypadá jinak, logo u datumu, "trojúhelník" nad dvanáctkou (neměl by se dotýkat), tvar pouzdra kolem sklíčka, korunka pro vnitřní lunetu taky vypadá jinak a celkově mi nějak nesedí, přikládám fotku mých...i když ne z nejlepšího úhlu.

post-35948-0-67646900-1427654436_thumb.jpg

Upraveno uživatelem milan.w
Odesláno (upraveno)

je to jasný fake, všimněte si toho bílého ohraničení okolo datumu číslice 9, ten fake má jen ten bělejší vrchní s těmi ostrými rohy.

Upraveno uživatelem Standis
Odesláno

Kopírovat hodinky, který se prodávají za cca 7t.Kč (a jejichž výrobní hodnota je tak možná desetinová), to už je fakt úlet...

Hele fejkuje se všechno, tak mě to ani tady vůbec nepřekvapuje, pořád bude číňan brutálně v plusu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...