nizkotucnytvaroh Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Omega, Rolex, a Seiko navr(c)h! https://www.vinted.cz/items/3743822768-seiko-mod-submariner-40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 V 11. 11. 2023 v 17:17, nizkotucnytvaroh napsal: Omega, Rolex, a Seiko navr(c)h! https://www.vinted.cz/items/3743822768-seiko-mod-submariner-40mm Rozšířit Tak zase, legendy v jednom, no nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hed Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 V 11. 3. 2022 v 14:07, tr0t3l napsal: internet je večný https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iTxbodEbaXMJ:https://ostatni.bazos.cz/inzerat/149334890/hodinky.php Rozšířit Ne neni. Uz ani tento odkaz do archivu nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 co chces od rok a pol stareho linku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Jedno značkové umělecké dílo za osobní automobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 (upraveno) V 25. 11. 2023 v 17:46, pciza napsal: Jedno značkové umělecké dílo za osobní automobil Rozšířit Doporučuji pana Estefana kontaktovat, dobře se pobavíte položíte mu jednoduchý dotaz a dozvíte se v podstatě jeho celoživotní příběh akorát teda jeho čeština a vyjadřovací schopnosti jsou pouze pro silnější povahy... hodinky Vám klidně nechá i za 30k, hlavně když nebudete chtít ověřovat jejich pravost krabici ani doklady pochopitelně nemá, ale o pravosti není sebemenší pochyb, protože je dostal od nějakého šejka, který si snad bral jeho dceru nebo tak nějak pokud budete trvat na ověření pravosti, tak bude požadovat 90k i přes můj souhlas s napálením ceny za ověřené hodinky to samozřejmě nikam nevedlo... Upraveno 27. listopadu 2023 uživatelem Lookyn doplnění příběhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 V 27. 11. 2023 v 13:40, Lookyn napsal: Doporučuji pana Estefana kontaktovat, dobře se pobavíte položíte mu jednoduchý dotaz a dozvíte se v podstatě jeho celoživotní příběh akorát teda jeho čeština a vyjadřovací schopnosti jsou pouze pro silnější povahy... hodinky Vám klidně nechá i za 30k, hlavně když nebudete chtít ověřovat jejich pravost krabici ani doklady pochopitelně nemá, ale o pravosti není sebemenší pochyb, protože je dostal od nějakého šejka, který si snad bral jeho dceru nebo tak nějak pokud budete trvat na ověření pravosti, tak bude požadovat 90k i přes můj souhlas s napálením ceny za ověřené hodinky to samozřejmě nikam nevedlo... Rozšířit Respekt za to, že si měl ty nervy mu napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Jsem to sem minule zapomněl hodit, Timestore mám rád, ale Invicty v BlackFriday za 60, jsou přestřel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Prodejce LUZICKYVETESNIK, "raritní" Seiko a v pravidlech odstoupení od smlouvy odkaz na deset let neplatný občanský zákoník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Nemá to ty indexy trochu pod úhlem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 V 29. 11. 2023 v 9:20, nizkotucnytvaroh napsal: Nemá to ty indexy trochu pod úhlem ? Rozšířit Je to přeci speciální prvotřídní model, aby si při odečtu času nemusel natáčet ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Ale, že jsou zajímavé, tam titulek nelže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 No co, datumové okénko proti korunce, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 https://www.vinted.cz/items/3794985666-seiko-nautilus-mod-green-dial ty popisky jsou luxusni... obzvlaste vyzivne jsou jejich vlastni stranky, s pribehem, jak firmu zalozili dva hodinari a vasnivy modder z Prahy... Vsechno je zakazkova vyroba, atd. A pak clovek parkrat klikne na internetu a najednou maji uplne stejne produktove fotky i hodinky "dva profesionalni hodinari a vasnivy modder z Barcelony", pak jeden butik z Francie... To je ale nahodicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 V 28. 11. 2023 v 20:08, nizkotucnytvaroh napsal: Jsem to sem minule zapomněl hodit, Timestore mám rád, ale Invicty v BlackFriday za 60, jsou přestřel ... Rozšířit I za 10 je ta značka šílená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 V 29. 11. 2023 v 16:54, phweb napsal: https://www.vinted.cz/items/3794985666-seiko-nautilus-mod-green-dial ty popisky jsou luxusni... obzvlaste vyzivne jsou jejich vlastni stranky, s pribehem, jak firmu zalozili dva hodinari a vasnivy modder z Prahy... Vsechno je zakazkova vyroba, atd. A pak clovek parkrat klikne na internetu a najednou maji uplne stejne produktove fotky i hodinky "dva profesionalni hodinari a vasnivy modder z Barcelony", pak jeden butik z Francie... To je ale nahodicka... Rozšířit Mě se líbí, jak na webu - blogu, mají povídání o NH35, ale na fotce je Grand Seiko kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Vsak koho to zajima, ze je na fotce jiny strojek. Vzdyt kupujes spickove rucne vyrobene hodinky od mistru hodinaru z Prahy, kteri prodali uz stovky hodinek spokojenym zakaznikum. Ze ti mistri hodinari sedi nekde v Cine u pasu a firma (tedy ten 22 lety pan, ktery je uvedeny jako majitel osvc) funguje od letosniho rijna, uz je nepodstatny detail... Horsi je, ze se to tvari docela uveritelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) Manomod - no to ne...Seiko Datejust, Seiko Daytona, Seiko Nautilus... "...bezvadné kousky s luxusními standarty..." Nevim, ale to je normální levá. Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 V 29. 11. 2023 v 9:34, lucid napsal: Je to přeci speciální prvotřídní model, aby si při odečtu času nemusel natáčet ruku Rozšířit Zase se musí uznat, že na všechno má odpověď, to s tím natočením ruky mě odrovnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 V 29. 11. 2023 v 7:03, lucid napsal: Prodejce LUZICKYVETESNIK, "raritní" Seiko a v pravidlech odstoupení od smlouvy odkaz na deset let neplatný občanský zákoník. Rozšířit Tak tímhle jsme se dobře pobavili s Dushakxem, když mi prodával svoje téměř nové SNXS79J za 2700 i s poštou, nakonec teda 2800, protože jsem chtěl doručení domů a ne do zásilkovny. No, ale kdybych si 1200 připlatit mohl jsem mít prvotřídní a zajímavý model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se