lukassob Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 SEIKO x swatch - Seikomaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Nemít to vypadlý lumibod na lunetě, je to jasná volba Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Je tam víc perel koukám, ale Bell & Ross za 400,- Je terno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Tak ono to malé datumové okno u skoro-Bryanovek, to je taky unikát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 B&R za 400,-? Nic moc, když Rolex je za pouhých 300,- https://www.sbazar.cz/aksillerak/detail/175172577-hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinJel Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 před 2 minutami, Lookyn napsal: B&R za 400,-? Nic moc, když Rolex je za pouhých 300,- https://www.sbazar.cz/aksillerak/detail/175172577-hodinky a bez čekačky Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Bazoš: https://obleceni.bazos.cz/inzerat/158886387/seiko-prospex-padi.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drda Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 https://obleceni.bazos.cz/inzerat/158705239/omega-customizing-watnch.php Pěkné, ta skeletonizace je asi nejlepší… Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezan Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 ak by niekto chcel "velmi krásný a originální vintage kousek": https://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-pilot-open-heart-7019260698?tab=course-description Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 To je spíše "open ass" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr.S Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Nevím, kam s tím, tak to hodím sem. Možná to ani není pro zasmání, ale mě to dostalo. Už mám konečně svoje první Rolex a Breitling . Dnes se přišel pán objednat na přezutí a povídá mi: "všiml jsem si minule, že sbíráte hodinky. Tak jsem Vám donesl nějaké na vystavení." A vyndal z kapsy tyto tři úžasné kousky. Blbé je, co mu na to v tu chvíli říci, aby ho člověk neurazil. Tak jsem poděkoval a v duchu jsem si říkal, kam já je jenom hodím a co mu řeknu, až se bude příště ptát, proč je nemám v té vitríně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdenálGT Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Tak, dalo by se to vystavit třeba někam na plot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Někdo má prostě v životě aspoň občas kliku a je to dobře...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Krasa strida nadheru Ale tak myslel to dobre, ze jo? Takovy Danajsky dar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr.S Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Jak se říká, někdy se to štěstíčko prostě unaví a sedne i na..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 před 16 minutami, Petr.S napsal: Nevím, kam s tím, tak to hodím sem. Možná to ani není pro zasmání, ale mě to dostalo. Už mám konečně svoje první Rolex a Breitling . Dnes se přišel pán objednat na přezutí a povídá mi: "všiml jsem si minule, že sbíráte hodinky. Tak jsem Vám donesl nějaké na vystavení." A vyndal z kapsy tyto tři úžasné kousky. Blbé je, co mu na to v tu chvíli říci, aby ho člověk neurazil. Tak jsem poděkoval a v duchu jsem si říkal, kam já je jenom hodím a co mu řeknu, až se bude příště ptát, proč je nemám v té vitríně. Tak já jsem z téhle story úplně mimo Chápu správně, že pracuješ v pneuservisu na příjmu a máš tam vitrínku se svýma hodinkama? Protože si nedokážu představit, jak jinak by si všiml, že sbíráš hodinky A co myslel tím, že ti je donesl na vystavení? Jakože si máš vystavit jeho fejky? A zase mu je časem, až se dostatečně pokocháš, vrátíš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr.S Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Rozumíš tomu úplně přesně. Mám v kanclu vitrínu plnou pravých Primek. Tak asi nabyl dojmu, že by se tam kousek toho Turecka nebo odkud jsou, taky hodil. O vracení ovšem nic neříkal, asi už si je mám nechat napořád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Nemáš tam nějaké turecké pneumatiky. Že by si mu je obul na oplátku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 @Petr.S no jo, tak ty tam máš obyč Primky, tak to chápu to on určitě chtěl, abys tam měl taky nějaký pořádný značkový Ono se to tady na fóru vůbec nezdá, ale kolikrát jsou lidi fakt přesvědčený, že maj doma originály a vůbec jim neni divný, že jim někdo jen tak dal hodinky za X desítek (stovek) tisíc Kč... Jestli ti je věnoval, tak bych si sehnal nějakou dobrou kameru, co má hodně FPS a dobrý rozlišení a už bych vymýšlel crash-testy Rád ti pak nějaké shlédnutí na YT přidám Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Myslel jsem nejdříve, že do těch brajtlí vlezl mol.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts