nizkotucnytvaroh Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 Omega, Rolex, a Seiko navr(c)h! https://www.vinted.cz/items/3743822768-seiko-mod-submariner-40mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 před 23 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Omega, Rolex, a Seiko navr(c)h! https://www.vinted.cz/items/3743822768-seiko-mod-submariner-40mm Tak zase, legendy v jednom, no nekup to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hed Posted November 23, 2023 Report Share Posted November 23, 2023 V 11. 3. 2022 v 15:07, tr0t3l napsal: internet je večný https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iTxbodEbaXMJ:https://ostatni.bazos.cz/inzerat/149334890/hodinky.php Ne neni. Uz ani tento odkaz do archivu nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 23, 2023 Report Share Posted November 23, 2023 co chces od rok a pol stareho linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted November 25, 2023 Report Share Posted November 25, 2023 Jedno značkové umělecké dílo za osobní automobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted November 27, 2023 Report Share Posted November 27, 2023 (edited) V 25. 11. 2023 v 18:46, pciza napsal: Jedno značkové umělecké dílo za osobní automobil Doporučuji pana Estefana kontaktovat, dobře se pobavíte položíte mu jednoduchý dotaz a dozvíte se v podstatě jeho celoživotní příběh akorát teda jeho čeština a vyjadřovací schopnosti jsou pouze pro silnější povahy... hodinky Vám klidně nechá i za 30k, hlavně když nebudete chtít ověřovat jejich pravost krabici ani doklady pochopitelně nemá, ale o pravosti není sebemenší pochyb, protože je dostal od nějakého šejka, který si snad bral jeho dceru nebo tak nějak pokud budete trvat na ověření pravosti, tak bude požadovat 90k i přes můj souhlas s napálením ceny za ověřené hodinky to samozřejmě nikam nevedlo... Edited November 27, 2023 by Lookyn doplnění příběhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš3 Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 před 16 hodinami, Lookyn napsal: Doporučuji pana Estefana kontaktovat, dobře se pobavíte položíte mu jednoduchý dotaz a dozvíte se v podstatě jeho celoživotní příběh akorát teda jeho čeština a vyjadřovací schopnosti jsou pouze pro silnější povahy... hodinky Vám klidně nechá i za 30k, hlavně když nebudete chtít ověřovat jejich pravost krabici ani doklady pochopitelně nemá, ale o pravosti není sebemenší pochyb, protože je dostal od nějakého šejka, který si snad bral jeho dceru nebo tak nějak pokud budete trvat na ověření pravosti, tak bude požadovat 90k i přes můj souhlas s napálením ceny za ověřené hodinky to samozřejmě nikam nevedlo... Respekt za to, že si měl ty nervy mu napsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 Jsem to sem minule zapomněl hodit, Timestore mám rád, ale Invicty v BlackFriday za 60, jsou přestřel ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 Prodejce LUZICKYVETESNIK, "raritní" Seiko a v pravidlech odstoupení od smlouvy odkaz na deset let neplatný občanský zákoník. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 Nemá to ty indexy trochu pod úhlem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 před 11 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Nemá to ty indexy trochu pod úhlem ? Je to přeci speciální prvotřídní model, aby si při odečtu času nemusel natáčet ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 Ale, že jsou zajímavé, tam titulek nelže Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 No co, datumové okénko proti korunce, no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phweb Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 https://www.vinted.cz/items/3794985666-seiko-nautilus-mod-green-dial ty popisky jsou luxusni... obzvlaste vyzivne jsou jejich vlastni stranky, s pribehem, jak firmu zalozili dva hodinari a vasnivy modder z Prahy... Vsechno je zakazkova vyroba, atd. A pak clovek parkrat klikne na internetu a najednou maji uplne stejne produktove fotky i hodinky "dva profesionalni hodinari a vasnivy modder z Barcelony", pak jeden butik z Francie... To je ale nahodicka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panchart Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 před 20 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Jsem to sem minule zapomněl hodit, Timestore mám rád, ale Invicty v BlackFriday za 60, jsou přestřel ... I za 10 je ta značka šílená. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted November 29, 2023 Report Share Posted November 29, 2023 před 3 hodinami, phweb napsal: https://www.vinted.cz/items/3794985666-seiko-nautilus-mod-green-dial ty popisky jsou luxusni... obzvlaste vyzivne jsou jejich vlastni stranky, s pribehem, jak firmu zalozili dva hodinari a vasnivy modder z Prahy... Vsechno je zakazkova vyroba, atd. A pak clovek parkrat klikne na internetu a najednou maji uplne stejne produktove fotky i hodinky "dva profesionalni hodinari a vasnivy modder z Barcelony", pak jeden butik z Francie... To je ale nahodicka... Mě se líbí, jak na webu - blogu, mají povídání o NH35, ale na fotce je Grand Seiko kalibr Link to comment Share on other sites More sharing options...
phweb Posted November 30, 2023 Report Share Posted November 30, 2023 Vsak koho to zajima, ze je na fotce jiny strojek. Vzdyt kupujes spickove rucne vyrobene hodinky od mistru hodinaru z Prahy, kteri prodali uz stovky hodinek spokojenym zakaznikum. Ze ti mistri hodinari sedi nekde v Cine u pasu a firma (tedy ten 22 lety pan, ktery je uvedeny jako majitel osvc) funguje od letosniho rijna, uz je nepodstatny detail... Horsi je, ze se to tvari docela uveritelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 30, 2023 Report Share Posted November 30, 2023 (edited) Manomod - no to ne...Seiko Datejust, Seiko Daytona, Seiko Nautilus... "...bezvadné kousky s luxusními standarty..." Nevim, ale to je normální levá. Edited November 30, 2023 by geometr Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted November 30, 2023 Report Share Posted November 30, 2023 V 29. 11. 2023 v 10:34, lucid napsal: Je to přeci speciální prvotřídní model, aby si při odečtu času nemusel natáčet ruku Zase se musí uznat, že na všechno má odpověď, to s tím natočením ruky mě odrovnalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 V 29. 11. 2023 v 8:03, lucid napsal: Prodejce LUZICKYVETESNIK, "raritní" Seiko a v pravidlech odstoupení od smlouvy odkaz na deset let neplatný občanský zákoník. Tak tímhle jsme se dobře pobavili s Dushakxem, když mi prodával svoje téměř nové SNXS79J za 2700 i s poštou, nakonec teda 2800, protože jsem chtěl doručení domů a ne do zásilkovny. No, ale kdybych si 1200 připlatit mohl jsem mít prvotřídní a zajímavý model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts