JHonza Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 http://www.aukro.cz/item748195977_aseikon_...ve_hodinky.html Kdysi jsem si hodinky s touto značkou koupil z blbosti v tržnici. A a N byly nepřesně dotisknuté. Fungovaly asi 2 měsíce, pok totálně zelelenaly (i vevnitř). Příští nabídka bude patrně Panosanic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Raj pro Giliuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Raj pro Giliuse. to není až takovej ráj....Gilius už začal bejt vybíravej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 to není až takovej ráj....Gilius už začal bejt vybíravej...... Na bastleni dobry, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 nebastlím...takovej magor ještě nejsem....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 nebastlím...takovej magor ještě nejsem....... Bastlení digitálek by bylo skutečně velmi svérázné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2009 Bacha na dalsi zarucene prave Tagy. Dalsi fake za hodne penez. Aukro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Bacha na dalsi zarucene prave Tagy. Dalsi fake za hodne penez. Aukro. Ty Wolle ,to je hukot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 tohle je taky profík http://www.aukro.cz/item756045647_nove_svy...issot_1853.html jsou řízené saphire krystalem. Mají water resistant 30m a jsou servisovány v ČR a to v Praze a v Brně. Dle vyjádření z obou servisních středisek je jejich prodejní cena 4.990,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Ty Wolle ,to je hukot Tak jsem poslal slečně dotaz na hodinky, zda jsou opravdu pravé, odpověď byla : Dobrý den, hodinky jsou opravdu pravé. s pozdravem Jana B. Jelikož jsem také z Hradce Králové, a po ujištění prodejkyně, že hodinky jsou tedy opravdu pravé, chtěl jsem se dohodnout na ověření v Details: Děkuji za odpověď, já jsem také z Hradce Králové, takže tedy určitě nebude problém zajít do Details na Masarykově náměstí (distributor Tag Heuer) a ověřit pravost ???? Jsou k nim dokumenty, box atd. ???? Díky Dostal jsem odpověď, ovšem né na to, na co jsem se ptal : Dobrý den, hodinky jsou quartzky. Stopky fungují pěkně, ručička je sekundová a levý budík počítá minuty. S pozdravem Jana B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 to je dobrý, pokračuj v ověřování, ať se trochu pobavíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Jsem zvědavej co z toho vyleze, ale řekl bych že brzo komunikace ustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Spis to cele preposli na aukro, ti supaci nemaj zapotrebi (nebo neumej) aukci proverit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Tak na mou zprávu o ověření v Details nic, ani když jsem mail poslal podruhé. To se dalo čekat, na aukro jsem to nahlásil, ovšem bez reakce. Tak jsem napsal slečně tento mail: Na základě naší korespondence a vaší aukce, na vás zítra podávám trestní oznámení z důvodu pokusu o podvod, tyto hodinky nejsou pravé ani náhodou, díky vašemu potvrzovacímu emailu o originalitě, se jedná o pokus o podvod. Opravdu je nehorázné, jak vydáváte falzifikát za 150 dolarů za originál. Na lidi jako jste vy, podvodníky, opravdu nic jiného než trestní oznámení neplatí. Vzápětí mi přišla odpověď: Prosím? chcete říct, že nejsou pravé? Jak to víte? Jestli nejsou pravé tak dávám trestní oznámení, protože jsem byla podvedena. Napište přesně, jak to poznám, abych měla dostatečné argumenty, protože jsem v tomto oboru laik a podám trestní oznámení. Samozřejmě, pokud máte pravdu, hodinky stahuji z aukce. Moc se mi její odpovědi věřit nechce, když nejdříve na mé maily, abychom šli ověřit pravost, nereagovala. Koukal jsem, a aukce už tam není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 potlesk! ...že by to šlo i bez páčidla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Tyhle Prim Automaty se na Aukru objevují periodicky od různých prodejců, dokonce se stejnými fotografiemi: http://www.aukro.cz/item757923923_paradni_...ic_datumka.html http://www.aukro.cz/item743629751_paradni_...pekny_stav.html http://www.aukro.cz/item718212375_luxusni_...pekny_stav.html To vypadá, že je vždy někdo koupí, zjistí, že jsou ve skutečnosti hnusné jak buvolí noha, pak je prodává dál Myslím, že podobné hře se říká Černý Petr Upraveno 29. září 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Moc se mi její odpovědi věřit nechce, když nejdříve na mé maily, abychom šli ověřit pravost, nereagovala. Koukal jsem, a aukce už tam není. Ja bych tomu i veril. A pokud ne, dobry zpusob jak te uklidnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin Kabat Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Není to sice aukro,ale zajímavá nabídka Prim leteckých bez ev. čísla pro cizinu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Není to sice aukro,ale zajímavá nabídka Prim leteckých bez ev. čísla pro cizinu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT tak to je slusnej ojeb. z cechu to nekoupi nikdo a snad i ostatni maji rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Tak na mou zprávu o ověření v Details nic, ani když jsem mail poslal podruhé. To se dalo čekat, na aukro jsem to nahlásil, ovšem bez reakce. Tak jsem napsal slečně tento mail: Na základě naší korespondence a vaší aukce, na vás zítra podávám trestní oznámení z důvodu pokusu o podvod, tyto hodinky nejsou pravé ani náhodou, díky vašemu potvrzovacímu emailu o originalitě, se jedná o pokus o podvod. Opravdu je nehorázné, jak vydáváte falzifikát za 150 dolarů za originál. Na lidi jako jste vy, podvodníky, opravdu nic jiného než trestní oznámení neplatí. Vzápětí mi přišla odpověď: Prosím? chcete říct, že nejsou pravé? Jak to víte? Jestli nejsou pravé tak dávám trestní oznámení, protože jsem byla podvedena. Napište přesně, jak to poznám, abych měla dostatečné argumenty, protože jsem v tomto oboru laik a podám trestní oznámení. Samozřejmě, pokud máte pravdu, hodinky stahuji z aukce. Moc se mi její odpovědi věřit nechce, když nejdříve na mé maily, abychom šli ověřit pravost, nereagovala. Koukal jsem, a aukce už tam není. Ses borec,ja bych na to nemel nerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se