Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

tohle je taky profík

http://www.aukro.cz/item756045647_nove_svy...issot_1853.html

jsou řízené saphire krystalem. Mají water resistant 30m a jsou servisovány v ČR a to v Praze a v Brně.

Dle vyjádření z obou servisních středisek je jejich prodejní cena 4.990,-Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Wolle ,to je hukot

Tak jsem poslal slečně dotaz na hodinky, zda jsou opravdu pravé, odpověď byla : Dobrý den,

hodinky jsou opravdu pravé.

s pozdravem

Jana B.

Jelikož jsem také z Hradce Králové, a po ujištění prodejkyně, že hodinky jsou tedy opravdu pravé, chtěl jsem se dohodnout na ověření v Details: Děkuji za odpověď, já jsem také z Hradce Králové, takže tedy určitě nebude problém zajít do Details na Masarykově náměstí (distributor Tag Heuer) a ověřit pravost ???? Jsou k nim dokumenty, box atd. ???? Díky

Dostal jsem odpověď, ovšem né na to, na co jsem se ptal : Dobrý den,

hodinky jsou quartzky. Stopky fungují pěkně, ručička je sekundová a

levý budík počítá minuty.

S pozdravem

Jana B.

Odkaz ke komentáři

Tak na mou zprávu o ověření v Details nic, ani když jsem mail poslal podruhé. To se dalo čekat, na aukro jsem to nahlásil, ovšem bez reakce. Tak jsem napsal slečně tento mail: Na základě naší korespondence a vaší aukce, na vás zítra podávám trestní oznámení z důvodu pokusu o podvod, tyto hodinky nejsou pravé ani náhodou, díky vašemu potvrzovacímu emailu o originalitě, se jedná o pokus o podvod. Opravdu je nehorázné, jak vydáváte falzifikát za 150 dolarů za originál. Na lidi jako jste vy, podvodníky, opravdu nic jiného než trestní oznámení neplatí.

Vzápětí mi přišla odpověď: Prosím? chcete říct, že nejsou pravé? Jak to víte? Jestli nejsou pravé tak dávám trestní oznámení, protože jsem byla podvedena. Napište přesně, jak to poznám, abych měla dostatečné argumenty, protože jsem v tomto oboru laik a podám trestní oznámení. Samozřejmě, pokud máte pravdu, hodinky stahuji z aukce.

Moc se mi její odpovědi věřit nechce, když nejdříve na mé maily, abychom šli ověřit pravost, nereagovala. Koukal jsem, a aukce už tam není.

Odkaz ke komentáři

Tyhle Prim Automaty se na Aukru objevují periodicky od různých prodejců, dokonce se stejnými fotografiemi:

http://www.aukro.cz/item757923923_paradni_...ic_datumka.html

http://www.aukro.cz/item743629751_paradni_...pekny_stav.html

http://www.aukro.cz/item718212375_luxusni_...pekny_stav.html

To vypadá, že je vždy někdo koupí, zjistí, že jsou ve skutečnosti hnusné jak buvolí noha, pak je prodává dál :)

Myslím, že podobné hře se říká Černý Petr :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Tak na mou zprávu o ověření v Details nic, ani když jsem mail poslal podruhé. To se dalo čekat, na aukro jsem to nahlásil, ovšem bez reakce. Tak jsem napsal slečně tento mail: Na základě naší korespondence a vaší aukce, na vás zítra podávám trestní oznámení z důvodu pokusu o podvod, tyto hodinky nejsou pravé ani náhodou, díky vašemu potvrzovacímu emailu o originalitě, se jedná o pokus o podvod. Opravdu je nehorázné, jak vydáváte falzifikát za 150 dolarů za originál. Na lidi jako jste vy, podvodníky, opravdu nic jiného než trestní oznámení neplatí.

Vzápětí mi přišla odpověď: Prosím? chcete říct, že nejsou pravé? Jak to víte? Jestli nejsou pravé tak dávám trestní oznámení, protože jsem byla podvedena. Napište přesně, jak to poznám, abych měla dostatečné argumenty, protože jsem v tomto oboru laik a podám trestní oznámení. Samozřejmě, pokud máte pravdu, hodinky stahuji z aukce.

Moc se mi její odpovědi věřit nechce, když nejdříve na mé maily, abychom šli ověřit pravost, nereagovala. Koukal jsem, a aukce už tam není.

Ses borec,ja bych na to nemel nerva

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...