wave ceptor Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2010 http://moda.aukro.cz/item1250478983_panerai_radiomir_automaty.html tak to je nářez a vodotěsnost je víc než slušná...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 http://moda.aukro.cz/item1253475960_prodam_super_hodinky_carrera_panske_automatic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 http://moda.aukro.cz/item1253475960_prodam_super_hodinky_carrera_panske_automatic.html Tachymtre na lunetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 njn, určitě 100% originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Chtěl bych všechny na tomto fóru upozornit na aukci hodinek Hublot na Aukru. Vypadá to super výhodně, ale věřte, že prodejce se s Vámi osobně nesejde a bude trvat na poslání peněz na účet. Tyto hodinky Vám však nikdy nepřidou. Je k tomu prostý důvod. On je nemá. Vím to zcela jistě a dokonce i vím kdo tyto hodinky, které jsou na fotografiích vlastní. Je to podvod. http://aukro.cz/item1256837257_hublot_big_bang_white_51_mm.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 (upraveno) Chtěl bych všechny na tomto fóru upozornit na aukci hodinek Hublot na Aukru. Vypadá to super výhodně, ale věřte, že prodejce se s Vámi osobně nesejde a bude trvat na poslání peněz na účet. Tyto hodinky Vám však nikdy nepřidou. Je k tomu prostý důvod. On je nemá. Vím to zcela jistě a dokonce i vím kdo tyto hodinky, které jsou na fotografiích vlastní. Je to podvod. http://aukro.cz/item...hite_51_mm.html Onehdá tam byly stejné, jen prodejce byl někdo jiný. Psal jsem si s ní, údajně mladá sečna, co je dostala, ale dělá au pair v zahraničí a chce poslat peníze. Tak jsem jí nabídl mnohem vyšší cenu za pdmínky osobního slhledání v praze, kdy by se jí cesta vyplatila, nebo jsem navrhoval zaplatit jí letenky, nic z toho se nekonalo, tak jsem jednoduše inzerát nahlásil. Karle, v případě, že máš tyto informace, neváhej a nahlaš to, než někdo naletí. Upraveno 2. října 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Onehdá tam byly stejné, jen prodejce byl někdo jiný. Psal jsem si s ní, údajně mladá sečna, co je dostala, ale dělá au pair v zahraničí a chce poslat peníze. Tak jsem jí nabídl mnohem vyšší cenu za pdmínky osobního slhledání v praze, kdy by se jí cesta vyplatila, nebo jsem navrhoval zaplatit jí letenky, nic z toho se nekonalo, tak jsem jednoduše inzerát nahlásil. Karle, v případě, že máš tyto informace, neváhej a nahlaš to, než někdo naletí. Hlásila to majitelka těchto hodinek. Není a ani nebyla to vůbec žádná slečna a není to poprvé ani po druhé. Dokonce vím o člověku (jsem s ním v kontaktu), který zaplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Tahle historka už ani nepatři do sekce Pro zasmání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Jak je tam na těch fotkách ten její nick to je jenom fotomontáž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Jen by mě zajímalo, proč je na dýnku ta červená čára ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Tak to už má dobře udělané i s tou přezdívkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 No a na starých aukcích má pokaždé jiné bydliště. Je to liška podšitá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Pateky zlaté quartzové superkomplikované ověřené doporučuji přečíst popis to fakt není k smíchu, obzvláště u prodejce s 239kladnými hodnoceními. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oxbow Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 (upraveno) Taková pohádka a ten pravopis???? Upraveno 6. října 2010 uživatelem Oxbow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Mno, popis "...kde na tom kameni a kyselině to drželo , ......... nedavam žadnou zaruku" To je spise k placi. Kdo si prihodil by se mel zamyslet sam nas sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Ted jsem tam nasel jeste tyto OMEGY. Ze by original? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Ted jsem tam nasel jeste tyto OMEGY. Ze by original? jj, to vypada na original... a cena odpovida cenam na ebay. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikrocastice Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 A co tyhle?: Tissot Le Locle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 A co tyhle?: Tissot Le Locle dýnko a strojek téměř identický s fotkami ve zdejším prodeji. Vypadaj dobře a pravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Dobrá poptávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se