Jay Doll Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 No ale fujtajbl, ORIGINAL GAS ESCADE VALVE a navíc ještě na Daytonách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 No ale fujtajbl, ORIGINAL GAS ESCADE VALVE a navíc ještě na Daytonách? Mňam, mňam, dokonce osmnácti karátové ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Mňam, mňam, dokonce osmnácti karátové ..... Jo a unikátní nerezové bílé zlato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Já asi nemít ten správný češtin, aber das ist super: KRÁSNÉ HODINKY ČESKÉ ZNAČKY PRIM s datomírou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 A máme tu jedny povedené Hubloty.http://moda.aukro.cz/item1370847464_sportovni_hodinky_hublot.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 pro zasmání to není, ale je opravdu peprné prodávat použité hodinky jako nové - potažmo, když už je minimálně třetí majitel - ještě je možné, že mám bujnou fantazii a kupoval jsem to ve stejný den http://aukro.cz/item1369385106_fortis_cargo_spacematic_limitovana_edice_nove.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TRX2010 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) IWC a Panerai za 2litry.Krásné překvapení pod stromeček,no nekupte to. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Koukám ,že to už skončilo,ale podle velikosti korunky to byly opravdu monstra. http://aukro.cz/item1367957663_haas_cie_ultra_uzke_hodinky_kal_ronda.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snape Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 (upraveno) IWC a Panerai za 2litry.Krásné překvapení pod stromeček,no nekupte to. Omlouvám se za hloupý dotaz, ale co je na tom špatně? Upraveno 17. prosince 2010 uživatelem Snape 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 (upraveno) nebo radši nic Upraveno 17. prosince 2010 uživatelem Horhe 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Tak to je fakt síla. Nefunkční fejky tagů za dvojku. Píše nefukční stopky, který to ani nikdy němělo. A ještě mu nějakej jouda přihodil. Fakt paráda na ruce. To mě hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 IWC a Panerai za 2litry.Krásné překvapení pod stromeček,no nekupte to. Na dotaz jestli jsou k hodinkám nějaké papíry atd.odpověď:papíry nemají, jedná se o soukromý prodej z vlastní sbírky.Mám pouze 1 kus. Na další dotaz možnosti ověření pravosti zatím bez odpovědi.Aukro zatím nereaguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Omlouvám se za hloupý dotaz, ale co je na tom špatně? Ta cena, ta cena je na tom špatně ....ono totiž 2 litry ti u Panerai a IWC zdaleka nestačí ani na řemen (a to fakt ani zdaleka). Takže jde logicky o fake. Ono stačí trochu zagooglit a podívat se, kde asi tak začínají ceny IWC a Panerai (ne ovšem na stránkách s faky a "replikami"), no a pak teprve zadávat podobný, v tomto případě skutečně hloupý dotaz. Promiň, ale jinou odpověď to nezasloužilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 nebo radši nic nebuďme zlí, taky jsme někdy začínali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) nebuďme zlí, taky jsme někdy začínali ?? On totiž příspěvek před editací byl bez citace, tak mi z toho vyplynulo, že se ptá na předchozí post, kde byl uveden průměr korunky 36mm. Pak to zeditoval a za blbla jsem byl já. Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 ?? On totiž příspěvek před editací byl bez citace, tak mi z toho vyplynulo, že se ptá na předchozí post, kde byl uveden průměr korunky 36mm. Pak to zeditoval a za blbla jsem byl já. já myslel, že si reagoval na ty Panerai a IWC za dvojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Takže to teď budu taky za blba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Takže to teď budu taky za blba? co já vim nevyznám se v tom už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Ani Chorche, ani Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se