gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 moc pro zasmání to není, ale včera mi končila mnou vystavená aukce, po příjezdu domů jsem zjistil, že je prodloužená do dneška (nevím proč), už skončila, zboží koupil překupník za polovinu odhadované hodnoty a já teď čtu emaily, že jsem podvodník a že jsem zablokoval včera přihazování abych vydělal co nejvíc... No to by se jeden podělal, fakt, s Aukrem končím.
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 aukce se prodlužují pokud byl v době ukončení výpadek. přijde mi to v pořádku. mají tak všichni možnost přihodit. kdyby ti skončila aukce o hodinu dřív aniž by šlo přihazovat by bylo horší ne?
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 aukce se prodlužují pokud byl v době ukončení výpadek. přijde mi to v pořádku. mají tak všichni možnost přihodit. kdyby ti skončila aukce o hodinu dřív aniž by šlo přihazovat by bylo horší ne?Ale ok, nějaká chyba (mohli poslat alespoň automaticky vygenerovanou zprávu, ať vím, co mu mám napsat ne? takhle jsem za debila), mě vadí to obviňování, že to já sám jsem prodloužil aukci abych někomu nedal možnost si koupit zboží, přitom nepodvádím a je to vidět i na výsledné ceně.
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 jo chápu je to blbý že tě někdo obviňuje, jen nechápu jak prodloužením aukce si někomu nedal šanci něco koupit
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 jo chápu je to blbý že tě někdo obviňuje, jen nechápu jak prodloužením aukce si někomu nedal šanci něco koupitJá taky ne, ale tvrdí,že včera hlídali mou aukci a přihazovali na určitou částku a že já jsem to zablokoval až v okamžiku, kdy měla končit (nevím, kdy byl nějaký výpadek, nic, nehlídal jsem to) a dnes se prý prodal o 50Kč dráž a že já to způsobil.. Směšné, ale ztráta času se spamem, proto bych u placené aukční služby očekával nějaké vyjádření, ať jim můžu zavřít hubu.
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) To jsou pěkný bludy.jako taky nevím, co je k tomu vede asi jsou smutní a maj chuť otravovat lidi no... Nebo čekal, že to zruším vítězi a jemu dám? Blbý bylo, že jsem nevěděl co mu mám napsat a sám si nebyl ani jistý jak to vlastně může být.Před pár lety bylo Aukro prima místo - nestěžuji si ani na jednoho prodávajícího (snad 80 nebo kolik nákupů) ani kupujícího (cca 20?) prostě všechno v cajku a teď se tam vrátím a hned taková masírka Edit: jdu se tam podívat na nějaké Breitlingeny, to potěší každý den Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy
malda Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Vždycky jsme si myslel, že slovo REPLIKA znamená novovýroba něčeho, co se v minulosti vyrábělo, ale už se dávno nevyrábí - třeba replika středověkého meče atd. Aukro mě ale dnes a denně poučuje, že význam tohoto slova se posunul někam jinam:Hodinky BREITLING for BENTLEY nádherné repliky !Prodám hodinky které jsem dostal darem, jsou dovezené z Turecka před cca 4 roky a jedná se o velmi kvalitní repliky hodinek Breitling for Bentley motors, nenosím je ...měl jsem je snad 2x. Hodinky mají kvalitní Quartz strojek s minimální odchylkou rok/cca10s. Mají otočnou lunetu a ovládaní 2 x tlačítko - horní tl. spuštění chronografu, stop, opětovné spuštění,...dolní tlč. vynulovaní chronografu. Pásek je kožený z pravé kůže - prošívaný s kovovou přeskou s logem Bentley. Hodinky mají safírové sklíčko a tělo chromované o průměru 50mm , výška těla 13mm - pěkné masivní chromované tělo, opravdu nádherné a kvalitní provedení . Hodinky jsou naprosto ve 100% stavu bez poškrábaní či odření !!! Stav Garantuji !!! V případě nespokojenosti garantuji možnost vrácení !!! Ale věřte že to nebude třeba !! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://aukro.cz/hodinky-breitling-for-bentley-nadherne-repliky-i4794354590.html Když se povznesu nad to, že to jsou fejky jak vyšije, tak vypadají celkem k světu...
JaRooN Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Hodinky BREITLING for BENTLEY nádherné repliky ! Když se povznesu nad to, že to jsou fejky jak vyšije, tak vypadají celkem k světu... Mě spíš zaráží ta dokonalá znalost hodinkového názvosloví. Přesně pojmenovat jednotlivé částí jako otočná luneta, přez(s)ka, odchylka, safír, pochromování, atd..., tak mi vychází, že dotyčný se inspiroval u nás na fóru, případně pak vyvstává obligátní otázka z jiné sekce: někdo zdejší???
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Mě spíš zaráží ta dokonalá znalost hodinkového názvosloví. Přesně pojmenovat jednotlivé částí jako otočná luneta, přez(s)ka, odchylka, safír, pochromování, atd..., tak mi vychází, že dotyčný se inspiroval u nás na fóru, případně pak vyvstává obligátní otázka z jiné sekce: někdo zdejší??? tak to čtu a nevypadá to jen na "inspiraci" tohle psal člověk, co už chronomagorské názvosloví párkrát viděl, takže si někdo odsud
Sláva Kelly Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Když se povznesu nad to, že to jsou fejky jak vyšije, tak vypadají celkem k světu...Tak mě se nelíbí.Fejk je Fejk .
siwi Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 tak to čtu a nevypadá to jen na "inspiraci" tohle psal člověk, co už chronomagorské názvosloví párkrát viděl, takže si někdo odsud Tohle není poprvé. Už jsem si toho na Aukru párkrát taky všiml. Jen čekám, kdy tam někdo v popisu uvede: "nic, co by se nedalo rozleštit"
malda Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Sláva Kelly: myslel jsem to tak, že mám nadřízeného, který už několik let "hrdě" nosí něco podobného. Než jsem se trochu začal hodinkám věnovat, tak jsem mu je záviděl. Pak jsem začal fungovat tady a došlo mi to... Ale beru to tak, že je to jeho věc. Já bych si něco takového na ruky nedal. Každopádně u těch jeho první pohled nic nepoznáš a, světe div se, má je snad šest let a hodinky šlapou tak, jak mají.
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 ...a neb: jak jít s kůží na trh.
Sláva Kelly Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Sláva Kelly: myslel jsem to tak, že mám nadřízeného, který už několik let "hrdě" nosí něco podobného. Než jsem se trochu začal hodinkám věnovat, tak jsem mu je záviděl. Pak jsem začal fungovat tady a došlo mi to... Ale beru to tak, že je to jeho věc. Já bych si něco takového na ruky nedal. Každopádně u těch jeho první pohled nic nepoznáš a, světe div se, má je snad šest let a hodinky šlapou tak, jak mají. No fejky jsou i ve stolním tenise. http://en.butterflymag.com/2014/11/counterfeit-butterfly-products-a-guide/ A kdopak to asi vyrábí ? made in China
gougy Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 No fejky jsou i ve stolním tenise. http://en.butterflymag.com/2014/11/counterfeit-butterfly-products-a-guide/ A kdopak to asi vyrábí ? made in China ty bláho, teď jsem pro jistotu mrknul na pálku (potahy Tenergy 80) a ufffff, v pořádku (a vono by to asi šlo i poznat... )
malda Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Nějaké potahy... Tssss... Není nic, co by soudruzi z Číny nedokázali vyrobit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sláva Kelly Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 ty bláho, teď jsem pro jistotu mrknul na pálku (potahy Tenergy 80) a ufffff, v pořádku (a vono by to asi šlo i poznat... )Zdravím Tě stolní tenisto.Kde hraješ a co hraješ a s čím hraješ ?Slávek z Jbc a Lbc (hraji v Lbc )
Sláva Kelly Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Nějaké potahy... Tssss... Není nic, co by soudruzi z Číny nedokázali vyrobit:China 3 Series.jpgs8.jpgViděl jsem i Čínskou BMW X 7 a to baly bomba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se