Harwey Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Zdravim panov odbornikov, co hovorite na toto, nerad by som prihadzoval na daku skladacku a sam sa nevyznam http://aukro.cz/stary-chronograph-seiko-nadherne-hodinky-s-alarmem-i6818959567.htmltoto je v pohode, ziadna skladacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Dalsia letecka tasemnice. Neviem ci je to na smiech alebo uz skor na plac. Take pekne hodinky, a takto ich zhovadit a este si za to pytat tolko penazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Starý chronograph? A photky chronographu, ať si čeština užije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 To už ani není k smíchu. Na hodinkách z této aukce je špatné snad všechno. Nicméně Aukro na upozornění na prodej padělku odepsalo: "znalec vyhodnotil hodinky jako originální". To je tak, když ani koruna nesmrdí a šmejd k šmejdovi se vine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 to jako, že si upozorňoval inzertní servr na hodinky v ceně hamburgru a smrdutý coly ? .... to je fakt smutný .... to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 to jako, že si upozorňoval inzertní servr na hodinky v ceně hamburgru a smrdutý coly ? .... to je fakt smutný .... to jo Kromě ceny, jaký je rozdíl prodávat padělky za 200 litrů, ze 20 litů a za dvě stovky? Smutný spíše je, že to někomu připadá smutný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 mně přijde smutný, že někdo v roce 17 stále ještě bonzuje .... ale to je daný genetikou .... vlastní úvaha a nadhled stále nefunguje .... je to smutný ... to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Bonzování je vesměs anonymní aktivita. A genetickou deformací je asi dána i lhostejnost, ke všemu a všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 kámo .... u mně seš kunda, která strká rypák tam kam nemá ....respektive nazývejme to jak je ti libo .... v zásadě se to vztahuje na všechny bonzáky co sem přispívaj .... svépravnej člověk si koupí to co chce, na co má peníze, a to co se mu líbí .... a nepotřebuje na to nějakou nápovědu prostě strkáš rypák tam kam nemáš .... ale jak sem psal ... je to dědičný .... tak pozdravuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 *u mě Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 kámo .... u mně seš kunda, která strká rypák tam kam nemá ....respektive nazývejme to jak je ti libo .... v zásadě se to vztahuje na všechny bonzáky co sem přispívaj .... svépravnej člověk si koupí to co chce, na co má peníze, a to co se mu líbí .... a nepotřebuje na to nějakou nápovědu prostě strkáš rypák tam kam nemáš .... ale jak sem psal ... je to dědičný .... tak pozdravuj Pravděpodobně se až moc často díváš do zrcadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 když není co říct, tak přijde slogan z mateřský školky .... to je obligátní .... z toho vyrosteš .... možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Ty seš s tim bonzováním fakt nemocnej jako uplakánek z mateřský školky. Nechtěl bych tě mít ani za obsouseda.tak ty seš kunda odmalička .... se ani nedivím že tě každej mlátil přes obličej .... ale málo ... málo mimochodem sem krtka tudle pochcal na zahradě a jenom se voklepal a dál hrabal ..... brácha ? .... vole vy ste vodoloný , by jeden neřek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zmiziku, drz si tady ty tri kundy na uzde!Kde ses, kdyz je te treba!? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 To je normální zodpovědnost, ale jen malá možnost ovlivnit okolnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Chvíli jsem si myslel, že jsem ve vlákně "Co pijete" Kunda sem kunda tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argiope Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 No já nevim pánové. Mít na vizitce tituly, třeba Mgr. Ing. Jméno_Příjmení MBA(...) mi hrozný nepřijde. Naopak, když se někdo do telefonu představí jako například Mgr. Kudláková, tak v tu chvíli mi to srmdí srážkou s blbcem. Anebo inženýrka magistra Kačenová, ne Kačanová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Ypo ses jak prezident. Kunda sem, kunda tam... Gratuluju, skvele prispevky! Predpokladam, ze ted budu kunda i ja... Upraveno 10. června 2017 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Ypo má na dva dny odpočinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se