Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Návštěvník YPO

mně přijde smutný, že někdo v roce 17 stále ještě bonzuje .... ale to je daný genetikou .... vlastní úvaha a nadhled stále nefunguje .... je to smutný ... to jo 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

kámo .... u mně seš kunda, která strká rypák tam kam nemá ....respektive nazývejme to jak je ti libo .... v zásadě se to vztahuje na všechny bonzáky co sem přispívaj .... svépravnej člověk si koupí to co chce, na co má peníze, a to co se mu líbí ....  a nepotřebuje na to nějakou nápovědu

prostě strkáš rypák tam kam nemáš .... ale jak sem psal ... je to dědičný .... tak pozdravuj ;)

Odkaz ke komentáři

kámo .... u mně seš kunda, která strká rypák tam kam nemá ....respektive nazývejme to jak je ti libo .... v zásadě se to vztahuje na všechny bonzáky co sem přispívaj .... svépravnej člověk si koupí to co chce, na co má peníze, a to co se mu líbí ....  a nepotřebuje na to nějakou nápovědu

prostě strkáš rypák tam kam nemáš .... ale jak sem psal ... je to dědičný .... tak pozdravuj ;)

Pravděpodobně se až moc často díváš do zrcadla :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ty seš s tim bonzováním fakt nemocnej jako uplakánek z mateřský školky. Nechtěl bych tě mít ani za obsouseda.

tak ty seš kunda odmalička .... se ani nedivím že tě každej mlátil přes obličej .... ale málo ... málo 

mimochodem sem krtka tudle pochcal na zahradě a jenom se voklepal a dál hrabal ..... brácha ? .... vole vy ste vodoloný , by jeden neřek

Odkaz ke komentáři

No já nevim pánové. Mít na vizitce  tituly, třeba Mgr. Ing. Jméno_Příjmení MBA(...) mi hrozný nepřijde.

Naopak, když se někdo do telefonu představí jako například Mgr. Kudláková, tak v tu chvíli mi to srmdí srážkou s blbcem.

Anebo inženýrka magistra Kačenová, ne Kačanová

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...