nizkotucnytvaroh Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Raritní kombo pouzdra a ciferníku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 před 18 hodinami, PetrSefl napsal: A přidám ještě jedny hezké Submarinery… https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180653367/hodinky.php Týpkovi jsem psal a stojí si za tím, že jsou pravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 před 19 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Raritní kombo pouzdra a ciferníku ! Taky jsem ještě takové pecky neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Lookyn napsal: Týpkovi jsem psal a stojí si za tím, že jsou pravé Ti lidi jsou fakt blázni.. nemusí tomu rozumět, ale i když tomu nerozumí (a přesto je vlastní) stačí google a laik vidí, že je něco špatně. Já dnes byl v obchoďáku, po cestě do lékárny u vietnamce pro jídlo, jelikož jsem na to dostal po delší době chuť a dívám se a na ruce má bluesy 16613lb, model před keramikou, ty plechové, náhodou jsem měl na ruce svoje bi-colory suby 116613ln, tak se ho ptám, originály? On “ano, jsou originál, už je mám 15 let”, to mi řekl asi proto, že luneta už moc modrá nebyla a ciferník byl tak rozmazaný, že vypadal že s nimi někdo zkoušel těch 300m a zůstal tam dole tak rok. Jasné fíky.. tak se díval na moje a chválil, asi si taky myslel že mám fejky Upraveno 3. února 2024 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 V 3. 2. 2024 v 22:00, PetrSefl napsal: Ti lidi jsou fakt blázni.. nemusí tomu rozumět, ale i když tomu nerozumí (a přesto je vlastní) stačí google a laik vidí, že je něco špatně. Já dnes byl v obchoďáku, po cestě do lékárny u vietnamce pro jídlo, jelikož jsem na to dostal po delší době chuť a dívám se a na ruce má bluesy 16613lb, model před keramikou, ty plechové, náhodou jsem měl na ruce svoje bi-colory suby 116613ln, tak se ho ptám, originály? On “ano, jsou originál, už je mám 15 let”, to mi řekl asi proto, že luneta už moc modrá nebyla a ciferník byl tak rozmazaný, že vypadal že s nimi někdo zkoušel těch 300m a zůstal tam dole tak rok. Jasné fíky.. tak se díval na moje a chválil, asi si taky myslel že mám fejky Ja si téměř pokaždé říkám když narazím na Rolby a podobně, že co asi člověk děla za práci. Ovšem nedávno jsem od jednoho chronomagora slyšel info, že ve skutečnosti je fakt málo lidi co nosí origo hodinky těchto známých značek. Pokecali jsme o tom a docela mi to dávalo smysl, že fakt málokdo koho uvidím tak má origo Omegy, Béčka, Rolby aj. Mozna je to oblasti kde bydlím nebo kde pracuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 (upraveno) Před hodinou, OWG napsal: Ja si téměř pokaždé říkám když narazím na Rolby a podobně, že co asi člověk děla za práci. Ovšem nedávno jsem od jednoho chronomagora slyšel info, že ve skutečnosti je fakt málo lidi co nosí origo hodinky těchto známých značek. Pokecali jsme o tom a docela mi to dávalo smysl, že fakt málokdo koho uvidím tak má origo Omegy, Béčka, Rolby aj. Mozna je to oblasti kde bydlím nebo kde pracuji Asi to tak bude, pokud se nepletu jsme ze stejného kraje kolem Ostravy.. Je pravda, že mám jednoho známého, dá se říct že jsme asi něco jako kamarádi, který nosí fejkové wimbledony, ale já osobně je nikdy v reálu neviděl, jen jednou je měl na ruce když jsme se náhodou potkali a to celkem utíkal. Kdykoliv jsme se potkali po domluvě, nikdy je neměl, byl bez hodinek a známí co rozumí hodinkám, se několikrát ptali, “viděl jsi ty hodinky? Že to jsou fejky?, on ví, že mám hodně hodinek a něco už o nich vím, tak asi vím proč to dělá Jinak co mám známé a přátele, tak Breiltingy, Hubloty a Rolexky vše originály. Pak mám kamaráda, asi můj nejlepší kamarád, který je finančně zajištěný na 100 životů dopředu a koupil si za život několik nových Ferrari a Lamborghini. Má origo Batmany, aktuální DJ41 s jubilee, staré Crosswindy které kdysi kupoval nové a nedávno dal pryč staré IWC. Měl snad vše kromě PP a má doma fejkové Big Piloty a AP (kdysi měl origo), které koupil při svém cestování po světě a hodinky skoro nenosí. Na co má ty fejky, dodnes nevím, jen vím že mi to vždy fotí včetně krabičky a chválí jak dobře jsou udělané a Seiko hodinkám, které vždy chválím, se směje.. na co že ty krámy mám, takže asi tak.. Upraveno 4. února 2024 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 V 3. 2. 2024 v 22:00, PetrSefl napsal: Ti lidi jsou fakt blázni.. nemusí tomu rozumět, ale i když tomu nerozumí (a přesto je vlastní) stačí google a laik vidí, že je něco špatně. Já dnes byl v obchoďáku, po cestě do lékárny u vietnamce pro jídlo, jelikož jsem na to dostal po delší době chuť a dívám se a na ruce má bluesy 16613lb, model před keramikou, ty plechové, náhodou jsem měl na ruce svoje bi-colory suby 116613ln, tak se ho ptám, originály? On “ano, jsou originál, už je mám 15 let”, to mi řekl asi proto, že luneta už moc modrá nebyla a ciferník byl tak rozmazaný, že vypadal že s nimi někdo zkoušel těch 300m a zůstal tam dole tak rok. Jasné fíky.. tak se díval na moje a chválil, asi si taky myslel že mám fejky Naše komunikace níže... Já: To má být originál? On: Ano Já: Ale notak... Na ciferníku je napsáno SUBMARINER. Viděl jste někdy Suby od Rolexu? Úplně jiné hodinky, než co vy nabízíte... On: Ano viděl jsem Suby od Rolexu, Jestli nemáme zájem tak pokračujte dál v hledání. Já: A byly to úplně jiné hodinky, že? Tak jak dlouho ještě budete tvrdit, že máte originál? On: Ne jsou to ty stejné, a originál to jsou koupil jsem je za 40tis. Na to jsem mu poslal foto Subů vedle fotky toho jeho průseru a dalšího mailu už jsem se nedočkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 před 3 hodinami, Lookyn napsal: Naše komunikace níže... Já: To má být originál? On: Ano Já: Ale notak... Na ciferníku je napsáno SUBMARINER. Viděl jste někdy Suby od Rolexu? Úplně jiné hodinky, než co vy nabízíte... On: Ano viděl jsem Suby od Rolexu, Jestli nemáme zájem tak pokračujte dál v hledání. Já: A byly to úplně jiné hodinky, že? Tak jak dlouho ještě budete tvrdit, že máte originál? On: Ne jsou to ty stejné, a originál to jsou koupil jsem je za 40tis. Na to jsem mu poslal foto Subů vedle fotky toho jeho průseru a dalšího mailu už jsem se nedočkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 To je mozno na to kontaktovat PčR, he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Tohle je taky dobrý: https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180869554/patek-philippe-hodinky.php Cituji: Jsou v krásném provedení, velmi autentický kousek k nerozeznaní od padělku vysoká kvalita. Nenošené kupované v Dubaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 před 10 minutami, paya01 napsal: Tohle je taky dobrý: https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180869554/patek-philippe-hodinky.php Cituji: Jsou v krásném provedení, velmi autentický kousek k nerozeznaní od padělku vysoká kvalita. Nenošené kupované v Dubaji. Padělek padělku? To už je fakticky originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 nulty perpetual calendar https://aukro.cz/panske-naramkove-hodinky-7055920310 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 V 6. 2. 2024 v 10:26, paya01 napsal: Tohle je taky dobrý: https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180869554/patek-philippe-hodinky.php Cituji: Jsou v krásném provedení, velmi autentický kousek k nerozeznaní od padělku vysoká kvalita. Nenošené kupované v Dubaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 V 7. 2. 2024 v 9:45, Harwey napsal: nulty perpetual calendar https://aukro.cz/panske-naramkove-hodinky-7055920310 Šmarja to je dobrý. Asi počítadlo piv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Nejsem si úplně jist, tím algoritmem cílené reklamy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 5 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Nejsem si úplně jist, tím algoritmem cílené reklamy ... Viděl jsem hodně různých Invict, ale žádné se mi nelíbí Když jsem ale viděl ty původní v době založení značky, tak měly celkem fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Další expert, který si tvrdohlavě stojí za tím, že má originál V případě zájmu přiložím naši e-mailovou komunikaci https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180599585/hodinky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Že se ptáš!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 25 minutami, Lookyn napsal: Další expert, který si tvrdohlavě stojí za tím, že má originál V případě zájmu přiložím naši e-mailovou komunikaci https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180599585/hodinky.php Dej tu komunikaci tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Ale má to pěkně natočený, se musí nechat, hlavně to makro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se