tikzot Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Level milion plus https://obleceni.bazos.cz/inzerat/206689221/rolex-paper-edition-2004.php
FantasticFabio Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: To je takovej hybrid, s tím tahem ze starší generace možná originálních Seamasterů Tag aspoň ten tach bymoch bejt origo
FantasticFabio Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 před 47 minutami, tikzot napsal: Level milion plus https://obleceni.bazos.cz/inzerat/206689221/rolex-paper-edition-2004.php Jo tak to je ta proslulá “ pejpr - limitid edišn “ vot Roleksu ….. to snad ani v Turecku neseženeš !
Návštěvník YPO Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Před hodinou, tikzot napsal: Level milion plus https://obleceni.bazos.cz/inzerat/206689221/rolex-paper-edition-2004.php S Františkem jsem už obchodoval. Všechno v pořádku. Komunikace, rychlost, balení. Chronomagor jak se patří.
FantasticFabio Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 před 1 hodinou, YPO napsal: S Františkem jsem už obchodoval. Všechno v pořádku. Komunikace, rychlost, balení. Chronomagor jak se patří. Takže je to inzerát na výsměch těm co nabízí kdejakej fake či klump či něco na ten způsob? Myslím hodinkového….
milomac Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Jo, to bude asi nějakej takovej chronomagor, domovem pravděpodobně léčebna Kosmonosy ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Já bych ty Rolády nebral, bo jim nesedí indexy. To si může dovolit jenom Seiko 1
FantasticFabio Odesláno 19. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2025 V 18. 8. 2025 v 17:36, Jerryl napsal: Já bych ty Rolády nebral, bo jim nesedí indexy. To si může dovolit jenom Seiko Nebuť takovej pünktlich! Třeba je to focený pot úhlím ….
FantasticFabio Odesláno 19. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2025 před 3 minutami, FantasticFabio napsal: Nebuť takovej pünktlich! Třeba je to focený pot úhlím …. Inzerát již smazán
FantasticFabio Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Opět na Bazoši , lákadlo pro sběratele …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 V 15. 8. 2025 v 17:48, Jerryl napsal: To mě se víc líbí tyhle Speedy od Josefa za 29.370,- No nekupte to, když je to tak levný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já jsem svatýmu Josefovi pro srandu napsal, kam, že si pro hodinky můžu na Žižkov přijít? Samo, že najednou je to Španěl někde z konce světa a že mi hodinky bezpečně pošle a poštovný si rozdělíme. Poslal falešný odkaz na nějakou spediční firmu. Nevím, kdo jim na to skáče, ale asi někdo jo, když to furt zkouší.
FantasticFabio Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 před 8 minutami, Jerryl napsal: Já jsem svatýmu Josefovi pro srandu napsal, kam, že si pro hodinky můžu na Žižkov přijít? Samo, že najednou je to Španěl někde z konce světa a že mi hodinky bezpečně pošle a poštovný si rozdělíme. Poslal falešný odkaz na nějakou spediční firmu. Nevím, kdo jim na to skáče, ale asi někdo jo, když to furt zkouší. Esemes nebo email?
FantasticFabio Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Bohužel sem na bazoši našel ještě další lákadla…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FantasticFabio Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Zprostředkovatel…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 S Josém jsem komunikoval mailem, telefon jsem radši ani nezkoušel. 1
FantasticFabio Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 před 4 hodinami, Jerryl napsal: S Josém jsem komunikoval mailem, telefon jsem radši ani nezkoušel. Sorry že jsem zapochyboval!
Lacifer Odesláno 26. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2025 Z Aukra, tady byl někdo kreativní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jiří Sedlák Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 Ty jo, právě jsem to sem chtěl dát. Jo, lidová tvořivost nezná mezí.
PetrSefl Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 V 26. 8. 2025 v 6:01, Lacifer napsal: Z Aukra, tady byl někdo kreativní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je ta edice “číslo 5 žije?” 1
Jerryl Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 (upraveno) Tohle není ani moc pro zasmání. Na aukru jsem narazil na Tissoty PRX (Citizen PRX) a až moc dobrá cena mě přiměla podívat se na to hlouběji. Kupodivu jsou to na 99% fejky, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale stejný prodejce nabízí poradenství při nákupu dalších fejků renomovaných značek, které se na trhu jistě objeví také. Hnus hnusnej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zde popis té výborné služby, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2025 uživatelem Jerryl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se