papun Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 To je kurva na žalobu ne? Jakože jenom dovazim kradená auto, ale nekradu... Aukro tradičně dělá beztak mrtvého brouka
Jerryl Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Nahlášeno aukru, uvidíme jestli to zmizne.
papun Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Nahlašování jsem už dávno vzdal. Nikdy se nic nestalo.
FantasticFabio Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 před 12 hodinami, Jerryl napsal: Tohle není ani moc pro zasmání. Na aukru jsem narazil na Tissoty PRX (Citizen PRX) a až moc dobrá cena mě přiměla podívat se na to hlouběji. Kupodivu jsou to na 99% fejky, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale stejný prodejce nabízí poradenství při nákupu dalších fejků renomovaných značek, které se na trhu jistě objeví také. Hnus hnusnej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zde popis té výborné služby, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mi řekni, když si někdo něco takového objedná či koupí , kde to pak servisuje? Vždyť mu to musí být hanba , vzít to k AD ! Pak je tedy musí hodit do popelnice 65 litrů v pr….. to že je někdo takovej , že vytvoří nabídku , tomu věřim , ale že je někdo , kdo na to reflektuje ….. to mi tykev nebere!
AlfGS Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 před 19 hodinami, Jerryl napsal: Nahlášeno aukru, uvidíme jestli to zmizne. Taky nahlášeno...
Jerryl Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Zatím se nic nezměnilo a nabízí se vesele dál https://aukro.cz/jen-poradenstvi-hodinky-audemars-piguet-royal-oak-26240-aps-41mm-1-1-7095335161 Stejně jako ostatní fejky tohoto prodejce
FantasticFabio Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Před hodinou, papun napsal: Pojďme to zahltit nahlašováním Jestli by nebylo od věci to nahlásit na celníky, že pašuje padělky ! 1
AlfGS Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 (upraveno) před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Jestli by nebylo od věci to nahlásit na celníky, že pašuje padělky ! Znova sem žádal Aukro o zastavení nabídky, nebo budu hlásit rovnou na celníky a PČR Zmrd jeden... Upraveno 3. září 2025 uživatelem AlfGS 1 2
FantasticFabio Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 před 50 minutami, AlfGS napsal: Znova sem žádal Aukro o zastavení nabídky, nebo budu hlásit rovnou na celníky a PČR Zmrd jeden... Otázka je, jak má vošéfovanou smlouvu se svým zákazníkem…. Aby z toho neměl potíže ale kupec ano. Taky by mi trochu zajímalo, jak by se k tomu postavila sama značka? Jestli by jí to aspoň trochu zajímalo, že někdo brání její čest a podpořila by to nějakým úkonem.
MaaBe Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Čo si myslíte o tomto? https://obleceni.bazos.cz/inzerat/207210142/heuer-carrera-ref-73655-ch-prvni-provedeni-1970-vzacne.php Na prvý podla to vyzerá dobre ale nesedia mi tam 3 veci a to konkrétne : Indexy a subciferník vyznačené 3-6-9-12 Pozícia nápisu „SWISS“ Značenie TACHY Ale ja nie som znalec
Harwey Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 @MaaBeojeb meno, cislo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
FantasticFabio Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 před 12 minutami, Harwey napsal: @MaaBeojeb meno, cislo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Presne tak! Pozor na to telefoní číslo!
FantasticFabio Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 před 7 minutami, FantasticFabio napsal: @MaaBe zkus mu napsat email, že jsi v Budějovicích a můžeš je hned vyzvednout. 1
Jerryl Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Taky kterej normální člověk by si nastavil cenu na 24.453 Kč ??? Teď je tam těch podvodnejch nabídek strašně moc. 1
FantasticFabio Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Jednou a potkam někoho, kdo má fake z Dubaje, nebo Turecka, tak se ho zeptam, co ho k tomu vedlo,zaplatit tolik peněz za fake….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 (upraveno) před 12 hodinami, Jerryl napsal: Zatím se nic nezměnilo a nabízí se vesele dál https://aukro.cz/jen-poradenstvi-hodinky-audemars-piguet-royal-oak-26240-aps-41mm-1-1-7095335161 Stejně jako ostatní fejky tohoto prodejce Tak na Aukru už to smázli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale na Sbazaru jsem to svinstvo našel taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2025 uživatelem Jerryl
AlfGS Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 před 18 hodinami, MaaBe napsal: Čo si myslíte o tomto? https://obleceni.bazos.cz/inzerat/207210142/heuer-carrera-ref-73655-ch-prvni-provedeni-1970-vzacne.php Na prvý podla to vyzerá dobre ale nesedia mi tam 3 veci a to konkrétne : Indexy a subciferník vyznačené 3-6-9-12 Pozícia nápisu „SWISS“ Značenie TACHY Ale ja nie som znalec Tak odpoved na dotaz,ze si dnes prijedu osobne... Dobrý den, Ano, momentálně ho mám na prodej. Máte problém, když nabídnu dopravu ze Španělska? Pokud máte zájem, dejte mi prosím vědět, abych vám mohl vysvětlit rychlý a bezpečný způsob, jak vše vyřešit. Pokud neumíte anglicky, mohu odpovědět česky. S psaním mi pomůže manželka. Mám českou manželku. Moc vám děkuji! Přeji vám produktivní týden! José Muelas -- Enviado desde mi iPad Pro! Muelas López José Luis Doctor ingeniero. Comunidad Valenciana 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se