Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

V pohodě Chilli, těším se, jak ta vaše odbornická schůzka nakonec dopadne a jestli budeš mít dost morálu to sem vůbec napsat. Jinak můj obchodnický čuch mi říká, že u negramotného prodejce spoďárů asi ta nejlepší příležitost pro nákup luxusních a originálních hodinek zrovna nebude. K tomu vlastně není potřeba ani nic říkat stačí se mrknout, jak vypadá pouhé balení originálů a toho, co jsi vydražil ty. No nic, přeju hodně štěstí a určitě dej vědět. K.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Karloss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vámí, nebo chilli, nebo jakseto... pokud někdo bez problému koupí napodobeninu hodinek za cenu min. 10x vyšší než je jejich nákup tak mu nezbývá než pogratulovat. Inu komu není rady ... apropo, kdyby ti pár otravů nekazilo den pitomostma, probíhalo by předávání za asistence odborníka? Teda odborníka, opravdový odborník by věděl, že nikdo nové pravé Braitling for Bentley nebude prodávat za 20tKč, ale to jen tak mimochodem, to víš už mi dochází ta spousta zbytečného času.

PS: Užij si antiniklové úpravy chytrolíne. Pokud budeš více makat a budeš mít ještě více 23táců, tak ti mohu nabídnout spousty jiných neméně kvalitních hodinek(odborníka samosebou přibalím zdarma a navíc sadu voňavých utěrek). Každý třetí kus hodinek ti předá sám veliký Horst. Pac a pusu.

pusu zpátky ty můj odborníčku do balíčku :D já prostě žasnu :D dobře, vzhledem k tomu, že jsem už v postýlce a tak nějak rozněžněná a pobavená Těma zbytečně offensive hláškama a nemám už opravdu nic na práci, protože jsem opravdu celý den makala a jistě budu zase víc (to pro Tvou zvědavost) tak i Tobě na to odpovím.

Tím mailíkem jsem nechtěla říct nic víc, než že byste tohle dětí opravdu neměli brát tak vážně. aukro je hra. je to zábava, kde člověk sice opravdu může koupit dobré a kvalitní věci, ale co se týče originálů ... zde je opravdu důležité si zboží prohlídnout a buď obchod uzavřít a nebo ne. Já jsem se například na aukru dostala k věci, o které prodejce opravdu nevěděl co je. já ji koupila za 250 prodala za několika násobek víc. Na aukru se nenajdou pouze blbci, kteří kupují fejky za tisíce, ale i obráceně ti, kteří opravdu neví co vlastně prodávají. A to nezistíš pokud to nezkusíš. Pak fakt musíš znát produkt, který kupuješ.

p.s nejsem chytrolín, ale chytrolínka :-)

Odkaz ke komentáři

Wow, vazeni, do temer stoprocentne maskulinniho sveta vstoupila ZENA :)

A jeste podle vseho dosti razna :) Mno, taky si myslim, ze jsou to faky, ale pokud ne, tak blahopreju ;)

Anyway, pokud jeste nemas toho odbornika, tak doporucuji se obratit na cleny fora Midloch a Jeremy, tito dva panove hodinkam B fakt rozumi. (to neni zadna ironie ani nic podobnyho!)...

Odkaz ke komentáři

Uns: tak tam prostě nenakupuj. Ale podle mně jsi úplně mimo, vůbec nevíš o čem mluvíš a nás co na Aukru dost obchodujeme tak jen hloupě poškozuješ.

veď ja tam ani nenakupujem (už nie), tak neviem o čo ti ide...

nerozčuľuj sa , nechcem, aby sa ti niečo stalo... :sad01_anim:

Myslím, že to,že som sa podelil so svojimi skúsenosťami nikomu neuškodilo... Nebuď tak vzťahovačný... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Wow, vazeni, do temer stoprocentne maskulinniho sveta vstoupila ZENA :)

A jeste podle vseho dosti razna :) Mno, taky si myslim, ze jsou to faky, ale pokud ne, tak blahopreju ;)

Anyway, pokud jeste nemas toho odbornika, tak doporucuji se obratit na cleny fora Midloch a Jeremy, tito dva panove hodinkam B fakt rozumi. (to neni zadna ironie ani nic podobnyho!)...

dekuju za radu a doporuceni, jiste to budu mít na paměti :-) jo a dekuju vazne moc za mily komentar, uz jsem mela strach, ze to tu neexistuje. ;-)

Odkaz ke komentáři

Tím mailíkem jsem nechtěla říct nic víc, než že byste tohle dětí opravdu neměli brát tak vážně. aukro je hra. je to zábava, kde člověk sice opravdu může koupit dobré a kvalitní věci, ale co se týče originálů ... zde je opravdu důležité si zboží prohlídnout a buď obchod uzavřít a nebo ne. Já jsem se například na aukru dostala k věci, o které prodejce opravdu nevěděl co je. já ji koupila za 250 prodala za několika násobek víc. Na aukru se nenajdou pouze blbci, kteří kupují fejky za tisíce, ale i obráceně ti, kteří opravdu neví co vlastně prodávají. A to nezistíš pokud to nezkusíš. Pak fakt musíš znát produkt, který kupuješ.

Jen tak ze zvědavosti - nečekáš, že levně nakoupíš drahou věc, že ne. Tohle ti tady neuvěří nikdo. A jestli bych mohl poradit, tak na tvém místě bych to už víc nerozmazával. Je to čím dál horší.

Odkaz ke komentáři

Este som nevidel aby fa. B. balila hodinky do tak nadhernej modrej folie. A slecne chilli gratulujem k "super kaufu". Budu sa nadherne vynimat pri tricku Puna, teplakoch Adiads a teniskach Mike...

Odkaz ke komentáři

Jen tak ze zvědavosti - nečekáš, že levně nakoupíš drahou věc, že ne. Tohle ti tady neuvěří nikdo. A jestli bych mohl poradit, tak na tvém místě bych to už víc nerozmazával. Je to čím dál horší.

zlato, rozmazavat to nebudu s Tebou, protože uz davno jsem se naucila nepoustet se do sporu s nekym kdo za to nestoji. pouze jsem reagovala na Vase poznamky, ktere byli zcela zbytecne hnusne a utocne. pokud blbe snasis, ze ti to nekdo vrati, tak radeji mlc. Mno a mimochodem pro ukojeni Tve zvedavosti, ten nekolikanasobek co jsem zminovala vyse je opravdu velmi zajimavou castkou. Takze na Tvou otazku: Ano, uz bych se ani nedivila, kdybych tu koupila levne drahou vec. Ale pockam az dojde k tomuto obchodu-pokud k nemu dojde a uvidime.

papapapa Kájo.

Odkaz ke komentáři

Vámí, nebo chilli, nebo jakseto... pokud někdo bez problému koupí napodobeninu hodinek za cenu min. 10x vyšší než je jejich nákup tak mu nezbývá než pogratulovat. Inu komu není rady ... apropo, kdyby ti pár otravů nekazilo den pitomostma, probíhalo by předávání za asistence odborníka? Teda odborníka, opravdový odborník by věděl, že nikdo nové pravé Braitling for Bentley nebude prodávat za 20tKč, ale to jen tak mimochodem, to víš už mi dochází ta spousta zbytečného času.

PS: Užij si antiniklové úpravy chytrolíne. Pokud budeš více makat a budeš mít ještě více 23táců, tak ti mohu nabídnout spousty jiných neméně kvalitních hodinek(odborníka samosebou přibalím zdarma a navíc sadu voňavých utěrek). Každý třetí kus hodinek ti předá sám veliký Horst. Pac a pusu.

Obavam se ze to bude ztrata casu pro obe strany. Spokojen snad bude jen ten prizvaly odbornik, pokud ho nekdo zaplati.

Odkaz ke komentáři

Pánové uberme na skepsi ;), nebo tu jednu z mála zástupců něžného pohlaví na serveru nadobro vyplašíme. Chilli v dobré víře doporučuji jít co nejdříve od té nešťastné aukce, pokud to jde. Dražení je určitě zábava a hra, ta však pro mne končí v okamžiku, kdy prodejce prodává padělek a ještě se snaží věšet bulíky na nos. Ty nesmyslné řeči o legální výrobě padělků, křemíkové sklo (místo safírového), antiniklová úprava a navrch ještě ta rozmazaná fotka s úplně jiným balením...panebože takovej šmejd se dá sehnat na tržnici do pěti tisíc i s barvitější pohádkou, ale to jen tak na dobrou noc. B)

Odkaz ke komentáři

pusu zpátky ty můj odborníčku do balíčku :D já prostě žasnu :D dobře, vzhledem k tomu, že jsem už v postýlce a tak nějak rozněžněná a pobavená Těma zbytečně offensive hláškama a nemám už opravdu nic na práci, protože jsem opravdu celý den makala a jistě budu zase víc (to pro Tvou zvědavost) tak i Tobě na to odpovím.

p.s nejsem chytrolín, ale chytrolínka :-)

Maminko, já tomu nerozumím, je to had nebo červ?

Zde se rodí nějaká geniální myšlenka, zítra na poradě doporučím tyhle příspěvky ke studiu svojí obchodnícké sebrance, snad se taky poučí jak se dělá ten vopravdovej vopchod. Ale nevím jsem tak nějak rozněžněnej z toho jak se chystám do postýlky tak uvidíme co bude ráno ..... Každopádně je hodně důležitý si prohlídnout fotky něčeho jinýho než kupuju, pak zaplatit a následně si dát pozor na to jeslti jsem koupil kvalitní věc, to je myslím myšlenka dne. Já kretén to bohužel ani po 130-ti obchodech na Aukru nepochopil.... sákryš.

Ještě jednou gratuluji prodejci, 1500,- hodinky 200,- krabička, počtovný se připočte, zbytek je doma. Ale tak to má bejt, prodejce spokojený, zákazník spokojený. Tomu přece není co vytknout. :lol2:

Odkaz ke komentáři

zlato, rozmazavat to nebudu s Tebou, protože uz davno jsem se naucila nepoustet se do sporu s nekym kdo za to nestoji. pouze jsem reagovala na Vase poznamky, ktere byli zcela zbytecne hnusne a utocne. pokud blbe snasis, ze ti to nekdo vrati, tak radeji mlc. Mno a mimochodem pro ukojeni Tve zvedavosti, ten nekolikanasobek co jsem zminovala vyse je opravdu velmi zajimavou castkou. Takze na Tvou otazku: Ano, uz bych se ani nedivila, kdybych tu koupila levne drahou vec. Ale pockam az dojde k tomuto obchodu-pokud k nemu dojde a uvidime.

papapapa Kájo.

Ježíš to je trapas :bag:, rozumíte tomu někdo? :eek: vlastně jó už se perou, potrefený husy vyrážejí do boje :starwars: ježíš to je prdel a já chtěl už rozněžněně zalehnout :war:

Odkaz ke komentáři

Pánové uberme na skepsi ;), nebo tu jednu z mála zástupců něžného pohlaví na serveru nadobro vyplašíme. Chilli v dobré víře doporučuji jít co nejdříve od té nešťastné aukce, pokud to jde. Dražení je určitě zábava a hra, ta však pro mne končí v okamžiku, kdy prodejce prodává padělek a ještě se snaží věšet bulíky na nos. Ty nesmyslné řeči o legální výrobě padělků, křemíkové sklo (místo safírového), antiniklová úprava a navrch ještě ta rozmazaná fotka s úplně jiným balením...panebože takovej šmejd se dá sehnat na tržnici do pěti tisíc i s barvitější pohádkou, ale to jen tak na dobrou noc. B)

No jenom aby jí těch 20 deka nevykloubilo zápěstí :wheelchair:

Odkaz ke komentáři

Ježíš to je trapas :bag:, rozumíte tomu někdo? :eek: vlastně jó už se perou, potrefený husy vyrážejí do boje :starwars: ježíš to je prdel a já chtěl už rozněžněně zalehnout :war:

:D:D:D:D

dobrou noc, deme asi vsichni rozneznene zalehnout ;-) posilam hubana Vam vsem chlapci :)

Odkaz ke komentáři

:D:D:D:D

dobrou noc, deme asi vsichni rozneznene zalehnout ;-) posilam hubana Vam vsem chlapci :)

No tak nebuď na nás jako na cizí chcem se taky poučit která z těch aukcí je ta kde jsi levně koupila a pak draho prodáš:

1) Staré příbory (Číslo aukce 214890898)

2) Clinique Trio stíny (Číslo aukce 213684178)

3) Clinique mýdlo 28g (Číslo aukce 216056369)

4) Clinique Impossibly Glossy lesk 15ml (Číslo aukce 216058892)

5) SUPR ORIG. KALHOTY - FREEMAN T. PORTER/SUR VEL.28 (Číslo aukce 211663090)

6) S. OLIVER-super letní košile na zip vel.M (S) (Číslo aukce 215627521)

7) SUPER lodičky - ZKOUKNĚTE I MÉ DALŠÍ AUKCE! (Číslo aukce 214813838)

8) RIFLOVÝ TOP - zkoukněte i mé další aukce (Číslo aukce 216177955)

Prostě čistě profesionálně.. taky bych to nakoupil a zkusil potom střelit. Sice třeba ne už tak výhodně, ale pár tisíc bych snad vydělal, ne?

Odkaz ke komentáři

Mě nejvíc bere popis aukce . Je tam doslovně uvedeno: "jedná se o precizně provedenou těchto nadčasových hodinek" ...... asi tam měl původně "...precizně provedenou KOPII..", pak mu to na aukru smazali, tak on smazal jenom slovíčko kopii a vystavil to tam znova a ani si to po sobě nepřečetl. Stačí si dát vyhledat v ukončených aukcích "Breitling" a ty předchozí aukce tam jsou vidět, jsou smazané... Prodejce je prostě podvodník :raygun: , vedení Aukra by mělo takové lidi okamžitě mazat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...