Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Jak jsme se tu onehdá bavili o antireflexu na IWC, tak jsou zrovna jedny na ebay.

A hele, on tam antireflex fakt není, i když byl u tohoto modelu deklarován.

Jak vidno, IWC také mnohdy pracuje mizerně.

Ale proč to sem dávám - na Aukro se neprodaly za 35.000Kč, tak bude zajímavé sledovat, jak vysoko půjdou na ebay.

A pro zajímavost i foto strojku. Quartz v IWC tak často k vidění není. A docela mě překvapilo těch 25 šutrů.

post-1118-1236445322.jpg

post-1118-1236445363.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omega Planet Ocean

http://www.aukro.cz/item575296886_omega_se...ofessional.html

Prodám luxusní automatické hodinky OMEGA SEAMASTER PROFESSIONAL-replika tř.B.USA.Slavný model AGENTA 007!Hodinky jsou plně funkční.Mají fosforenční ručičky a datumovku.Pro všechny co rádi jen sledují a je Vás opravdu hodně chci upozornit,že aukci ukončím již v neděli večer!!!Přeji Vám příjemnou aukci.

:whistling:

Odkaz ke komentáři

Jak jsme se tu onehdá bavili o antireflexu na IWC, tak jsou zrovna jedny na ebay.

A hele, on tam antireflex fakt není, i když byl u tohoto modelu deklarován.

Jak vidno, IWC také mnohdy pracuje mizerně.

Ale proč to sem dávám - na Aukro se neprodaly za 35.000Kč, tak bude zajímavé sledovat, jak vysoko půjdou na ebay.

A pro zajímavost i foto strojku. Quartz v IWC tak často k vidění není. A docela mě překvapilo těch 25 šutrů.

Tak se prodaly za 1.460 EUR. A šly by ze Švajcu, tedy ještě DPH navrch.

Odkaz ke komentáři

Tyhle hodinky mě dnes udeřily

http://www.aukro.cz/item584064385_seiko_pr...sklo_23900.html

a to jsem na Aukru často - a tedy zvyklý na lecos... Myslíte že si někdo opravdu koupí věc za 15 t od člověka, který nabízí své zboží sloganem "V Aukru prodáváme jenom original vysoce kvalitní značkové zboží a vyslovně se distancujeme od prodejců s plagijaty, kopijemy a všeho pdobného." ???

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...