Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Proč myslíš, že je to fake ? Mám s tebe pocit, že vidíš ynámou ynačku ya málo peněy a hned píšeš o fake. Doporučil bych ti trochu autocenyury. Jinak se y tohoto vlákna stane snůška drbů a doměnek

No možná to není fake, ale ani mobil nedělá takhle blbé fotky. Takže v kombinaci s nízkou cenou je to přinejmenším pravděpodobné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co si myslite o tomhle pánovi? Aukro

Už par měsíců rozprodává "luxusni" hodinky které se dají sehnat jen od autorizovaných dealerů BMW, vše z vlastní sbíry (nevim proc ma ve sbirce deset stejnych typu bmw hodinek) a se svýcarskými strojky (cina?) <_< Nechapu ze nez si nekdo takovou vec koupi za 3000,tak si to predtim neprojde alespon na ebay :gun_bandana: . To je totez jako kdyz nekdo posle 70 tisic za pet notebooku do nigerie. Lidska blbost je nekonecna. Ale koukam ze tady uz se to asi na tech sto stranach resilo xkrat :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Co si myslite o tomhle pánovi? Aukro

Už par měsíců rozprodává "luxusni" hodinky které se dají sehnat jen od autorizovaných dealerů BMW, vše z vlastní sbíry (nevim proc ma ve sbirce deset stejnych typu bmw hodinek) a se svýcarskými strojky (cina?) <_< Nechapu ze nez si nekdo takovou vec koupi za 3000,tak si to predtim neprojde alespon na ebay :gun_bandana: . To je totez jako kdyz nekdo posle 70 tisic za pet notebooku do nigerie. Lidska blbost je nekonecna. Ale koukam ze tady uz se to asi na tech sto stranach resilo xkrat :thumbsdown_anim:

me se libi to BMW a ty 4sub dialy ala Audi :) jinak cinskej vecnej kalendar i s ukazatelem roku sem jeste nevidel. tedy to neni zas tak tezka komplikace

Odkaz ke komentáři

me se libi to BMW a ty 4sub dialy ala Audi :) jinak cinskej vecnej kalendar i s ukazatelem roku sem jeste nevidel. tedy to neni zas tak tezka komplikace

Ja právě cinsky strojek tohohle vzhledu taky jeste nezahledl. Na ebay mel jeden prodejce u tehle hodinek (cca za 20 dolaru) napsano ze se jedna o japonsky strojek,ale o tech nevim skoro nic,nicmene se mi to zda prilis levne, aby to bylo cokoliv jineho nez cina....

Odkaz ke komentáři

tak další fake, teda podle toho co jsem pochopil z téhle diskuze je těch hodinek z každého roku cca 4-5 kusů a dávaly se jen vítězům (takže cena bude poněkud astronomičtější) a zezadu má být pod nápisem Rolex "At Daytona 19992" místo toho tam je "Ad Daytona 1992".

Odkaz ke komentáři

tak další fake, teda podle toho co jsem pochopil z téhle diskuze je těch hodinek z každého roku cca 4-5 kusů a dávaly se jen vítězům (takže cena bude poněkud astronomičtější) a zezadu má být pod nápisem Rolex "At Daytona 19992" místo toho tam je "Ad Daytona 1992".

jak někdo takovýhle srač** může nosit vůbec na ruce :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Stejně mne na Aukru nejvíc rozesmějou ty zaručené story, co k nim někde prodejci přidávají. Tady je jedna bajka o "malé sérii vyrobené pro aktívní účastníky motocyklového sportu"... :D http://aukro.cz/item681504516_chronograf.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...