Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

The spirit horse of cherokee

Dobrý, Gille :)

Já byl sice z toho alba po těch 4 letech čekání na následovníka Kings of Metal trošku zklamanej, ale je pravda, že zrovna tebou zmíněnej song je pecka už od prvního poslechu.

Odesláno

To je sice super vlákno, ale je to sakra těžký, napsat jen jeden konkrétní kus.

V podstatě nemůžu napsat nic novodobého, nostalgie z mládí je nejsilnější.

Uvažoval jsem mezi Manowar - song Heart of Steel (album Kings of Metal z roku 1988). Neskutečná věc, ze které běhá mráz po zádech. A Eric Adams má hlasovej rozsah, že byl utáhl i operu.

A samozřejmě Master´s Hammer, album Ritual. Totální blackovej kult, na kterej i po těch dlouhých letech (vydáno 1991) přísahají fandové z celého světa. Černá svatozář... Géniové... Zapálili jsme onen svět... Franta Storm byl geniální textař a měl neskutečnej hlas.

Ale nejsilnější pro mě asi nakonec bude Tarantula a album Mobilis in Mobili. Monitor to vydal v roce 1990 jen na kazetě (a bral to jako demo, což je u takového klenotu na okamžitej odstřel Kočandrleho), zvuk je dost mizernej, ale je to naprostá pecka. Celý to demo vychází textově z Verneovek, speedek perfektně odsýpá, texty jsou inteligentní, zpěvák se do hudby skvěle hodí, kluci umí hrát... Geniální!!!!

A ještě dnes vzpomínám na to, jak jsem měl kdysi nahranou nějakou mizernou kopii a dlouhá léta to sháněl v co nejlepším stavu kvůli archivaci na CD. A až jsem to konečně sehnal na origiální a téměř nehrané kazetě, tak jsem za to dal tolik, že lapám po dechu ještě teď.

Takže song Nautilus:

http://www.tarantula.wz.cz/

Odesláno

Všem, kterým se zdá výběr jediný písničky příliš těžký, připomenu památný Kennedyho výrok: "We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard" :D

Odesláno

Dobrý, Gille :)

Já byl sice z toho alba po těch 4 letech čekání na následovníka Kings of Metal trošku zklamanej, ale je pravda, že zrovna tebou zmíněnej song je pecka už od prvního poslechu.

Já trošku taky, ale ono to bude tím, že jim tam nebubnoval Scott Columbus (ty problémy se synkem) ..... na albu je u bicích uveden "Rhino" , takže si myslím, že to byla nějaká mašinka.

Nicméně, tohle je moje číslo 1.

Odesláno

Já trošku taky, ale ono to bude tím, že jim tam nebubnoval Scott Columbus (ty problémy se synkem) ..... na albu je u bicích uveden "Rhino" , takže si myslím, že to byla nějaká mašinka.

Nicméně, tohle je moje číslo 1.

Rhino (Kenny Earl Edwards) - teď hraje u HolyHell. Jo, máš pravdu, bez Scotta to nebylo ono.

Jinak mladá vzkazuje, že má nejraději Fantoma Opery.

Nejslavnější verze (Michael Crawford & Sarah Brightman ) je prý super, ale cover od Tarja & Nightwish ho válcuje.

Vnímám to stejně, tenhle živák se Nightwish fakt povedl. Tarja pěje jako o život, pódiová show je skvělá a jak ta bloncka z publika v čase 1:09 mále omdlí, to je krásnej moment :)

Takže snad nevadí, že tady zahlasuje i mladá:

Odesláno

4 lub - jednu, JEDNU skladbu !!!!! ;)

4 Nig - jo, Eric má super rozsah. Znám jen jednoho dalšího takového, kterej je, dle mého, i lepší. Jestlipak víš, koho mám na mysli ???

Odesláno (upraveno)

4 Nig - jo, Eric má super rozsah. Znám jen jednoho dalšího takového, kterej je, dle mého, i lepší. Jestlipak víš, koho mám na mysli ???

King Diamond? Ten má rozsah jak blázen, ale lepší zpěvák, než Eric Adams, podle mě na metalovém kolbišti není.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Prosím Vás lidi, co jsem napsal blbě v prosbě "...každý může zmíňit JEN JEDEN song..."? ...ach jo. :sad01_anim: Viz lub... NIGHTinGALE je v pohodě, tam hlasovala mladá :D

Odesláno

Mě baví číst ty důvody, proč je to pro vás TOP song. A furt jsem čekal, kdo napíše jako důvod, že u toho přišel o věneček.

No a Milis mě potěšil, ten má pro toho Halforda s Jidášama hezkej důvod :)

Odesláno

Mě baví číst ty důvody, proč je to pro vás TOP song. A furt jsem čekal, kdo napíše jako důvod, že u toho přišel o věneček.

No a Milis mě potěšil, ten má pro toho Halforda s Jidášama hezkej důvod :)

Já jsem to právě proto chtěl. Nemám v úmyslu tahat z lidí nějaký intimní data (ostatně je to dobrovolný), ale sám vím, že kolikrát mám rád i nějakou hudební s....u jen proto, že se mně při jejím poslechu stalo něco příjemnýho. :D
Odesláno

Tak to napsat nemůžu. Já Manowar miluju od chvilky, kdy jsem ho jako teenager prvně slyšel. Nevynechal jsem jedinej koncert, který u nás měli!!! A tu, co jsem napsal, tu mám nejraději....tu mi zahrajou i na poslední cestě.

O věneček jsem přišel u jiné, ale protože sem smím napsat pouze jednu, tož si ji nechám pro sebe :)

Odesláno (upraveno)

... ale sám vím, že kolikrát mám rád i nějakou hudební s....u jen proto, že se mně při jejím poslechu stalo něco příjemnýho. :D

Ale tohle je dost dvojsečný, ne?

Já tady napíšu, že jsem o to přišel u AC/DC Highway to Hell a že to je ergo můj zamilovanej song a nějaká zakuklená členka zakontruje, že ze mě poznává a že ze stejnýho důvodu tu písničku nemůže ani cítit a já tady budu za idiota :D

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...