kaliw124 Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat (nechat si poradit), zda existují klasické jednoduché potápky od Seika ve velikosti 44-46mm (bez korunky) mimo model SRP043K? Nemohu nic podobného najít (myslím cenovou relaci i jednoduchý vzhled). Ve velikosti 42mm je velký výběr. Pokud to tu někde je, tak se omlouvám za začátečnický dotaz. Samozřejmě o možnostech levných a větších automatů od Orientu vím, ale Seiko....
Návštěvník Oloušek Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 A kdyby se ti nechtělo čekat pár týdnů na proclení, jsou na prodej i v Čechách. Olie
onney Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 rozhodně seiko sumo. Velikost by odpovídala a za sebe mohu napsat, že to jsou perfektní potápky.
lub Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 A kdyby se ti nechtělo čekat pár týdnů na proclení, jsou na prodej i v Čechách. Olie a hlavně za perfektní cenu = levnější než z ciziny
catkin Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 ...jj,shoguny alias suma Ti vřele doporučuji,skvělé "potápky"
instant Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 seiko sumo - ak to maju byt automaty v quartz/kinetic je tam toho trochu viacej. ale sumo ti tu vyhovarat nikto nebude, a ma to svoj dobry dovod
kaliw124 Odesláno 11. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Děkuju všem za reakce. Tajně jsem doufal, že ještě nějaký model bude. Suma jsem díky tomuto foru zaznamenal. Na sumech se mi nelibí ten mohutnější case oproti mnou jmenovaným. Tam se mi zdá méně nápadný a tedy opticky výraznější luneta a to se mi na hodinkách opravdu libí. Ze stejného důvodu jsem právě nesáhl - zatím, po Mako XL. Vím, není to semnou jednoduché. K otázce ceny... ty SRP043K jsou cca za půlku (ebay i s poštou, uvažuji jen po EU abych se vyhl clu a dopočítání dph + nekonečnému čekání), ale kdyby se mi libily extra, asi bych pustil chlup. Chtěl bych si udělat radost za malé státnice trošku dospělějšíma hodinkama, ikdyž težce začátečnickýma.
vraby Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 (upraveno) Jedny SRPY máš tady..Kdyby jsi chtěl dát víc tak jedině SUMA. Upraveno 11. července 2011 uživatelem vraby
kaliw124 Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2011 porad vaham, bohuzel se mi zacaly libit jeste jedny orienty s gmt, tak ted co vzit u seika jsme objevil dalsi vetsi potapky a to nebo v celocernem kabate zde http://www.azwatch.cz/hodinky/se840-seiko-diver-s-stargate-black
little_w Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 jestli myslis tyhle orienty: tak to bych radsi bral ta Seika. to dvojite znaceni na lunete Orientu je divne a utapi to cifernik, dle meho. seiko stargate v cernem mi pripadaji nejake divne, sel bych do klasicke verze v nerezu.
kaliw124 Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2011 presne ty, libi se mi v modre barve.
efreeti Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Sumo, SRP043, Orient Big Mako, Monster ...presne v tomto poradi bych ti poradil. Vsechny dost chlapacke hodinky, Sumo nejvic decentni. Srpy se mi ze zacatku nelibily a zdaly se mi nudne, casem jsou mi stale vic sympaticke - prehledne, cisty funkcni design - kdo prohlasil ze to je japonska variace na Sinn, tak mel stoprocentni pravdu. Big Mako a Monstra jsou mezi chronomagory klasiky, uz o nich byly popsany stohy stran a nafoceno statisice megapixelu fotek.Ty Stargate se podle meho velice rychle okoukaji a omrzi, vycnelek na lunete mi prijde vylozene skaredy. Orient GMT se mi nelibi(nevyrazne rucicky, dominantni gmt rucka, preplacana luneta)
kaliw124 Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Suma se mi nelibi vubec a gmt zase vice nez maka XL. co se tyce rozhodnuti by bylo asi nejidealnejsi poriti vse a vybrat si, co padne ruce.
little_w Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 ja bych ti jindy poradil Seiko Landmonster, ale momentalne jsem na ne nastvany, jelikoz prdla jedna oska na tahu (uprostred tahu!) a jsou tim padem dead... pro tuto chvili.
kaliw124 Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2011 tak ted jeste vice nevim zrovna jsem po precteni par prispevku nabyl dojem, ze orient ma na nic moc tahy a ted tohle. nahoda nebo normal?
little_w Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 mel jsem Orient a radu kousku od Seika. na tah orient nemam stiznost. Seiko jsou uplne bez chyby... az ted to kikslo... pri stehovani, i kdyz mi vsechny baby v baraku tvrdi, ze na to nikdo ani nesahnul. no, kazdopadne z tahu nemusis mit hlavu, ty jsou dobry! hlavu vzhuru.
Juraj11 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 a co ty Alba-strojek seiko,velikost 46 bez korunky.Určitě tu o nich něco najdeš-jinak více zde
kaliw124 Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2011 nenasel jsem tady o techto alba watch nic. jeste se zeptam, jake jsou moznosti pri koupi tahu mimo znacky konkretnich hodinek. treba na ebay jsou samostatne orient tahy(ale samo i jine, davam jen priklad). jde mi o to, ze treba ty srpy se drazi i na gume, ta je fajn na leto. kdyz by klapla "za dobre" drazba s gumou, nebranil bych se. chci mit ale trosku prehled, co bude za vyber mezi tahy treba v CR. jiste nekdo dela jen tahy a remeny, nelibilo by se mi mit sponu od jine firmy nez hodinky, ale kdyby nekdo delal jen doplnky - pak OK. pozdejsi nakup primo konkretni znacky k hodinkam se asi nevyplati. takze se tedy ptam, zde jsou nejake "obecnejsi" proflaklejsi a slusne tahy, ktere bych pozdeji vybral v zavislosti na rozteci stezejek, nebo mam na nejakou uni firmu zabyvajici se tahy zapomenout, poslusne priplatit za origo tah a vybrat gumu, protze puvodni usetrene prostredky za nakup hodinek s gumou by byly nicotne oproti budoucimu nakupu pouzitelneho tahu? jsou to zacatecnicke dotazy a mel jsem je smerovat do "pomoci s vyberem", takze se omlouvam za leveleni zde a zaroven dekuji za trpelivost.
Juraj11 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Má osobní zkušenost s gumou je taková,že pokud jsi s holkou,tak je fajn ,ale v létě na ruce je trochu cítit.Spíš se mrkni po hodinkách s tahem-guma,nebo řemen se shání lépe než tah.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se