Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat (nechat si poradit), zda existují klasické jednoduché potápky od Seika ve velikosti 44-46mm (bez korunky) mimo model SRP043K? Nemohu nic podobného najít (myslím cenovou relaci i jednoduchý vzhled). Ve velikosti 42mm je velký výběr. Pokud to tu někde je, tak se omlouvám za začátečnický dotaz. Samozřejmě o možnostech levných a větších automatů od Orientu vím, ale Seiko.... :)

Odesláno

Děkuju všem za reakce. Tajně jsem doufal, že ještě nějaký model bude. Suma jsem díky tomuto foru zaznamenal. :notworthy: Na sumech se mi nelibí ten mohutnější case oproti mnou jmenovaným. Tam se mi zdá méně nápadný a tedy opticky výraznější luneta a to se mi na hodinkách opravdu libí. Ze stejného důvodu jsem právě nesáhl - zatím, po Mako XL. Vím, není to semnou jednoduché. K otázce ceny... ty SRP043K jsou cca za půlku (ebay i s poštou, uvažuji jen po EU abych se vyhl clu a dopočítání dph + nekonečnému čekání), ale kdyby se mi libily extra, asi bych pustil chlup. Chtěl bych si udělat radost za malé státnice trošku dospělějšíma hodinkama, ikdyž težce začátečnickýma. :happybday: :rolleyes:

Odesláno

jestli myslis tyhle orienty:

Posted Image

tak to bych radsi bral ta Seika. to dvojite znaceni na lunete Orientu je divne a utapi to cifernik, dle meho. seiko stargate v cernem mi pripadaji nejake divne, sel bych do klasicke verze v nerezu.

Odesláno

Sumo, SRP043, Orient Big Mako, Monster ...presne v tomto poradi bych ti poradil. Vsechny dost chlapacke hodinky, Sumo nejvic decentni. Srpy se mi ze zacatku nelibily a zdaly se mi nudne, casem jsou mi stale vic sympaticke - prehledne, cisty funkcni design - kdo prohlasil ze to je japonska variace na Sinn, tak mel stoprocentni pravdu. Big Mako a Monstra jsou mezi chronomagory klasiky, uz o nich byly popsany stohy stran a nafoceno statisice megapixelu fotek.

Ty Stargate se podle meho velice rychle okoukaji a omrzi, vycnelek na lunete mi prijde vylozene skaredy. Orient GMT se mi nelibi(nevyrazne rucicky, dominantni gmt rucka, preplacana luneta)

Odesláno

Suma se mi nelibi vubec a gmt zase vice nez maka XL. co se tyce rozhodnuti by bylo asi nejidealnejsi poriti vse a vybrat si, co padne ruce. :sick01:

Odesláno

tak ted jeste vice nevim :suicide_anim: zrovna jsem po precteni par prispevku nabyl dojem, ze orient ma na nic moc tahy a ted tohle. nahoda nebo normal?

Odesláno

mel jsem Orient a radu kousku od Seika. na tah orient nemam stiznost. Seiko jsou uplne bez chyby... az ted to kikslo... pri stehovani, i kdyz mi vsechny baby v baraku tvrdi, ze na to nikdo ani nesahnul. no, kazdopadne z tahu nemusis mit hlavu, ty jsou dobry! hlavu vzhuru.

Odesláno

nenasel jsem tady o techto alba watch nic. jeste se zeptam, jake jsou moznosti pri koupi tahu mimo znacky konkretnich hodinek. treba na ebay jsou samostatne orient tahy(ale samo i jine, davam jen priklad). jde mi o to, ze treba ty srpy se drazi i na gume, ta je fajn na leto. kdyz by klapla "za dobre" drazba s gumou, nebranil bych se. chci mit ale trosku prehled, co bude za vyber mezi tahy treba v CR. jiste nekdo dela jen tahy a remeny, nelibilo by se mi mit sponu od jine firmy nez hodinky, ale kdyby nekdo delal jen doplnky - pak OK. pozdejsi nakup primo konkretni znacky k hodinkam se asi nevyplati. takze se tedy ptam, zde jsou nejake "obecnejsi" proflaklejsi a slusne tahy, ktere bych pozdeji vybral v zavislosti na rozteci stezejek, nebo mam na nejakou uni firmu zabyvajici se tahy zapomenout, poslusne priplatit za origo tah a vybrat gumu, protze puvodni usetrene prostredky za nakup hodinek s gumou by byly nicotne oproti budoucimu nakupu pouzitelneho tahu? jsou to zacatecnicke dotazy a mel jsem je smerovat do "pomoci s vyberem", takze se omlouvam za leveleni zde a zaroven dekuji za trpelivost. :)

Odesláno

Má osobní zkušenost s gumou je taková,že pokud jsi s holkou,tak je fajn :D ,ale v létě na ruce je trochu cítit.Spíš se mrkni po hodinkách s tahem-guma,nebo řemen se shání lépe než tah.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...