jankoxxx Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Ako prislo leto, tak mam na ruke skoro neprestajne (teda aspon pocas dennej palavy) Airmany, ktore maju ako jedine z mojich hodiniek kovovy tah. Prave teraz si uzivam aj ich subtilnost a lahkost.. Ktore male hodinky ste si oblubili vy? Velkost ohranicim z hora na 38mm. Kludne pridajte aj fotecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Já posledního půl roku nosím tyhle (nebo průběžně měním za jiné ze sbírečky "Camelek" ).....těch 38 je pro mne akorát, na ruce mi nevadí, nepřekáží a pořád se mi děsně líbí ten look. Už od dětství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Souhlasím těch 38mm je taky pro mne akorát.Momentálně Seiko SARB033. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Male hodinky jsou fajn - nenapadne, pohodlne, vejdou se pod kosili a clovek s nima nepraska kazdou chvili o futra . Moje nejoblibenejsi byly rolady (pridavam wristshot), hodne rad mam Igeny (ty poslu na renovaci a uz mi zustanu na veky) a nez se dockam dalsich definitivnich hodinek, tak svoje soucasne Archimede Pilot chrono nejspis jeste stihnu otocit za neco mensiho do 40 mm , i kdyz jsou to paradni hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 som rad ze sa to tu trochu rozbehlo dufam ze sa tu najde este par majitelov mensich hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Přidám taky jedny svoje malé hodinky. Nomos Club, ref. 701, manufakturní stroj cal. alfa, průměr 36 mm. Moc pěkně se nosí, překrásně jemně tikají a ta koňská kůže na řemenu má takovej zvláštní "ňuf"...prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Seiko Alpinist 38mm Vulcain Cricket 34mm Bulova Accutron Astronaut 38mm NOMOS Club 36mm Lemania MVS 38mm Do 38mm toho mám hodně a pěkné a nositelné jsou všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 34mm - velikost v pohodě, hrozně pohodlný hodinky pod úzkou manžetu košile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Dnešní ráno a ještě jedny malé. IWC Mark XV, průměr 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Cca 30x30 - Waltham. Ke košili super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Já je mám vlastně všechny na jedné fotce - už z kdysi... Omega Genéve, 32mm Rolex Datejust, z dob, kdy se ještě dělaly 35mm GrandSeiko, 38mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 (upraveno) mmako: ty se s tim nemazes, co? no, co na to rict... dost dobry, fakt jo. k tematu: ja mam ve velikosti do 38mm z nositelnych jenom Seiko Spirit (37mm). k obleku nosim ted uz jenom je. edit: kecam, Prim Sport I ma vlastne taky 38mm. takze jeste tu moji renovaci mam, ale moc nenosim. Upraveno 18. července 2011 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Junghans Max Bill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Mám rád Omega Genéve, které mám pod dědovi, průměr 34mm, právě jsou na renovaci, už se na ně moc těším.Zjistil jsem, že ten malý průměr je jen o zvyku, takže je budu normálně nosit do práce (čas od času). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Jenom se, jako digiblbeček, optám.....ty Rolády jsou automaty???? Myslím obé, jak ty, co postoval Skalis, tak ty, co postoval mmako. To je totiž něco, co mne láká (+ alpinisty - ale do těch nendu, automat mi už přes práh nesmí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Nomos Tangente. Akurat som dnes sedel vedla chlapika co mal Tangomaty co su vacsie tak sme pokecali. Sice sa mi pacia velke hodinky ale v tomto pripade moje boli krajsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Jenom se, jako digiblbeček, optám.....ty Rolády jsou automaty???? Myslím obé, jak ty, co postoval Skalis, tak ty, co postoval mmako. To je totiž něco, co mne láká (+ alpinisty - ale do těch nendu, automat mi už přes práh nesmí). Ty moje byvale jsou rucni natah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 4 skalis - to jsem asi nechtěl slyšet ó jé...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 (upraveno) Gilius: Rolex Precision = manuální nátah Jinak u Alpinistů je jednoduchá pomoc, vyndáš z nich rotor automatického nátahu a natahuješ si je ručně, každopádně mě se nezastavují a to je moc nenosím. Třeba TYTO Upraveno 18. července 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 gile, automat neautomat... predsudky jsou od toho, aby se prekonavaly! taky jsem si koupil G-ecka, a co? dokazu se na sebe jeste podivat do zrcadla? dokazu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se