Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje angličtina není nic moc, takže, co tu píšou?

International customers Currently not accepting international orders due to lost parcels, refused parcels, delayed parcels, intercepted parcels, and stolen parcels. There has been a recent increase in items not reaching their destination. Until we can find a shipping solution, we cannot ship to international destinations. APO, FPO and military mail is acceptable.

Odesláno

Moje angličtina není nic moc, takže, co tu píšou?

International customers Currently not accepting international orders due to lost parcels, refused parcels, delayed parcels, intercepted parcels, and stolen parcels. There has been a recent increase in items not reaching their destination. Until we can find a shipping solution, we cannot ship to international destinations. APO, FPO and military mail is acceptable.

giyf alias google

Odesláno

Zkoušel jsem na webu countycomm.com, ale ti zasílají jen po státech ... nějaký tip?

Díky moc

Já jsem bral dvacítku z ebaje a došla ze států za čtrnáct dnů, takže bych mrknul tam, být tebou.

Odesláno

na APO (vojenskej PO Box) bych to eventuelne mohl objednat. pokud si to nekdo vezme na povel tak klidne. tim myslim, ze to nekdo zorganizuje, mne staci vedet jenom co mam objednat, mit na to prachy a objednavam. nutno ale pripocist dopravu z Anglie do Ceska. zase se ale vyhnete DPH, pac to jde tou vojenskou postou, cili mimo celniky (a samozrejme legalne!)

;)

Odesláno

litl-dabljú, to zní fajně, díky ti :notworthy: Takže já to teda zorganizuju, když jsem s tím přišel. Pošli mi, prosím, zprávu na kolik budou vycházet všechny vícenáklady.

Prosím tedy zájemce o zaslání zprávy s přesnou specifikací objednávky. Uzávěrka objednávek středa v 18:00.

Jen upozorním, že se rozhodně nehodlám vocrcávat s rozposíláním po ČR, takže předání buď na trase Praha - Mělník ihned jak to přijde a nebo potom v rámci mojí služebky po ČR osobně. Jezdím po naší vlasti denně, tak by neměl být zásadnější problém.

Odesláno

litl-dabljú, to zní fajně, díky ti :notworthy: Takže já to teda zorganizuju, když jsem s tím přišel. Pošli mi, prosím, zprávu na kolik budou vycházet všechny vícenáklady.

Prosím tedy zájemce o zaslání zprávy s přesnou specifikací objednávky. Uzávěrka objednávek středa v 18:00.

SZ
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj, zatím nic v plánu není. Pokud by se neco rýsovalo tak ti dám vědět

Sice teď ke mě putuje Bond ale kdyby jste šli do Elitu, tak bych taky rád poprosil o SZ.

Každopádně dobrý nápad s hromadnou objednávkou

Díky

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...