Churchill Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Zkoušel jsem na webu countycomm.com, ale ti zasílají jen po státech ... nějaký tip? Díky moc
bohus76 Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Odtud by se nedaly objednat?http://www.broadarrow.net/maratac.htmhttp://www.westcoastime.com/newmacowaba2.htmlSám bych taky potřeboval jeden 20mm a jeden 22mm /černý s bílým prošitím/.Pokud budeš objednávat ozvi se mi prosím.Dík B.
Churchill Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Moje angličtina není nic moc, takže, co tu píšou? International customers Currently not accepting international orders due to lost parcels, refused parcels, delayed parcels, intercepted parcels, and stolen parcels. There has been a recent increase in items not reaching their destination. Until we can find a shipping solution, we cannot ship to international destinations. APO, FPO and military mail is acceptable.
tmoris Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Moje angličtina není nic moc, takže, co tu píšou? International customers Currently not accepting international orders due to lost parcels, refused parcels, delayed parcels, intercepted parcels, and stolen parcels. There has been a recent increase in items not reaching their destination. Until we can find a shipping solution, we cannot ship to international destinations. APO, FPO and military mail is acceptable. giyf alias google
miccalek Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Zkoušel jsem na webu countycomm.com, ale ti zasílají jen po státech ... nějaký tip? Díky moc Já jsem bral dvacítku z ebaje a došla ze států za čtrnáct dnů, takže bych mrknul tam, být tebou.
Churchill Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Hm, tak jsem si tu goglofskou haťmatilku neušetřil no výsledek je, že taky smůla. A sbírat 9 různých strapů pro tři lidi na ebay se mi fakt nechce. No nic, smůla.
bohus76 Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Opravdu by se to nedalo někde hromadně objednat?Má s tím někdo zkušenost a byl by ochoten?
little_w Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 na APO (vojenskej PO Box) bych to eventuelne mohl objednat. pokud si to nekdo vezme na povel tak klidne. tim myslim, ze to nekdo zorganizuje, mne staci vedet jenom co mam objednat, mit na to prachy a objednavam. nutno ale pripocist dopravu z Anglie do Ceska. zase se ale vyhnete DPH, pac to jde tou vojenskou postou, cili mimo celniky (a samozrejme legalne!)
Churchill Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2011 litl-dabljú, to zní fajně, díky ti Takže já to teda zorganizuju, když jsem s tím přišel. Pošli mi, prosím, zprávu na kolik budou vycházet všechny vícenáklady. Prosím tedy zájemce o zaslání zprávy s přesnou specifikací objednávky. Uzávěrka objednávek středa v 18:00. Jen upozorním, že se rozhodně nehodlám vocrcávat s rozposíláním po ČR, takže předání buď na trase Praha - Mělník ihned jak to přijde a nebo potom v rámci mojí služebky po ČR osobně. Jezdím po naší vlasti denně, tak by neměl být zásadnější problém.
bohus76 Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 litl-dabljú, to zní fajně, díky ti Takže já to teda zorganizuju, když jsem s tím přišel. Pošli mi, prosím, zprávu na kolik budou vycházet všechny vícenáklady. Prosím tedy zájemce o zaslání zprávy s přesnou specifikací objednávky. Uzávěrka objednávek středa v 18:00. SZ
little_w Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Tak chlapi, deje se neco nebo to usnulo? Ja jenom abych mel nejakou predstavu, jak moc muzu vytizit sveho dvorniho postmistra ostatnimi pozadavky
Churchill Odesláno 21. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Neboj, deje se, ale mam fofr. Dnes vecer to dam do kupy
dieegoo Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Ahoj, neplánujete v dohledné době druhé kolo hromadné objednávky Maratacu? Rád bych se případně přidal...
Churchill Odesláno 11. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Ahoj, zatím nic v plánu není. Pokud by se neco rýsovalo tak ti dám vědět
Previtor Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Ahoj, zatím nic v plánu není. Pokud by se neco rýsovalo tak ti dám vědět Sice teď ke mě putuje Bond ale kdyby jste šli do Elitu, tak bych taky rád poprosil o SZ. Každopádně dobrý nápad s hromadnou objednávkou Díky
dieegoo Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Nějaké zkušenosti s ebay prodejcem Maratacu? Odpadá u něj problém s pozastaveným zasíláním mimo USA, cena příznivá...
little_w Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 no tak osobne ne, ale 100% feedback myslim hovori za vse. Nějaké zkušenosti s ebay prodejcem Maratacu? Odpadá u něj problém s pozastaveným zasíláním mimo USA, cena příznivá...
Radimk Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Může mi někdo změřit, jak je Maratac dlouhý?
Návštěvník Oloušek Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 22 mm - 1. 85 se sponou a 2. 130, k dirkam 62 a 104 mm Olie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se