Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, zda se to již zde náhodou neřešilo, ale zajímalo by mne, proč u SOH 46 je signace swiss made a u některých ne. Znáte někdo důvod?

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 10. 9. 2015 v 8:25, olson21 napsal:

Nevím, zda se to již zde náhodou neřešilo, ale zajímalo by mne, proč u SOH 46 je signace swiss made a u některých ne. Znáte někdo důvod?

Vzhledem k tomu, že si je chci pořídit, tak jsem si toho taky všiml a zajímalo by mě to. Standard (nebo jak to nazvat...) Swiss made znamená, že musí být vyrobeny minimálně z 50% ze švýcarských součástek a zároveň je finální montáž hodinek prováděna ve Švýcarsku. Že by nebyly? :(

Upraveno uživatelem mery
Odesláno (upraveno)

Nápis Swiss made se dával na logo dialu od určitého roku, ne od začátku výroby prvnich SOH.

Upraveno uživatelem ron
Odesláno
  V 10. 9. 2015 v 12:36, olson21 napsal:

Děkuji za info, myslel jsem si, že to bude tento důvod.

Není zač :) ..jen pro tvou představu, já měl SOH z roku 2007 a nápis na dialu neměly.

Odesláno
  V 10. 9. 2015 v 17:57, olson21 napsal:

Já mám kupované ve 2011 a tam také ještě není. A v současné době už tam zase není :). Teda, na 46.

To moze byt tym ze tvoje hodinky su zo skladovej zasoby starsej a predali sa len v roku 2011. Sucasne modeli ak sa nemylim uz vsetky maju napis "swiss made" sice na strankach Breitlingu najdes fotky aj takych ktore zase nemaju no v realite hej.

btw: gratulacia k hodinkam este raz, uzivaj si ich :) ;)

Odesláno

V pátek kupované funglovky a nápis mají :clap: Každopádně je to krásný kousek a mám radost jak malé děcko :D Modrá je fakt dobrá a mesh je sám o sobě ozdoba :) Rovněž oceňuji slušnou lumi, takže jsem spokojený. Doufám, že mi to vydrží aspoň nějakou dobu a nezchronomagořím :D

Odesláno (upraveno)

SOH mají spatnou lumi, troufám si rict ze po hodině tmy nejde čas odečíst. Ale je to tim ze se na indexy a ručky toho lumi moc nevejde

Upraveno uživatelem moco
Odesláno (upraveno)
  V 20. 9. 2015 v 8:46, moco napsal:

SOH mají spatnou lumi, troufám si rict ze po hodině tmy nejde čas odečíst. Ale je to tim ze se na indexy a ručky toho lumi moc nevejde

Tys je měl, tak asi víš, o čem mluvíš. Já jsem z prvního sledování nabyl dojmu, že to svítí slušně právě i po té hodině a to minimálně tak, že dokážu odečíst čas. Ale určitě to budu sledovat dál a dám vědět. Určitě to ale není lumi typu Seiko nebo Eterna, o tom žádná.

Upraveno uživatelem mery
Odesláno

Jasně, a nejsou to outdoorové hodinky, kde by jsi tohle potřeboval, ale uz se mi parkrát stalo např.vecer v aute ze jsem se chtel mrknout a slo to špatně, tak jsem musel mrknout potupně na přístrojovku :-)))

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ještě k té luminiscenci. Dal jsem si trochu na čas, protože to vyžadovalo delší zkoumání, pač si fakt nenatahuju v noci budíka na různé časy, abych se podíval, jak a zda hodinky ještě svítí. :D Nicméně po několika pozorováních, kdy jsem se občas v noci probudil a mrkl na hodinky, můžu říct, že jsem kdykoliv dokázal odečíst čas - ať to bylo ve 2h nad ránem nebo teď kolem 6h ranní, kdy je stále tma. Ano, nesvítí to jak urvané, ale pro mně osobně je výsledek uspokojivý :)

Odesláno

ad lumi - mám stejnou zkušenost jako mery - čitelnost je dobrá celou noc, byť samozřejmě SOHy nesvítí jako baterka, vždyť jsou to vlastně (na meshi) oblekovky a v divadle by to rušilo :-))

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

No, a i me ty potapky nakonec dostaly (i kdyz nadale povazuji Breitling hlavne za letecke hodinky). Fotka pro srovnani: Chrono-Callisto (Lemania 1892), Chronomat (ETA 7750), Chrono-Matic, SOH 46.

post-11342-0-14488000-1449414804_thumb.jpg

post-11342-0-74014700-1449414981_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radim.Fousek
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Čaute chcel by som Vás poprosiť o Váš názor medzi SOH 46 a SOH 46 s chronografom , pre ktoré by ste sa rozhodli? Ja mám skoro nové SOH 46 bez chrona kúpené u AD a mám možnosť ich vymeniť za staršie s chronom, ale nechcel by som potom ľutovať. Ktoré sa Vám viac páčia ? Diky za Vaše názory

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...