Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemám rád zpožďující se hodinky, když odchylka, tak do plusu, lépe se to pak seřizuje - v podstatě jen zastaví a znovu pustí. Při zpoždění musím přestavovat čas, což je nepraktické.

Jinak hodinky doposud (4 roky) odchylka stabilně +0,5s denně, tohle zpožďování přišlo zlomově, zjistil jsem to během týdne, takže i trochu obava, zda už nepotřebují třeba promazat, vyčistit, ...

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

tak nakonec ten servis u p. Frýdla za 500 ká což potěší a to mi navíc spravoval poškozený minutový sčítač, který nenuloval

Upraveno uživatelem Rudina
Odesláno (upraveno)

Tak jsem dal včera do Carolina nechrono béčka superoceany z roku 2005 na celkový servis a je to za 11.200,- což mě docela překvapilo, když na ofiko stránkách je jednotná cena za velký servis nechrono 340,- Eur. Takže v Pařížské je Euro za 33,- Kč :) Nové sklíčko pro info za nesmysl 8.300,- Kč.

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno (upraveno)

Ještě mě napadá, jestli to na úplnou rozborku neposílají do CH a neříkají si tu dvojku navíc za poštu a pojištění, jo, asi to tak bude, protože pak ta cena sedí...

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno

omlouvám se za třetí příspěvek, ale jen pro info - nikam se to neposílá, jak malý, tak kompletní servis na béčka se dělá tady v Carolinu.

• po měsících...
Odesláno

Tak myslím ta cena sedí chrono je to někde na 15000 kč zjistovano před měsícem carolinum i dusak jen mě nenapadlo se zeptat jak dlouho by to trvalo.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Maurice Lacroix Pontos Reserve de marche, u Knespla&Majzlíka servis po 5 letech, včetně opravy datumového věnce (přeskakoval v 10), bez nutnosti měnit díly - 2500,-, hotovo za cca 14 dní.

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Servis Fortisek 595.11.46 v Carollinu po šesti letech+ výměna korunky, krčku, těsnění celkem 5650kč.

• po měsících...
Odesláno

budu dávat po 8 letech na komplet servis JLC, asi zřejmě k Dušákovy, tak pak poreferuju.. (to ten čas letí)

• po měsících...
Odesláno

servis hodiniek znacky Orfina (PD Lemania 5100) priamo u Schifferle&Schifferle prikladam na obrazku. bola to kompletka, az mi je ich luto nosit :)

post-55571-0-71268500-1508268893_thumb.jpg

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...