Petr29 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Před časem jsem si pořídil Omegy Seamaster Aqua Terra s kovovým tahem. Nyní jsem se vzhlédl v koženém pásku a řeším sponu. Nejlépe je asi zvolit original. Jenže je těžko k sehnání za lepší peníz a u Dušáka je k mání za 6000,- . Pásek je možné volit jiný. Myslím si, že třeba Šíma je kvalitnější než originál. Nevím jaké máte zkušenosti vy a jestli investice má význam. Jedná se mi tedy především o sponu. Ach jo:suicide_anim: .
Jay Doll Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Investice není asi to správné slovo. Jde především o tvoje pohodlí, a poránu když člověk spěchá, i o bezpečnost hodinek
Radimk Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Víš, ono je to stejná otázka, jako kdyby sis koupil Audi a chtěl tam dát sedačky z Octavie. Taky budou pasovat, ale..Já zastávám názor originality. A jak píšeš, kůže je spotřebka, ale spona patří k základu..
xoslic Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Před časem jsem si pořídil Omegy Seamaster Aqua Terra s kovovým tahem. Nyní jsem se vzhlédl v koženém pásku a řeším sponu. Nejlépe je asi zvolit original. Jenže je těžko k sehnání za lepší peníz a u Dušáka je k mání za 6000,- . Pásek je možné volit jiný. Myslím si, že třeba Šíma je kvalitnější než originál. Nevím jaké máte zkušenosti vy a jestli investice má význam. Jedná se mi tedy především o sponu. Ach jo:suicide_anim: . je zname , ze cena tejto spony je totalne absurdna. Moj nazor- nema to cenu, ale OEM alternativa nie je okrem Omega trnovej spony za par sto korun.
sery.vlk Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 1. Překlápěčku Omega občas najdeš v nabídce na ebay apod.2. Vyzkoušej si, jak Ti takový pásek sedne, záleží na obvodu zápěstí a délce pásku, u někoho se spona dostane do docela nepříjemné polohy. Proto někteří lidé raději používají raději klasickou trnovou sponu. (Nebo dbají na to, aby Mistr Ondřej dobře vyměřil délku.)
Freelander Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 řešil jsem to samé dilema.Mám úplně stejné hodinky a spona s aligátorem stála přes 11tis.Trvalo mě to 4 měsíce,než jsem se rozhoupal.Nelituji a teď mám z hodinek ještě větší radost.Také jsem zastáncem originality.Vypadají naprosto úžasně.
DonT Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 1. Překlápěčku Omega občas najdeš v nabídce na ebay apod. 2. Vyzkoušej si, jak Ti takový pásek sedne, záleží na obvodu zápěstí a délce pásku, u někoho se spona dostane do docela nepříjemné polohy. Proto někteří lidé raději používají raději klasickou trnovou sponu. (Nebo dbají na to, aby Mistr Ondřej dobře vyměřil délku.) Chystam se take k nakupu pasku + spony a docela jsi mne vydesil.. tusis od jake velikosti zapesti muze byt problem (mam 18cm)?
Freelander Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Mám také 18 cm a v originále si sedla jak p...l na hrnec.Nemám je ale nikterak utazené.Mám rad menší vůli.
DonT Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Mam jeste jeden dotaz.. spona opravdu neni lace a ja mel v planu koupit ji zatim na race remen a posleze dokoupit aligatora s hrbama(nevim jak lepe to popsat take doleha presne k hodinkam a to se mne moooc zamlouva). Mel jsem za to, ze spona bude stejna nicmene ted to vypada, ze na race je potreba 18mm a na aligatora 16mm.. a kupovat dve spony se mne opravdu nechce... da se 18mm napasovat na sestnactku? Nebo existuje jine reseni?
Freelander Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Ano,origoš řemen nadherně kopíruje radius pouzda.Z mých zkušeností je nejlepší hned si koupit co chci tudíž raději počkat a přišetřit si.Protože nakonec si to stejně koupíš a ty alternativy,které tomu předchází jen navýší tvé výdaje.
Freelander Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 nehledě na to,že u Dušáka si na ten řemen stejně 2-3 měsíce počkáš.
xoslic Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Mam jeste jeden dotaz.. spona opravdu neni lace a ja mel v planu koupit ji zatim na race remen a posleze dokoupit aligatora s hrbama(nevim jak lepe to popsat take doleha presne k hodinkam a to se mne moooc zamlouva). Mel jsem za to, ze spona bude stejna nicmene ted to vypada, ze na race je potreba 18mm a na aligatora 16mm.. a kupovat dve spony se mne opravdu nechce... da se 18mm napasovat na sestnactku? Nebo existuje jine reseni? 16mm remen na 18mm sponu samozrejme das, ale nezapadne po stranach, cim to nebude drzat a bude to aj viditelne pri noseni - na spone su vodiace drazky na remen a naviac druhy koniec remena pri zamku spony nebude pekne na tesno na stezejke. Naopak to nepojde , proste 18mm remen do 16mm spony nenarves
DonT Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 nehledě na to,že u Dušáka si na ten řemen stejně 2-3 měsíce počkáš. Pockam si mesic uz jsem ho objednal Musim rict, ze jsem nejdriv spekuloval, ze jej koupim na ofrei, ale vysel by s dopravou a DPH draz nez u Dusaka.. tak ted uz jen vydrzet
DonT Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 16mm remen na 18mm sponu samozrejme das, ale nezapadne po stranach, cim to nebude drzat a bude to aj viditelne pri noseni - na spone su vodiace drazky na remen a naviac druhy koniec remena pri zamku spony nebude pekne na tesno na stezejke. Naopak to nepojde , proste 18mm remen do 16mm spony nenarves Diky moc za info i kdyz jsi mne moc nepotesil to znamena, aby vse bylo jak ma koupit dve spony a to uz je fakt palka Ma tu nekdo realnou zkusenost s pouzitim 18mm spony na 16mm remen da seto a nebo je to fakt spatenka?
Red Dwarf Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Jen pro zajímavost, kolik chce Dušák za originál řemen? Sponu mám na cestě...
DonT Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Jen pro zajímavost, kolik chce Dušák za originál řemen? Sponu mám na cestě... 2500 a za kolik a kde jsi sehnal sponu tu jsem zatim neobjednaval pac ji maj skladem a ja porad cekam jestli ji nekde neuzenu levneji.
Red Dwarf Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Sehnal jsem jí kde jinde než tady a za polovinu ceny nový, teda 3000. Je to rána, ale bude to originál a moje Speedy už nikdy prodat nehodlám, takže budou opravdu vymazlený se vším všudy ;o)
DonT Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Sehnal jsem jí kde jinde než tady a za polovinu ceny nový, teda 3000. Je to rána, ale bude to originál a moje Speedy už nikdy prodat nehodlám, takže budou opravdu vymazlený se vším všudy ;o) 3k neni rana, ale bomba cena.. trba budu mit podobne stesti
Freelander Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Jen měsíc?Mě vykládali,že to je spousta papírování a povolení,jelikož se jedná o chráněné zvíře.Osobně jsem si myslel,že k tomu účelu jsou krokodýlí farmy a ono to vypadá,že pošlou Lovce Pampaliniho s basebolovou pálkou aby někde u Amazonky umlátil aligátora,protože nějakej čmuček v ČR si usmyslel řemínek. Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem Freelander
DonT Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Jen měsíc?Mě vykládali,že to je spousta papírování a povolení,jelikož se jedná o chráněné zvíře.Osobně jsem si myslel,že k tomu účelu jsou krokodýlí farmy a ono to vypadá,že pošlou Lovce Pampaliniho s basebolovou pálkou aby někde u Amazonky umlátil aligátora,protože nějakej čmuček v ČR si usmyslel řemínek. Ja chci, ale standartni race remen a ten je z normalni kuze Zadnej kokodyl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se