TLD Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Tenkrat to bylo s 40d a obyc plastovou sigmou17-70. Na Lkove skla nebylo:)Ale mam pocit, ze treba x-pro2 snese srovnani skoro se vsim, pokud neberuspickove ff tela a spickove skla a i tam kdyz nekdo umi, se to mozna porovnat da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Tenkrat to bylo s 40d a obyc plastovou sigmou17-70. Na Lkove skla nebylo:)Ale mam pocit, ze treba x-pro2 snese srovnani skoro se vsim, pokud neberuspickove ff tela a spickove skla a i tam kdyz nekdo umi, se to mozna porovnat da.Nevim, no... Podle me zatim tyhle fotaky dokazi byt vyborne ale proste ne za kazde situace, na rozdil od FF zrcadlovek... a o jinych nez FF zrcadlech IMO nema cenu mluvit, ty fotaky jsou uz ted k nicemu - kvalita s entry skly horsi nez kompakt, zato velikosti temer FF tela... Ale asi je to otazka casu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Tak asi souhlas:). Nicmene je to cesta a system se me libi. Az budu chtit neco s objektivama,tak pujdu do xpro2. Ta se me libi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Ja se vcera byl podivat na stredoformatu jako doplnek k tomu Ricohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 (upraveno) paradaMas atelier, nebo na krajinu? Upraveno 7. září 2016 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Jen hobby, chci to prave na prirodu atd... Zatim univerzal 80mm (coz je 50mm na FF) 2.8 (ten je i na obrazku) a k tomu manualni 35mm, coz uz je na 6x4.5" celkem siroke, casem jeste neco delsiho. Pozdeji jeste digi stenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Zdar všemChtěl bych si pořídit new foťák a volba asi padla na Panasonic FZ200. Co vy na to? Díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Musis nam rict, co s tim budes fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Musis nam rict, co s tim budes fotit...nějaký sport,dovolená a hodinky tak nějak vše. Nejsem žádný profík,do teď jsem fotil TZ1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 hlavně akty, vid Vraby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 hlavně akty, vid Vrabydodej zboží a můžu se učit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Nikdo nic? ještě jsem uvažoval o Sony HX300,ale cena a parametrově je snad horší. Případně Panasonic FZ72. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Pokud si připlatiš, tak sony a6000, což je to nejlepši co za daný prachy seženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Pokud si připlatiš, tak sony a6000, což je to nejlepši co za daný prachy seženeš.podívám,díky edit: tak jsem kouknul a to je na mě moc profi a výměnným objektivem Upraveno 9. září 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Po nějakém hledání jsem skončil asi u těchto dvou,který vzít? Nevyznám se. Zoom(není tak důležité),ohnisková vzdálenost či světelnost objektivu? https://www.fotolab.cz/eshop/cz/moje-porovnavane-produkty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 asi ty porovnávané foťáky nejdou zobrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 já je vidím ale nerozumím tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 (upraveno) Jde o Panasonic FZ200 a starší Nikon P610.Nevím proč se to nezobrazí a nevím čemu nerozumíš? Na fotolabu se dají porovnat. Edit: druhý pokus https://www.fotolab.cz/eshop/cz/moje-porovnavane-produkty/ Upraveno 11. září 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Prosím Tě a naco takový zoom? Na sport ve spojitosti s dlouhým ohniskem potřebuješ bleskový autofocus a sériové snímání a to Ti nenabídne žádný z těchto dvou. Na běžné focení (rodina, dovolená ..) nepotřebuješ nesmyslný zoom (čím větší rozsah změny ohniska, tím větší optické chyby) a je lepší větší snímač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Co by jsi doporucil v te cene? Z tech dvou bych se priklonoil k FZ200. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se