Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolik má MB?

Edit: Tak zkus třeba youtube pokud můžeš. Jinak já věřím, že zítra se najde někdo, kdo je dokáže ohodnotit, aby se teda zodpověděla ta úvodní otázka vlákna

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám vážnou obavu,že z tohoto videa Ti neřekne nikdo nic, vždyť to máš nezaostřené na hodinky, takže je to ještě horší než ty fotky. Chce to natočit na lepším světle a zaostřit skutečně na hodinky !!!

Odesláno

Frantíkovi argumenty jsou přesvědčivé. Originály nemůžou být k mání za 50 kilo...

Líp si to přečti - zvonek1969 je má "po kamarádovi" a těch 50k mu za ně nabízí bratranec...
Odesláno

Líp si to přečti - zvonek1969 je má "po kamarádovi" a těch 50k mu za ně nabízí bratranec...

No ale i tak je to historka, ktera se tady cas od casu objevuje Posted Image Hodinky za statisíce "po kamarádovi" ..................... proste to sm.di, jako vsechny tyhle pribehy. Ja posuzuju tu historku, na posouzeni originality hodinek nemam - a myslim ze s tech fotek a videa nikdo tady.
Odesláno

Je to tak. A navíc když si "kamarád" zaměníš za jiný výraz, dává to všechno smysl. BTW žádnou repliku jsem na webu nenašel, navíc novější fotky napravují červenou na datumce a nápisu BASE 1000... Ale co se tu s tím trápíme, když v papírech musí být prodejce (tahle část mi na fotkách chybí) :rolleyes:
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pardon,omlouvám se,ze jsem chtěl poradit a mrzí mě,že jsem sem vůbec něco psal.Zrejmě je tady nastrčeny nějaký jasnovidec,nebo fízl(Frantík)kterému to všechno sm.dí.No možná zapoměl zavřít pusu když dýchal.Nemusel jsem zde nic uvádět ohledně původu hodinek,ale neviděl jsem v tom žádný problém.Chyba.Ještě jednou se všem omlouvám(krom fizla Frantíka)a dík za ochotu.Cao.

Odesláno

Pardon,omlouvám se,ze jsem chtěl poradit a mrzí mě,že jsem sem vůbec něco psal.Zrejmě je tady nastrčeny nějaký jasnovidec,nebo fízl(Frantík)kterému to všechno sm.dí.No možná zapoměl zavřít pusu když dýchal.Nemusel jsem zde nic uvádět ohledně původu hodinek,ale neviděl jsem v tom žádný problém.Chyba.Ještě jednou se všem omlouvám(krom fizla Frantíka)a dík za ochotu.Cao.

No, protože tě původ hodinek ve skutečnosti vůbec nezajímá, kloním se taky k variantě A, tzn. jsou to fejky jak dům. Přeji úspěšný prodej bratrancovi, 50k za takhle kvalitní repliku je fajn cena. To už se člověk musí cejtit skoro dobře.

Odesláno

Já si myslím, že se nemusíš hned čertit. Projdi si tu nějaká vlákna. Spoustu lidí tu postne nějaké drahé hodinky s zajímavým příběhem např. hodinky po dědovi, po kámošovi apod. Zjistí, jak se na ně tváříme a večer jdou na Aukro. Nevím, kolik kluků tady najednou získalo hodinky za dvě stě po kámošovi. Mě se to ješte nestalo.

Jediná rada: dojeď si k AD, tam ti řeknou svý a pak napiš jak si dopadl. Kvůli hodinkám za dvě stě se vyplatí dát tomu trochu času a námahy.

Odesláno

Já si myslím, že se nemusíš hned čertit. Projdi si tu nějaká vlákna. Spoustu lidí tu postne nějaké drahé hodinky s zajímavým příběhem např. hodinky po dědovi, po kámošovi apod. Zjistí, jak se na ně tváříme a večer jdou na Aukro. Nevím, kolik kluků tady najednou získalo hodinky za dvě stě po kámošovi. Mě se to ješte nestalo.

Jediná rada: dojeď si k AD, tam ti řeknou svý a pak napiš jak si dopadl. Kvůli hodinkám za dvě stě se vyplatí dát tomu trochu času a námahy.

Tak vono stačí zavolat prodejci, kterej je uvedenej na dokladech a zeptat se, žejo... Ale von tady mistr Zvonek přesně ví, jak to je, řekl bych.
Odesláno

Já tušil, že to takhle dopadne. A to jste gentlemani?

Když si to dáte všechno dohromady, je jasné, že to ani nemůžou být fejky. Nikdo by nestihl během měsíce, co se ty hodinky prodávají, udělat takhle zdařilou kopii. To by si číňani museli opatřit prototyp hodinek ještě před jejich uvedením na trh.

Navíc ten strojek je perfektní, a to video dokazuje, že ten třicetisekundový chronograf opravdu funguje. Tohle by nikdo přece nekopíroval, to by bylo tak drahé, že by to popíralo smysl fake hodinek - tedy vydělat na nich.

Pokud to druhé video mluví pravdu a cena hodinek je 252000,-, tak prodejní bude -25% z tohodle, čili okolo 190, a to proto že je to nový model

Odesláno

Kamarád se před 22 dny rozstřelil na motorce.Hodinky mi přinesla jeho manželka.Ještě před nehodou chtel abych je dostal kdyby se s nim něco stalo.Dnes mi donesla ještě tyto dva doklady.Myslím,že je vše jasné vy superjasnovidci(Frantík,SY242 a mistr Princ Milis).Ti kdo ve všem vidí zlodějinu a levotu,tak kradou nejvíc.Je mi z Vás některých smutno.Ahoj.Foto posílám.

Odesláno

Kamarád se před 22 dny rozstřelil na motorce.Hodinky mi přinesla jeho manželka.Ještě před nehodou chtel abych je dostal kdyby se s nim něco stalo.Dnes mi donesla ještě tyto dva doklady.Myslím,že je vše jasné vy superjasnovidci(Frantík,SY242 a mistr Princ Milis).Ti kdo ve všem vidí zlodějinu a levotu,tak kradou nejvíc.Je mi z Vás některých smutno.Ahoj.Foto posílám.

Asi jsi můj druhý (jo, v prvním jsem si myslel že to je fake) příspěvek nepochopil - myslel jsem tou záměnou za "kamaráda" že je můžeš mít po svém příteli, a nechceš se k tomu otevřeně znát. To mi pak dávalo smysl, že ti odkázal hodinky za takové peníze. Že to není fake jsi těmi druhými fotkami už celkem vyvrátil. Asi tak.
Odesláno

Me to spis prijde jak nejaka sehrana naucna tragikomedie. Jako ze "neni vsechno fejk co se je rozmazane a s pribehem k neuvereni". Ale hlavne ze vime ze jsou prave a kolik staly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...