GlenAffric Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Zdravím všechny a prosím o radu. Kdysi kdesi jsem u někoho zahlédl hodinky, které měly klasický kulatý ciferník, po jehož obvodu byla data od 1 do 31 a ručička měla na konci takový půlměsíček, který určoval datum. Hledám takové již delší dobu a nechytám se. V říjnu pojedu za moře a pokud by to bylo možné, chtěl bych je získat. Děkuji za rady
Návštěvník ?po Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 (upraveno) dělá to třeba oris, ale nevím o žádném modelu co bude vhodný k rybníku / aha za moře :D/ Upraveno 31. července 2011 uživatelem ?po
GlenAffric Odesláno 31. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Nemyslíš třeba tyhle? Díky, princip je přesně ten. Moje představa však nejsou oblekovky, spíše sportovní střih. Každopádně díky za tip
instant Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 (upraveno) Díky, princip je přesně ten. Moje představa však nejsou oblekovky, spíše sportovní střih. Každopádně díky za tip tak ale poviem rovno ze chcem kontiki... Upraveno 31. července 2011 uživatelem instant
maccin Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 (upraveno) Dělá je i Zeno, kdyby se ti zamlouval tenhle styl. Upraveno 31. července 2011 uživatelem maccin
maccin Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Ještě si nemohu odpustit GENESIS Pierre s Moon Phase, jsou to sice oblekovky, který nejsou předmětem výběru, ale jsou krásný.
igor261069 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 nevím, jaký máš budget, ale zde je vlákno s moc hezkým kouskem: Můj odkaz
NIGHTinGALE Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Ručička ukazuje datum u kde čeho, ale když ukazuje den v týdnu, to je teprve frajeřinka, to se tak často nevidí.
sery.vlk Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 (upraveno) Ahoj, nemůžu si odpustit, tyhle prodávám tady Edit: Pardon, nevšiml jsem si, že se žádá sportovnější střih... Upraveno 31. července 2011 uživatelem sery.vlk
GlenAffric Odesláno 1. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 (upraveno) netušil jsem, že jich je tolik. Ta Zena jsou velmi krásná, ohledně budgetu bych si představoval tak do 25 kKč. To hledání je skoro tak příjemné jako pak jejich získání. Děkuji za tipy Upraveno 1. srpna 2011 uživatelem oculist
cody Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Oris z rady Artelier (ci tak nejak) ukazuje ruckama po obvodu day + date, vypada to dobre. Koupil je nekdo na foru a ma k nim tady vlakno. Jen nevim ta cena jak je..
tombas Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 (upraveno) Epos má taky pár kousků, např.: nebo: Upraveno 1. srpna 2011 uživatelem tombas
cody Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Sice pres limit , ale neda mi nepostnou jeden z nejhezcich modelu moonphase + date
vrcan Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Breitling ma tiez jeden model, z rady Navitimer... ale na obrazok som lenivy Zrejme je to aj tak nad budget a nejde o cistokrvne sportove hodinky.... aj ked, Navitimery podla mna su! Aj s 3ATM!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se