Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny a prosím o radu. Kdysi kdesi jsem u někoho zahlédl hodinky, které měly klasický kulatý ciferník, po jehož obvodu byla data od 1 do 31 a ručička měla na konci takový půlměsíček, který určoval datum. Hledám takové již delší dobu a nechytám se. V říjnu pojedu za moře a pokud by to bylo možné, chtěl bych je získat. Děkuji za rady

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

dělá to třeba oris, ale nevím o žádném modelu co bude vhodný k rybníku / aha za moře :D/

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno (upraveno)

Díky, princip je přesně ten. Moje představa však nejsou oblekovky, spíše sportovní střih. Každopádně díky za tip :notworthy:

tak ale poviem rovno ze chcem kontiki... :)

post-4112-015426000 1312130404.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Ještě si nemohu odpustit GENESIS Pierre s Moon Phase, jsou to sice oblekovky, který nejsou předmětem výběru, ale jsou krásný.

post-17854-082921800 1312136446.jpg

Odesláno (upraveno)

netušil jsem, že jich je tolik. Ta Zena jsou velmi krásná, ohledně budgetu bych si představoval tak do 25 kKč. To hledání je skoro tak příjemné jako pak jejich získání. Děkuji za tipy :smile_anim:

Upraveno uživatelem oculist
Odesláno

Oris z rady Artelier (ci tak nejak) ukazuje ruckama po obvodu day + date, vypada to dobre. Koupil je nekdo na foru a ma k nim tady vlakno. Jen nevim ta cena jak je..

Odesláno

Sice pres limit , ale neda mi nepostnou jeden z nejhezcich modelu moonphase + date

post-3003-097337700 1312232414.jpg

Odesláno

Breitling ma tiez jeden model, z rady Navitimer... ale na obrazok som lenivy :) Zrejme je to aj tak nad budget a nejde o cistokrvne sportove hodinky.... aj ked, Navitimery podla mna su! Aj s 3ATM! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...