Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

panove ja se na prvni pohled lek, ze je to naka spesl "86" edice :))

jinak krasna vec a ty live fotky vypadaj snad jeste lepe nez marketingove z webu!!!

Odesláno

Já si naopak myslím, že tady designér hodně přemýšlel. Pokud by totiž udělal šestku jen o málo užší, téměř okamžitě dojde k jejímu celkovému optickému zmenšení vzhledem k ostatním číslům - především pak "hranatý" čtyřce (viz simulace druhý zleva). Ani řešení bez číselného indexu mně nepřijde dobrý. Vznikla by tam příliš velká plocha vzhledem k tomu, že čísla se střídají s čárkovým indexem a dole by pak prostě to jedno číslo chybělo. Já bych jim možná vytknul tak akorát to bílý datum. Není to hrozný, ale černý by bylo přece jen vzhledem k celkový decentnosti lepší.

Pěkný hodinky.

post-1975-094822400 1312795666.jpg

Odesláno
  V 12. 8. 2011 v 19:56, 'adamjursa' napsal:

Tak dneska jsem je viděl na živo a musím říct, že jsou ještě 10x lepší než na fotkách!

kdepak ? rád bych si je taky prohlédnul ))
Odesláno
  V 14. 8. 2011 v 8:29, 'patriknapr' napsal:

nevíte prosím náhodou někdo, zda model Noramis jde objednat z manuálním nátahem ? Děkuju

Jsou to jenom automaty. Dokonce snad Union dělá jenom automaty.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ale není :) ...tohle je daleko větší paráda než ty černý s bílou datumovkou. Ačkoliv chrona obecně nemusím, tak tyhle bych si v klidu představit dokázal! Tahle kombinace (bílej cifr + modrý ručky) se mi začíná líbit čím dál víc. Stejně jako u těch Fortisů s alarmem.

V 25. 1. 2012 v 0:51, 'Chumpus' napsal:

Nevím, možná je tam té modré moc...

http://www.zeiteisen.at/files/tag-union-glash00fctte.html

Odesláno

Ále, co to nevidím, další bílomodrý model, který se mi líbí. Jaká je nyní kvalita Union Glashütte ? Neztratili drive po tom co tak radikálně změnili výrobní plán přestali vyrábět hodinky s in-house strojky ?

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 3:38, 'Enola' napsal:

Jaká je nyní kvalita Union Glashütte ? Neztratili drive po tom co tak radikálně změnili výrobní plán přestali vyrábět hodinky s in-house strojky ?

In-house nedelaji, ale zpracovane jsou velmi pekne. Zrovna ty, kdyz jsi v Berline, bys to tam mohl okouknout a podat hlaseni :)
Odesláno

Tak ono to nebyly 100% inhouse strojky Unionu. Byly to osekané strojky Glashutte Original. Tím je nechci hanit, naopak, ta předchozí generace (pre-ETA) byla ve všech ohledech lepší než ta dnešní. Stačí se podívat na Julius Bergter kolekci.

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 12:58, 'Bianchi' napsal:

Věčná škoda in-house strojků Union Glashütte, byly opravdu parádní.

Jeden příklad za všechny.

V podstate je to upravena ETA.....

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 10:45, 'Topkan' napsal:

Zrovna ty, kdyz jsi v Berline, bys to tam mohl okouknout a podat hlaseni :)

Topkane, byl jsem Uniony omrknout. Musím uznat, že jsem byl příjemně překvapený. Když pominu, že jsou některé modely barevné víc než je zdrávo, jsou v každém případě pečlivě zpracované s příslovečnou, německou důkladností. Vzhledem k tomu, že jsem utrpěl jistou ztrátu prohlédnu si nabídku ještě pečlivěji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...