Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Parádní kousek!!! Ten průhled nemá chybu!!! Gratuluju!!! Nebyla by fotka na ruce? Jsou asi docela velké, co?

P.S.

Do teďka tyhle hodinky nějak nepřitahovaly mojí pozornost, ale teď se mi začaly moc líbit!

Odesláno

Ta nová motýlový spona je fantastická. Líbí se mi mnohem víc než ta starší!

Jeste by to mohla byt motylovka, toto je pohuzel porad preklapeci spona, ktera (pokud nenosis remen obracene) tak tlaci.
Odesláno

Jeste by to mohla byt motylovka, toto je pohuzel porad preklapeci spona, ktera (pokud nenosis remen obracene) tak tlaci.

Presne tak, proto jsem varoval noveho majitele tveho safiroveho sendvice pred omega preklapeckou. Ja nosim hodinky na prave ruce, takze preklapecka je OK.
Odesláno

Omega spony jsou v pohode, diky vlastnim reminku.

A to na ktere ruce hodinky nosis na to nema vliv, u Omegy mas sklad spony "od tela" kdezto u klasicke preklapecky (pokud nosis remen tak jak se ma) spona tlaci na vreteni kost.

Odesláno

Krásný hodinky, super, z obou stran. Přeji Ti, ať ti vydrží déle, než jiným místním členům hodinky této značky a nenech se odradit poznámkami o překládací sponě. Fakt krásný hodinky. :notworthy:

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

..ahoj...a nějaké foto z dovolenky z jejich domovského prostředí tam nemáš..? ...třeba z yachtičky..? :)

..to by bylo pěkné pokoukání...ikdyž to by bylo i na loďce na Vltavě..ty hodinky prostředí přebijou.. :smile_anim:

Upraveno uživatelem bedja

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...