Kome Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Ale je mozny, ze uz je bude mit pres celou sirku zápěstí, ale jak to bude vypadat netusim. Me prijdou celkem pohodlny, ale mam je na zulu reminku a zapesti mam 19,5cm
Bazilisek Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Nemam moznost je nikde vyzkouset,takze to asi budu muset risknout.Ale diiik,...
Bazilisek Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Nemam moznost je nikde vyzkouset,takze to asi budu muset risknout.Ale diiik,...
lub Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 nedávno mě na srazu potěšil bývalý spolužák, nosí pětky po svém otci. ciferník hází pokaždé jiné odlesky dle směru dopadu světla. na sklíčku nad šestkou je vygravírovaný nápis seiko s pětkou v erbu. označení neznám. moje a jeho seika
ggrand Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jedny z mnoha pětek, ale nějak mě zaujmuly jak v modré, tak v černé. Dělají se ještě i se stříbrným ciferníkem. SNZB29/31/33. Tah plechařina.
lub Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Jedny z mnoha pětek, ale nějak mě zaujmuly jak v modré, tak v černé. Dělají se ještě i se stříbrným ciferníkem. SNZB29/31/33. Tah plechařina.měl jsem chvilku podobné SNZB23 s černou lunetou, krásně strukturovaným cifrem a pěkně zelenou vteřinovkou. koupil tady na foru ale vrátil, měly štípnuté sklíčko.je to dost povedená řada - menší velikost cca 39-40mm, zajímavostí je lumi bod na lunetě a celkově je lumi velmi slušná, na pětky určitě nadprůměrná. možná na ně taky ještě dojde. tebou postnuté s modrým cifrem stojí za úvahu!
JTulis Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Tak konečně jsem nahodil Nato strap z Ebay. zatím spokojenost o proti tahu je to teda nezvyk, hlavně na nasazování, cliklak to není Ještě mě přijde černá motýlovka tak budu muset koupit ještě nějakou kuži a pak se rozhodne co bude nejlepší. Z Nato strapu jsem měl trochu obavy ale zatím si ho užívám. Upraveno 2. února 2014 uživatelem JTulis
xmickey Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Alcapone, ty snzd85k1 jsou super,v mým oblíbeným shopů je nemají (creationwatches), můžeš mi prosím dopordoporučit obchod?
alcapone Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 (upraveno) xmickeynemuzu .. neviem ich nikde najst ,,, a i ked som nasiel tak to bol obchod s japonskymi znakmi ... ( ohladom (creationwatches), skus im poslat meila s fotkou a oznacenim mozno ti ich budu vediet objednat - inak fakt neviem poradit kde sa daju kupit sorry) Upraveno 4. února 2014 uživatelem alcapone
eloga Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Alcaponeprávě to sleduju, naprostý Seikovno, SNZD85K1...moc hezký, , jen jestli ta Blue není pro světlo v ciferníku moc při zdi, tedy tmavá..., ????*Také jsem si pořídil s vánočními nákupy mezi ostatními kousky i Seika 5, s docela příjemným vzhledem. Jen mě fascinuje dvoujazyčnost data. Teda spíše to, na co se musí myslet při nastavení. Zatím mi to vyšlo vždy na německý den, je to GER/ENG, to mi zrovna radost neudělalo, nebylo to tam popsáno, měl jsem za to, že to bude verze FRA/ENG. Ale jsou parádní, zvykám si.... SNKK07J1.**
alcapone Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 (upraveno) Alcaponeprávě to sleduju, naprostý Seikovno, SNZD85K1...moc hezký, , jen jestli ta Blue není pro světlo v ciferníku moc při zdi, tedy tmavá..., ???? Modry cifernik meni farbu pod urcitim uhlom svetla preto sa ti zda tmavisa Upraveno 4. února 2014 uživatelem alcapone
Jezevcik2 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Eloga, to nastavení není složité. Teď si vytáhni korunku do první polohy, nastav TUE a o víc se nestarej. Asi ve 22.15 se to dá do pohybu a skončí cca ve 2.30 ráno.V tomto rozmezí (s rezervou před a po), jak s datem, tak se dnem v týdnu, vůbec nešteluj. Když už, tak pouze přes ručičky na druhou polohu korunky.
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Před 2 lety jsme si koupili na dovolenou "párek svítících pětek"
eloga Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Jezevcik2jo, dík za návod, jen sem to nezachytil včas, budu to muset nechat na zítra, uvidím co to ukáže po ránu.Měl jsem včera - MIT/4, teď THU/5 alcapones tou barvou to chápu, tak hezké chvíle s modrým Seikovnem.
lub Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Před 2 lety jsme si koupili na dovolenou "párek svítících pětek"pěkné srp165 na maratacu. už jsem koketoval s tím, že je prodám, ale nebyl by to dobrý nápad.. nic jiného z pětek, co by stálo za vyzkoušení, mě zatím nenapadá.a old military už jsou stejně na cestě
Jezevcik2 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 a old military už jsou stejně na cestěNa kolik Tě vyjdou? Singapur?
alcapone Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 alcapones tou barvou to chápu, tak hezké chvíle s modrým Seikovnem. Preto mam modre Casio MTD - no i tie Seiko snzd85k1 stoja za horiech
murdoch Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Před 2 lety jsme si koupili na dovolenou "párek svítících pětek" Teda, to je nádhera... Svítí to celou noc? A co je to za typ, jestli se můžu zeptat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se