Lacifer Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Starý pětky 6319-8040 z Aukra, nikdo je nechtěl ani za pár stovek, tak jsem je vzal a nelituji, jdou přesně a jsou svým způsobem i hezký ... prostě i z krátkýma ručičkama se dá hrát velká veselohra. 2 3
Jiří Sedlák Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července V 28. 7. 2025 v 11:10, Lacifer napsal: Starý pětky 6319-8040 z Aukra, nikdo je nechtěl ani za pár stovek, tak jsem je vzal a nelituji, jdou přesně a jsou svým způsobem i hezký ... prostě i z krátkýma ručičkama se dá hrát velká veselohra. Integrovanej tah je pecka, máš kliku, že ti není krátkej. Není náhodou 6319 poctivější stroj než všechno co začíná sedmičkou? Mám ten pocit že jo, myslím, že má ještě obráběné základny místo pozdějších lisovaných, ale možná se pletu.
Návštěvník eloga Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Ty šedý pětky mají své kouzlo, zdánlivě všední model s nevýraznou barevností nebo efektem, ale právě to je ono. A ta nazelenalá lumi to dotváří. Nakonec se mi i líbily, ale už jsem tehdy mimo kupní sezonu. Ale jsou to fajnovky pokud jsou v perfektním stavu.
Jiří Sedlák Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Ty jsou boží, z čeho jsi tam dal to jubilee? Z SKX?
Lacifer Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 17 minutami, Jiří Sedlák napsal: Ty jsou boží, z čeho jsi tam dal to jubilee? Z SKX? Dík , ty jsem koupil již s poškrábaným hardlexem a tímto neorigo jubilee tahem (spona plechová a neznačená), zřejmě alík nebo tak něco. 1
Arthur N. Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Jak uz to stary logo 5ky nedelaji, tak se mi cim dal vic libi forever 3
Arthur N. Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září kolik máte pětek? nemyslím ve škole já napočítal čtvery, ale jen se starým logem, jak byly levný, tak se nevyplatí ani prodávat
Chronopetr Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Taky čtvery. Shodou okolností zrovna dnes jedny přímo na zápěstí. A taky jsem ty troje nakoupil, až se objevili hadi a pětky začaly mizet. 4
Arthur N. Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 14 minutami, Lacifer napsal: Po redukci mi zbyly dvanáctery ty jsi borec
Mason-Mac Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Před hodinou, Lacifer napsal: Po redukci mi zbyly dvanáctery Pěkná sbírkaTy úplně vpravo spodní řada, copa to je za referenci?
Lacifer Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 12 minutami, Mason-Mac napsal: Pěkná sbírkaTy úplně vpravo spodní řada, copa to je za referenci? Díky, to jsou 7S26-8760 1
Mason-Mac Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září (upraveno) před 2 hodinami, Arthur N. napsal: kolik máte pětek? nemyslím ve škole já napočítal čtvery, ale jen se starým logem, jak byly levný, tak se nevyplatí ani prodávat Dvoje. Já zrovna ale přemýšlím o sundání štítku “5” z pilotek Začlo mi to poslední dobou kazit dojem. Upraveno 3. září uživatelem Mason-Mac 1
Chronopetr Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 2 hodinami, Lacifer napsal: Po redukci mi zbyly dvanáctery Paráda, já bych tak rád taky takovou rodinku pětek, ale prostě ta zoufalost, když to člověk neunosí. X krát jsem měl v košíku ty vlevo dole SRPA87. Teď jsem při honbě za červenými ciferníky naháněl SRPB17K1, ale jsou prakticky nesehnatelné nebo každopádně ne za rozumný "pětkový" peníz. Ale snad už jsem z toho pětkového mamonu vyléčený.
Lacifer Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 1 hodinou, Chronopetr napsal: Paráda, já bych tak rád taky takovou rodinku pětek, ale prostě ta zoufalost, když to člověk neunosí. X krát jsem měl v košíku ty vlevo dole SRPA87. Teď jsem při honbě za červenými ciferníky naháněl SRPB17K1, ale jsou prakticky nesehnatelné nebo každopádně ne za rozumný "pětkový" peníz. Ale snad už jsem z toho pětkového mamonu vyléčený. No s toho že je neunosim si hlavu nedělám, všechny (kromě bottle capů z timestore) jsem pořídil z druhé ruky do 3.5t některé i o dost levněji, takže sbírat pětky není vůbec finančně náročné, jen to chce sledovat bazary + zdejší inzerci a mít rychlej prst na spoušti 1
Flipik Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Já mám s původním logem jen jedny, moje první mechaniky mimo primek. Moc je uz nenosím, škoda že nejsou alespoň 39mm. Ale mám je rád : 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se