Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Caute,vedel by mi niekto poradit s remienkom pre Seiko 5 sport snzd13k,kovovy a z druhej strany pekne plochy ziadne spoje aby nechytal chlpy sirka 20mm.

mobol by byt aj cierny s chromovymi castami,spona s druhým zaistenim tak ako je origo.NEMOZEM NIC TAKE ZOHNAAAAT :suicide_anim:

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak potřebuju odolné hodinky na celý den, sport, cestování. Abych se o ně nebál, byly robustní a odolné. Nějak mi padly do oka Seika SNZH55K1. Nikde o nich ale nic nemůžu najít. Nemám rád divoké barvy ani tvary. Tento typ mi přijde blízký vzhledu Omegám Seamastrům. Bližší bondovkám jsou asi SNZF17K1, ale mě přijdou SNZH55K1 takové střídmější. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti ? Neudělám chybu ? Dík za radu.

Odkaz ke komentáři

Tak nějak potřebuju odolné hodinky na celý den, sport, cestování. Abych se o ně nebál, byly robustní a odolné. Nějak mi padly do oka Seika SNZH55K1. Nikde o nich ale nic nemůžu najít. Nemám rád divoké barvy ani tvary. Tento typ mi přijde blízký vzhledu Omegám Seamastrům. Bližší bondovkám jsou asi SNZF17K1, ale mě přijdou SNZH55K1 takové střídmější. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti ? Neudělám chybu ? Dík za radu.

Ještě odkaz na stránky, jedná se o tyto:

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/8932-hodinky-seiko-5-sports-snzh55k1-automatic-diver.php

Odkaz ke komentáři

V reálu ten tah působí z boku dost zle,ale jinak špatně nevypadá.Fakt je ten,že s tím řemenem,který je zvedl,vypadají důstojněji.Docela dost klamou tělem.I samotný Koscom je prodává za necelou trojku.Rozhodně pro nezasvěcené vypadají jak odněkud z jiné třídy.

Máš hezké fotky.Zkus to kdyžtak na ruce-pokud můžeš a udej obvod.Začínají mne zajímat.

Odkaz ke komentáři

PetrM: SNZH jsem viděl na srazu, na obrázcích se mi vždycky líbily, ale v reálu... Sklíčko mi přišlo dost vypouklé a ještě tak nějak nehezky a je na raně. Navíc je v krajích zbroušené, láme světlo, takže se na hodinky musíš dívat víc z příma než u jiných modelů. Lumi u indexů opravdu slabota oproti ručkám. Hardlex vložka lunety a trčící korunka výdrži taky nepřidají. Můj tip jsou Monstra nebo SKX009/7(ale tam je tah nahouby), ty budou cenově dost nastejno+je to vyšší modelová řada.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...