Žulda Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Tak už jsou na ruce, pěkný kousek kovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 (upraveno) Super. Tak to ma vypadat po kupe Upraveno 29. srpna 2012 uživatelem Iggi Kali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Jak je to s odolností proti otřesům? Pojedu na kole terénem, ruce se budou klepat, neuškodí to automatu? Na kole jezdím bez hodinek, mám je na kompu, ale když jedu na vícedenní výlet, nechci je nechávat doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48823-kolo-a-hodinky/page__p__755972__hl__%2Bvibrace+%2Bna+%2Bkole__fromsearch__1#entry755972 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Díky, přečteno a ujasněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUBO Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Caute,vedel by mi niekto poradit s remienkom pre Seiko 5 sport snzd13k,kovovy a z druhej strany pekne plochy ziadne spoje aby nechytal chlpy sirka 20mm.mobol by byt aj cierny s chromovymi castami,spona s druhým zaistenim tak ako je origo.NEMOZEM NIC TAKE ZOHNAAAAT Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 SEIKO SRP SRP 123zde SRP125zde SRP127zde SRP130zde SRP132zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 SEIKO SKZ SKZ207 SKZ209zde SKZ211zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 SEIKO SEIKO King's Birthday Anniversary 2007 Limited Edition SKZ257K1ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 tak už je máme v prodeji - i na ebaji, a kupodivu cena není tak hrozná.co na ně říkáte? za mě teda palec nahoru! zdroj: http://www.ebay.com/itm/SRP277K1-SRP277-SRP277K-Seiko-5-Sports-Military-Automatic-Watch-/140845088696?pt=Wristwatches&hash=item20cb057fb8 http://www.ebay.com/itm/SRP273K1-SRP273-SRP273K-Seiko-5-Sports-Military-Automatic-Watch-/360485836704?pt=Wristwatches&hash=item53eea157a0 http://www.watches88.com/pd-seiko-5-sports-military-collection-100m-automatic-srp277k1.cfm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Cena dobrá,nejvíce se mi pozdávají ty černé.Luminiscence na indexech bude asi průměrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Čísilka jako indexy - fajn, to můžu. Min. ručka po min. indexy - super, tak to má byt. Jenže všechno dohromady nějak nefunguje. Nelíbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Zdravím a přidávám obrázky mých SNX115.Bůh žehnej Seiku za všechny pětky!!! Upraveno 23. září 2012 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Tak nějak potřebuju odolné hodinky na celý den, sport, cestování. Abych se o ně nebál, byly robustní a odolné. Nějak mi padly do oka Seika SNZH55K1. Nikde o nich ale nic nemůžu najít. Nemám rád divoké barvy ani tvary. Tento typ mi přijde blízký vzhledu Omegám Seamastrům. Bližší bondovkám jsou asi SNZF17K1, ale mě přijdou SNZH55K1 takové střídmější. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti ? Neudělám chybu ? Dík za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Toblin,ty se mi líbí.Naprostá klasika.Koupils je s tahem nebo takto? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Tak nějak potřebuju odolné hodinky na celý den, sport, cestování. Abych se o ně nebál, byly robustní a odolné. Nějak mi padly do oka Seika SNZH55K1. Nikde o nich ale nic nemůžu najít. Nemám rád divoké barvy ani tvary. Tento typ mi přijde blízký vzhledu Omegám Seamastrům. Bližší bondovkám jsou asi SNZF17K1, ale mě přijdou SNZH55K1 takové střídmější. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti ? Neudělám chybu ? Dík za radu. Ještě odkaz na stránky, jedná se o tyto: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/8932-hodinky-seiko-5-sports-snzh55k1-automatic-diver.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Toblin,ty se mi líbí.Naprostá klasika.Koupils je s tahem nebo takto?Koupil jsem je na tahu, s úmyslem přehodit je na řemen. Můžu potvrdit, že na kůži vypadají opravdu krásně a působí velmi solidně a "dospěle" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 V reálu ten tah působí z boku dost zle,ale jinak špatně nevypadá.Fakt je ten,že s tím řemenem,který je zvedl,vypadají důstojněji.Docela dost klamou tělem.I samotný Koscom je prodává za necelou trojku.Rozhodně pro nezasvěcené vypadají jak odněkud z jiné třídy.Máš hezké fotky.Zkus to kdyžtak na ruce-pokud můžeš a udej obvod.Začínají mne zajímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 (upraveno) PetrM: SNZH jsem viděl na srazu, na obrázcích se mi vždycky líbily, ale v reálu... Sklíčko mi přišlo dost vypouklé a ještě tak nějak nehezky a je na raně. Navíc je v krajích zbroušené, láme světlo, takže se na hodinky musíš dívat víc z příma než u jiných modelů. Lumi u indexů opravdu slabota oproti ručkám. Hardlex vložka lunety a trčící korunka výdrži taky nepřidají. Můj tip jsou Monstra nebo SKX009/7(ale tam je tah nahouby), ty budou cenově dost nastejno+je to vyšší modelová řada. Upraveno 24. září 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Zdravím a přidávám obrázky mých SNX115.Bůh žehnej Seiku za všechny pětky!!! Povedený to kousek!Za černý řemen palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se