Boofish Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Ty jsou fakt pěkný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Zdravím pánoé neznali byste nějaký český, čí zahraniční e-shop, který ma širokou nabídku Seiko 5 ? Jinak ty fotky co tu dáváte, nooo moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctirad13 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Zdravím pánoé neznali byste nějaký český, čí zahraniční e-shop, který ma širokou nabídku Seiko 5 ? Jinak ty fotky co tu dáváte, nooo moc pěkný Z českých třeba hodinky.cz nebo koscom.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 azwatch.cz- sice nema sirkou nabidku ale je overeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek00 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 na ihodinarstvi.cz je celkem široká nabídka ,sám jsem odtud kupoval skx009 a můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Moje každodenní/celodenní Seika. Nesundávám je... Ty jsou teda krásné....tiše závidím...jaké je přesné označení prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Ty jsou teda krásné....tiše závidím...jaké je přesné označení prosím? Myslím, že to budou tyhle http://mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-5-sports-japan-7s36-sport-snzg65-snzg65j1-p-8003/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Můžu se prosím zeptat, jestli se všechny tyto hodinky - osobně mě zajímá Seiko Sports SNZF 15 - vyrábí přímo v Japonsku? Dnes jsem je koupil v Koscomu a na hodinkách není žádná země uvedená..... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 dufi : Musí jít o označení SNZF15J. Ty máš určitě SNZF15K. Ve skutečnosti v hodinkách není rozdíl. Bohužel ani v kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Díky za odpověď, ve skutečnosti jsem na záručáku ani na účtence nic jiného neobjevil - pouze na účtence je ještě PQS10T, pod dýnkem označení kalibru 7S36B...při koupi jsem se ptal prodavače a ten mě ujistil, že samozřejmě přímo v Japonsku, ale asi je to jedno, pokud je kvalita stejná. Ještě se tedy zeptám, kde byli vyrobeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 v japonsku vyrobene Seiko 5 to maju obvykle na ciferniku aj napisane - vid obr. ak neboli vyrobene v Japonsku, tak boli vyrobene v niektorej z prevadzok v juhovychodnej azii - to uz ale podla nicoho nezistis, vsetky su oznacovane ako "K" verzia /povodne Korea, dnes Malajzia, Singapur.. napr. Monster su vyrabane v Malajzii, to je vseobecne znama vec/. trapit ta to velmi nemusi, vyroba hodiniek tejto cenovej kategorie je vo vseobecnosti robotizovana zalezitost. Japonske vraj maju obvykle o nieco lepsie detaily /menej setria na udrzbe a nastrojoch/ a lepsiu vystupnu kontrolu /mensi rozptyl presnosti chodu/. Ci to je pravda, kto zisti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Nevim jak Seiko 5, ty jsem mel a mame jen jedny. Ale u Monster me matlo, ze krome anglictiny byl druhy jazyk na day venci co si pamatuju nemcina, rimske cislice, spanelstina. Uz je dlouho co jsem frcel na Monstrech tak snad jsem se nesekl. Ma vliv na jazyk (ten druhy) misto vyroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 v japonsku vyrobene Seiko 5 to maju obvykle na ciferniku aj napisane - vid obr. ak neboli vyrobene v Japonsku, tak boli vyrobene v niektorej z prevadzok v juhovychodnej azii - to uz ale podla nicoho nezistis, vsetky su oznacovane ako "K" verzia /povodne Korea, dnes Malajzia, Singapur.. napr. Monster su vyrabane v Malajzii, to je vseobecne znama vec/. trapit ta to velmi nemusi, vyroba hodiniek tejto cenovej kategorie je vo vseobecnosti robotizovana zalezitost. Japonske vraj maju obvykle o nieco lepsie detaily /menej setria na udrzbe a nastrojoch/ a lepsiu vystupnu kontrolu /mensi rozptyl presnosti chodu/. Ci to je pravda, kto zisti..ok, díky, teď jsem se díval a od včera 15.00 hodin do dnes 21.00 hodin se opozdily o 3s, což je asi v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 instant: Já měl za to, že strojky se dělají všechny v Japonsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 instant: Já měl za to, že strojky se dělají všechny v Japonsku.Snad ano, v Koscomu mě o tom při včerejším nákupu prodavač ujišťoval...také jsem byl upozorněn, že přesnost těchto strojků je výrazně horší oproti švýcarům...běžně kolem 30 s za 24 hodin, proto jsem vcelku příjemně překvapen 3s u těch mých nových... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 "přesnost těchto strojků je výrazně horší oproti švýcarům" Měl jsem troje strojky 7s3/26, které uměly do 3sec/24h. Měl jsem ale taky kousky, které udělaly 15sec/den. Dá se to vyladit hodinářem. Si ještě v záběhu, časem se to někam posune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 "přesnost těchto strojků je výrazně horší oproti švýcarům" Měl jsem troje strojky 7s3/26, které uměly do 3sec/24h. Měl jsem ale taky kousky, které udělaly 15sec/den. Dá se to vyladit hodinářem. Si ještě v záběhu, časem se to někam posune.Súhlas. Troje 7S26/36, čo v rodine máme, vyladil hodinár presnejšie ako ktorékoľvek švajčiarske hodinky, čo som kedy mal, v cenách o jeden-dva rády vyššie (no dobre - až na jedny IWC, ktoré išli rovnako presne - pár sekúnd za mesiac). Na hodinky za 60 ? (SNK805) to je vynikajúci výsledok, aj keď je pravda, že v priebehu toho mesiaca je Seiko viac rozlietané, občas má oproti správnemu času odchýlku aj +5 s, ale potom sa to zasa zrovná. IWC mali dennú odchýlku pravidelnú a kumulovala sa postupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Dá se vůbec někde koupit samotný kalibr 7S36 ? Dvě hodiny prolízám web a nic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Dá se vůbec někde koupit samotný kalibr 7S36 ? Dvě hodiny prolízám web a nic . třeba TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Tak to už se mi zdá rozumnější koupit celé pětky, nejlacinější se dají nové koupit do 68$ včetně pošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se