Jiří Sedlák Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2024 Právě zvonil pošťák... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2024 Po celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2024 Do lesa se Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2024 V 24. 8. 2024 v 12:51, mlsoun1 napsal: Po celý den Dneska je dobré nosit si sluníčko s sebou. Koukal jsem na tvoje řemeny, jsi ještěrkový král. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2024 před 31 minutami, Kupa54 napsal: Dneska je dobré nosit si sluníčko s sebou. Koukal jsem na tvoje řemeny, jsi ještěrkový král. Máš pravdu,dnes je poměrně škaredě,ač velké teplo.Nedivil bych se,kdyby přišla paní bouřkaTakže musí být slunce v duši i na zápěstí Mám rád exotické řemínkyJeště bych bral nějakého zeleného krokouše 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 Musel jsem jim ukázat město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Tož ten tah je pohodlný,to ano,ale pořád to není ono 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Super koule 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 před 15 hodinami, mlsoun1 napsal: Super koule Jsou parádní, já mám v merku jedny nehorázně předražený Prospexy, skoro začínám pochybovat jestli je to dobrý nápad, když vidím kolik párády se nadělat s 5-kama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 @OndraPoddíky.Nemají chybu i ty obyčejné koule jak říkáš Ale pokud tě ty Prospexy tak přitahují a nemyslíš na nic jiného,tak směle do nichJiž léta pokoukávám po GS,ale je výhodou,že jsou malé a to nedám.Nemám problém nosit malé hodinky,ale jednou za čas,nikoliv denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 Užíváme si je 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Slunce nejenom na zápěstí 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Díky Marcelovi @mlsoun1 za nabídku a možnost tyhle jeho krásný GMT pětky nějakou chvíli ponosit... První dojem skvělý, zábavný hodinky (za mě pravděpodobně spíše) na letní měsíce 🏖 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 13. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2024 (upraveno) Už ve mě hrklo, že sis ty žluťáky pořídil taky. Stále se mi líbí, protože v sobě nesou odkaz na SKX, jenom na mě mají trochu moc ručiček. Proto mě speciálně u těchto GMT napadlo, že kdyby se jim (jak to vyjádřit slušně) ujebaly hodinová, minutová a sekundová ručička, tak by z nich byly super 24 hodinové jednoručky Upraveno 13. září 2024 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2024 V 20. 8. 2024 v 6:21, Jiří Sedlák napsal: Tak ještě jednu sem. Jsou to opravdu krásné hodinky. A bez jediného problém na kontrole kvality. Taky prošly řádnou kontrolou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 (upraveno) Po nějaké době se soláry, dnes opět automaty. Upraveno 18. září 2024 uživatelem Kamil.K 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 V 14. 9. 2024 v 0:44, Jerryl napsal: Už ve mě hrklo, že sis ty žluťáky pořídil taky. Ne, ne, viz výše Jsou to fakt pěkný hodinky, ale za mě spíš na letní sezónu nebo na občasné zpestření. Jsou dost výrazné, ale ta žlutá je krásná. A celkově, za danou cenu, jsou tyhle pětky GMT moc dobře zpracovaný a udělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Staré dobré SNXS77 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 ...tak už můžu i do tohoto vlákna. Právě jsem vyzvedl moje první Seiko GMT, ta modrá září víc než jsem myslel... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se