Mano1990 Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu Zkusím se zeptat. Dostal jsem dědovy Seiko 5 (snxs79 - staré asi 20 let?). Mají poškrábaný hardlex (hodně). Dá se to nějak vyměnit sklíčko? Zkoušel jsem procházet různá vlákna a nenašel nic. Díky.
Jiří Sedlák Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu Dá se, ale na SNXS můžeš koupíš safír nebo i původní hardlex. Je toho plný ebay. Leští se skla, který nejdou sehnat.
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 19:33 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:33 Škoda že se nezužuje, jinak je perfektní, odkud je?
Spongebob Odesláno pondělí v 20:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:00 před 19 minutami, Jiří Sedlák napsal: Škoda že se nezužuje, jinak je perfektní, odkud je? Zužuje je to celkem funny storka..aspoň teda pro mě Jednoho dne jsem se zamiloval do BORu.. a nakonec pořídil Dan Henry 1962. Pecka hodinky. Poté jsem pořídil tyhle pětky, potunil jubilee a vesele nosil skoro každý den než jsem si řekl tvl mít je taky na rýžáku toby byla teprv pecka! Začla těžká sháněčka BOR na SNXS.. bohužel i po X měsících výsledek - není. No a nedávno jsem to zase vyzkoušel - zadal do Googlu a narazil na fotku nějakýho člena zahraničního fóra s fotkou přesně těhle pětek na BORU Rozkliknu komenty a hned vidím jak se někdo taky ptá "super! Odkud jsi koupil??" No hádejte odpověď... "Jsou z Dan Henry" To nevymyslíš...ani ve snu mě nenapadlo že to k tomu pouzdru může sednout. Je to jak prdel na hrnec. 1
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 21:36 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:36 Zužuje tak na 18, ne? No tak Dan Henry kvůli tomu kupovat nebudu, leda by prodávali samotnej náramek.
Spongebob Odesláno úterý v 18:26 Nahlásit Odesláno úterý v 18:26 před 20 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Zužuje tak na 18, ne? No tak Dan Henry kvůli tomu kupovat nebudu, leda by prodávali samotnej náramek. To mám v plánu zjistit
Jiří Sedlák Odesláno středa v 01:20 Nahlásit Odesláno středa v 01:20 Samotnej náramek prodávají pouze ve verzi 18 mm pro racing chronograph 1964 ve verzi 36mm. 19mm patří na 38mm verzi a ten samotný neprodávají. Škoda, celý hodinky se mi kvůli tomu kupovat nechce.
Spongebob Odesláno středa v 09:09 Nahlásit Odesláno středa v 09:09 (upraveno) před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Samotnej náramek prodávají pouze ve verzi 18 mm pro racing chronograph 1964 ve verzi 36mm. 19mm patří na 38mm verzi a ten samotný neprodávají. Škoda, celý hodinky se mi kvůli tomu kupovat nechce. Díky za info! Je to asi fakt zvláštní unikát Zůžení je z 19 na 16mm. Upraveno středa v 09:13 uživatelem Spongebob 1
Spongebob Odesláno středa v 12:39 Nahlásit Odesláno středa v 12:39 Tak mi to nakonec nedalo a napsal do Dan Henry odpověď zde: Hi David, yes, price is US$100, were are you located? Best regards, Dan 1
Pavel87 Odesláno středa v 12:58 Nahlásit Odesláno středa v 12:58 před 17 minutami, Spongebob napsal: Tak mi to nakonec nedalo a napsal do Dan Henry odpověď zde: Hi David, yes, price is US$100, were are you located? Best regards, Dan Myslíš, myslíte že by to sedělo i k typu pouzdra SNK371K1 a jim podobných variant? Protože jestli to, připojím se k hromadnému nákupu
Spongebob Odesláno středa v 13:04 Nahlásit Odesláno středa v 13:04 Tak to ti bohužel nemám jak zjistit..obojí jsou 37mm a pouzdro vypadá podobně, třeba jo
špelda66 Odesláno středa v 15:11 Nahlásit Odesláno středa v 15:11 Budu oponovat, myslím, že původní "oyster" náramek o moc lepší, rýžák určitě lépe funguje ve spojení s diverama, tady ne. Můj názor, zkusit se musí všechno, přehodit zpět není problém. Všem fajn svátky a úspěšný nový rok 2026. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se