Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím kam s tím, tak prosím o radu. Na ihodinarstvi.cz jsem našel Seiko Samurai SKZ325K1, s cenou pod 7tis. Je to pro mě překvapení, z toho co jsem se tady dozvěděl, se Samuraie už nevyrábějí. Co je to sakra za hodinky? Nějaká nová řada? Seiko moc neznám.

Odesláno

dík, už jsem v obraze a ty tvoje GUBky jsou parádní.

Odesláno (upraveno)

Píšou 300g ,ale nekontroloval jsem to zatím. Manželka právě peče buchtu, tak je váha vobsazená.

Upraveno uživatelem saida
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 6:54, PetrM napsal:

Fakt mají ruční nátah ? V popisu je uveden, ale i tohoto kalibru (7S36) jsem se s tím nesetkal.

Pokud je tam 7S36, tak ruční nátah určitě nemají. Bohužel se mi na mywatcheshub u Seika už několikrát stalo, že u informací jednotlivých modelů bylo pár nesmyslů (jiná WR, jiná rozteč na stěžejkách, jiná výška pouzdra atd) a tak si to raději vše ověřuji přes google.

Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 6:54, PetrM napsal:

Fakt mají ruční nátah ? V popisu je uveden, ale i tohoto kalibru (7S36) jsem se s tím nesetkal.

Asi jsem tam měl dát smajlíka. Je to samozřejmě nesmysl, za ručním nátahem se u "pětek" musí ke kalibru 4R...
Odesláno

Já jsem na to čuměl jak puk. Prodejci často uvádí hovadiny, ale v téhle nabídce je to ještě důkladně popsané (pro blbce, který neví, co je ruční nátah), tak jsem zaváhal.

Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 5:51, ggrand napsal:

:) Váha ale sedí i z jiných zdrojů.

Omlouvám se za zavádějící údaj ! Na váze rozhodně netrvám ! Možná,že na shopu kde jsem to kupoval maj váhové kategorie jako v boxu . Ty moje jsou v kategorii do 300g :withstupid:

Odesláno

Ať už je to tenkou lunetou, pozicí korunky nebo ručkama, ty vlevo mi připadají hezčí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...