rainier wolfcastle Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 meril jsem odchylku a vychazi mi to necelou sekundu do plusu za den
Marcus Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 meril jsem odchylku a vychazi mi to necelou sekundu do plusu za den Jo, slyšel jsem, že 5 se teď dělají i v atomovém provedení. Co máš za model? A hoď sem i nějakou pěknou fotku.
rainier wolfcastle Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 mam srp 423 od noviiska, o stranu zpet daval jejich foto
Marcus Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 ty se opravdu povedly nejen vzhledově, ale jak je vidět i přesností.
rainier wolfcastle Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 jedine v cem se nepovedly, je lumi
Ivanhoe34 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 casom sa mi zunovali, no znova ma zacali bavit. dobre, ze som ich nepredal. jednoduche, velmi prakticke na nato strapoch, ktorych mam dost skvela lumi, proste podarena lowcost mechanika od Seika... aj cez ten hrkajuci rotor sa uz ako tak prenesiem
Jezevcik2 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 (upraveno) ... aj cez ten hrkajuci rotor sa uz ako tak prenesiemTen hrkající rotor se mi na tom právě líbí. Mám rád, když je to slyšet. Upraveno 25. března 2014 uživatelem Jezevcik2
Marcus Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Čím je mám delší dobu, tím je mám radši. Jsou neuvěřitelně univerzální: na nylonu military, na kůži skoro oblekovky nebo tak trochu pilotky. Špičková přesnost, v mém případě bez hrkajícího rotoru.
TheBP Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 casom sa mi zunovali, no znova ma zacali bavit. dobre, ze som ich nepredal. jednoduche, velmi prakticke na nato strapoch, ktorych mam dost skvela lumi, proste podarena lowcost mechanika od Seika... aj cez ten hrkajuci rotor sa uz ako tak prenesiem A ja som ich predal a teraz lutujem :-(
Ivanhoe34 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Marcus, na ten hrkajuci rotor sa stazuje vela ludi aj na WUS napriklad... no nikto nereportoval ine problemy (rezerva natahu, presnost - vsetko vraj ok)... asi mas stastie... kazdopadne za tie peniaze perfektna hodnota Predavat sa neoplati, lebo moc neziskas... niekto tu kedysi radil, ze odlozit do suflika ak omrzia, po case akoby si nasiel a fungovalo to
Marcus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) to Ivanhoe34: Třeba už špatně slyším. Taky mě napadá, že to nemám s čím srovnat. Kromě Seiko mám už jenom jedny automaty Orient Mako a řekl bych, že jsou na tom stejně. Rotor se tam otáčí, ale hrkáním bych to rozhodně nenazval. Budu si muset poslechnout nějaké švýcary. A prodávat nebudu rozhodně ani jedny, protože jednak mě zatím moc baví, a to co bych za ně případně dostal opravdu nestojí za to. A abych doma neměl jenom samé japonce, tak se chystám na další level a bude to německý Handaufzug. edit: teď jsem si všimnul, že jedeš stejným směrem, ale jsi o etapu dál. Upraveno 26. března 2014 uživatelem Marcus
Ivanhoe34 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Marcus: to by sme museli za rovnakych podmienok porovnat tie zvuky. Kazdopadne, moje 5ky slapu uz rok spolahlivo, nikdy neocakavane nezastali, takze aj ten natah funguje... Ak chces, pozri tu sa to riesi: http://forums.watchuseek.com/f21/seiko-5-snzg15-strange-noise-840406.htmlje tam aj link na video kde sa na to chlapik stazuje. Ja to pocujem presne rovnako ako na tom videu... Co sa tyka dalsej etapy, tak ak by si sa vybral mojou cestou, rozhodne odporucam japoncov nechat doma. Lebo velke pilotky s rucnym natahom su super, ale nie tak univerzalne, pretoze vysoke, vacsie puzdro a masivny remen mozu obcas zavadzat... Budu sa ti navzajom doplnat.Ale teraz si uzivaj to co mas, lebo dobre mas Upraveno 26. března 2014 uživatelem Ivanhoe34
Marcus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Až tak moc se opakovat nebudu. Pilotky to nebudou, protože mám pocit, že potřebuju něco se světlým ciferníkem. Zatím to ale vypadá, že zase až tak moc daleko od těch tvých pilotek nebudu. Jsme na 90% rozhodnutý. Ale nechci to uspěchat.
Ivanhoe34 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Marcus, hlavne podla chuti... a vsetko ma svoj cas... cim dlhsie budes vyberat, tym vacsia radost bude z rozvazneho vyberu... btw skusal si uz na tie 5ky poklepat prstom na sklicko ako v tom odkaze? pocujes pritom nieco podozrive? Upraveno 26. března 2014 uživatelem Ivanhoe34
Marcus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Tak jsem zkusil poklepat na sklíčko a mám to v podstatě stejné. Někdo tam psal, že tato zkouška dopadla stejně i u jiných Seiko. Asi tam mají ten rotor trochu navolno, aby se dobře točil. Normálně do sklíčka neťukám, takže mi to nevadí. A jak jsem už psal, při natahování nemám pocit, že by rotor vydával nějaké podivné zvuky. Věřme Japoncům, že ví, proč to tak dělají. Jestli tím dosáhly té přesnosti co mám já, tak by si to měli nechat patentovat.
Ivanhoe34 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Dik za test, tak verime japoncom ze vedia co robia Presnost ovplyvnuje aj sposob pouzivania, ked hodinkami viac dlhsie trasies, vykazuju vacsie vykyvy, ale to sa casto nedeje. Ty mas tu presnost zatial ozaj ukazkovu, dobre sa o ne staras
jiriku23 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Zdravím členy fóra, vlastním Seiko 5, neo monster bílé, chtěl bych poradit hodlám se poohlédnout po nějakém kaučuku či gumě, máte někdo něco odzkoušeno na podobný tip hodinek, děkuji za informace a rady...Jirka
Jörg8X Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Spoustu toho koupíš na ebay a ceny jsou max v řádech stovek korun za kus... Pak tě čeká trochu více práce do té gumy narvat stěžejky, nebo si můžeš prostě objednat origo Seiko gumu Něco na ukázku a neříkám, že to je to nejlevnější...Šířku budeš asi potřebovat 20 nebo 22mm http://www.ebay.com/itm/261385681469?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649http://www.ebay.com/itm/370863119973?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649http://www.ebay.com/itm/SEIKO-Z20-RUBBER-DIVERS-WATCH-BAND-BRACELET-DIVE-STRAP-20MM-FAT-SS-SPRINGBARS-/111169518507?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item19e2383babhttp://www.ebay.com/itm/370887852371?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
jiriku23 Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Ahoj, děkuji ještě by měl někdo něco, myslel jsem něco jako kvalitnějšího, spíš asi kaučuk, napadl mě Hirsh ale zda je to dobrá volba nevím, jelikož to zase nejsou hodinky za 10.000 a aby byl řemínek za 1/3 ceny hodinek je ujeté :-))) Jirka
Jörg8X Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Já takové dvě mám a nepřijde mi to nějak nekvalitní, resp. za ty peníze mi to přijde super Isofrane dělá pěkné, ale zase ten bude stát cca 10x tolik: http://www.isofrane.com/isofrane_strap.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se