Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Luboši,ty"zeměkoule"se mi líbí.Mají pěkné sestřičky.Je neuvěřitelné,kolik je typů pětek.

post-14708-048187500 1327506987.jpg

Blam, SNZG 13 K1 budou důstojnou náhradou při čekání na ty SRPy.

Taky jsou pěkné, ale mám rád když mají hodinky arabské číslice. Je to pro ne přehlednější. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luboši,ty"zeměkoule"se mi líbí.Mají pěkné sestřičky.Je neuvěřitelné,kolik je typů pětek.

Taky jsou pěkné, ale mám rád když mají hodinky arabské číslice. Je to pro ne přehlednější. :-)

Odkaz ke komentáři

Mám rád když mají hodinky arabské číslice. Je to pro mě přehlednější. :-)

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři

Od té doby, co mám 6R15, tak je to tak 50:50,kdy bych byl raději kdyby tam hacking nebyl nebo zrovna byl, záleží na vzájemné poloze ručky/skutečný čas atd. Ruční nátah má poloviční využitelnost bez ukazatele rezervy. Štve mě, že když hodinky nenosím, tak nevím jak jsou natáhnuté a zase si připadám blbě, když je natahuju jenom tak poslepu, kdy ani nevím, kdy mám přestat. Takže bych se bez ručního natahování taky obešel.

Dalším důvodem, proč 4R36 ještě nemám je ten, že s ním dělají samé hnusné hodinky. Nic ikonického, až si říkám, že to musí dělat schválně. Ale chtěl bych znát odpověď, jestli by bezproblémů pasoval na ciferníky a pouzdra,kde je původně 7sxx.

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, me prijde ze bud maji novyho odvazanyho designera a nebo zacali fasovat LSD....

Třeba zaměstnali v centrále toho, který v Thajsku dělal tamní limitky :D

ggrand: ruční nátah využiješ hlavně když se ti hodinky zastaví. Pak je pár otočeními korunky zase dostaneš spolehlivě do chodu a o zbytek se postará automat. Alespoň takhle jsem to vždycky měl já.

Odkaz ke komentáři

Chumpus : naopak, ručním nátah je na rozjezd pomalý, musíš dlouho šrubovat,aby se strojek rozjel sám, mnohem rychlejší je s hodinkama v ruce udělat zápěstím oblouk/švihnout, takle rozjíždím hodinky bez hackingu na vteřinu přesně.

Odkaz ke komentáři

hardlexová lunetka je pěkná, zrovna tahle zelenomodrá háže pěkný barvičky, jenom kdyby taky vymysleli nějaký potápky s luminiscencí pod tím sklem a nějaký nový ručky...poslední dobou to jsou pořád takový kočkopsi..

ruční nátah ani hacking v podstatě nepotřebuju - jedny seika nosím pár dní, ostatní stojej, vezmu jiný, nařídím a nosím. v chodu udržuju jedny, max dvoje.

dejme tomu, že ten nový strojek je plus, jen by to chtělo hezký hodinky, ve kterých bych si ho pořídil.

e: spíš bych uvítal rozšíření rezervy jako má 4R15, SRPy mi běží parádních 57hodin.

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři

Já myslím, že časem ho dají do nějaké klasiky nebo rovnou udělají facelift nějakého modelu. Luminiscenci bych u hardlex lunety v téhle kategorii nečekal. A bohužel ani v o něco vyšší, třeba s 6r15, to si podle mě nechají jenom u GS.

Rozšíření rezervy chodu u tohoto strojku nepřichází v úvahu - je to v podstatě osekaná(=levnější) verze 6r15, to by si pod sebou podřezali větev.

A do pěkných hodinek se už dostal - SRPy world timer, např. SRP125

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Chumpus: tvůj příklad je přesně ono, sám bych lepší nenašel. Vezmou pěkné hodinky(SNZH5x), do toho dají 4r36 a aby to nebylo stejné, udělají nějaké změny a výsledkem je blivajz. Chápu, že je to věc názoru,ale ať mi nikdo neříká, že když to porovná s originálem, že se mu tohle líbí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...