murdoch Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 V 9. 8. 2015 v 10:48, reborn napsal: Ale klidně to zkus. A kdybys mel edding 792 tak ti vydrží ještě dýl :-) Tak edding zatím nemám a protože černej lak na nehty nikdo v okolí nepoužívá (a zatím jsem se kvůli lenosti a zapomnětlivosti nedostal do normální drogerie - v Tescu jsem lak na nehty nějak neobjevil), zamáznul jsem to zatím tenkým popisovačem na DVD... No na pohled k nerozeznání, uvidíme jaká bude trvanlivost:)
Bushman Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Pánové, kdo jste zkoušel dát pětky na kůži - není nějaký problém s tloušťkou stěžejek nebo samotného řemínku? Je třeba si dát na něco pozor? Koukal jsem na pár řemínků na strapshopu, které by se mi líbily, ale nikdy jsem nepřezouval, tak abych zbytečně nevyhodil prachy.
3RYCK Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Ja čo mám SNZG13, tak tam nebol žiadny problém. Hrubka stěžejky je v mojom prípade 1,78mm oproti klasickým 1,5mm. Ale nie sú to Seiko Diver hrubé stěžejky, takže je to úplne v pohode. Ja som kupoval Hirsch Liberty a padli na ne presne.
Nick06 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) No problem,taky mám silnější stěžejky (než byli na tahu)a ani na RIOS ani CONCORD nebyl problém.(snzh55) Upraveno 2. září 2015 uživatelem Nick06
Bushman Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 A ještě mě napadá jedna věc - měřil jsem si rozteč nožiček u hodinek a je to 22 mm. Když tedy koupím 22 mm řemen, mám vůbec šanci řemen nasadit, dostanu se tam vystěžejkovačem? Protože vzít 20 mm, tak tam bude velká mezera a bude to vypadat děsně. Ptám se možná blbě, ale vždycky jsem nosil na kovovém tahu (nebo géčka na jejich plastovém řemenu) a výměnu řemene jsem nedělal.
Liqid Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 řemen se trošku uhne, nebo zkus sehnat kousek s výřezem ze spodní strany pro vystěžejkovač
paia Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Vystěžejkovačem se tam dostaneš z boku, jak navazuje očko na zbytek řemenu, vždy je tam truchu prostor, kde se to dá strčit, kdyžtak nafotím, kdyby to nebylo srozumitelné.
Bushman Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Jo to máš pravdu, tam by to teoreticky mělo jít. Jak řemen dorazí, hned to vyzkouším. Díky.
progip Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Zdravím všechny příznivce SEIKO. Nedávno jsem, řekněmě ,,podědil,, právě SEIKO 5 na fotkách níže. Chtěl jsem se zde zeptat jestli by mi o nich někdo neřekl něco bližšího.Měly by být asi 10 let staré. Proto ty některé lehké oděrky. Jde mi jen o to, jestli má cenu nechat opravit například sklíčko, a nebo jestli už před těmi 10 lety nešlo o nic speciálního...Moc děkuji za jakoukoliv informaci
lucid Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 V 5. 9. 2015 v 15:24, progip napsal: Zdravím všechny příznivce SEIKO. Nedávno jsem, řekněmě ,,podědil,, právě SEIKO 5 na fotkách níže. Chtěl jsem se zde zeptat jestli by mi o nich někdo neřekl něco bližšího.Měly by být asi 10 let staré. Proto ty některé lehké oděrky. Jde mi jen o to, jestli má cenu nechat opravit například sklíčko, a nebo jestli už před těmi 10 lety nešlo o nic speciálního...Moc děkuji za jakoukoliv informaci Napiš číselné údaje na dýnku. Tohle vypadá na model 6309, který se dělal v sedmdesátých letech. Sehnat nové sklíčko bude ale kvůli jeho tvaru asi problém. Předpokládám, že to bude minerál - ten sice půjde přeleštit, ale hrozí při tom jeho prasknutí.
progip Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Na dýnku je: 410968 TL a dále - Stainless steel 6309-573A.Jako fakt?! 6309!! Ty seš fakt frajer
lucid Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 V 6. 9. 2015 v 8:08, progip napsal: Na dýnku je: 410968 TL a dále - Stainless steel 6309-573A.Jako fakt?! 6309!! Ty seš fakt frajer Až tak složité to nebylo. Tyto by měly být z ledna 1984. Nepoužité originální sklíčko je např. teď v prodeji zde, prodejce je prověřený a solidní.
progip Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Ok, tak alespoň něco jsem se o nich dověděl. Mockrát děkuji...
lucid Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 V 6. 9. 2015 v 15:53, progip napsal: Ok, tak alespoň něco jsem se o nich dověděl. Mockrát děkuji...Je těžké se dozvědět něco víc: jsou to sice hezké, ale docela obyčejné pětky, které Seiko v různých modelech seká po statisících kusech. Snad jen, že k nim ještě chybí origo tah. Další info by Ti snad mohl dát předcházející majitel.
progip Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Neboj origo tah k nim mám, momentálně už je nasazený Tamto byl jen takový pokus...
honza71 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Mam je fakt rad. Byly za pusu a pritom nabizi vic jak mnoho hodinek za ranec. Vzdycky, kdyz mi hodinkove "sije", tak hledam klid u tehlech. Ne vzdycky to ale vyjde :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se