Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 10. 2015 v 9:07, 3RYCK napsal:

Tak ešte pre inšpiráciu dnes na NATO :)

To ale vůbec nevypadá špatně  :thumbsup_anim: . 

Zrovna pro ně mám objednaný jeden zulu, ale je ještě někde na cestě. 

Že bych mezitím objednal něco dalšího? Chlapi, už mě s těma povedenými inspiracemi neštvěte  :death:

Odesláno
  V 19. 10. 2015 v 10:28, Marcus napsal:

To ale vůbec nevypadá špatně  :thumbsup_anim: . 

Zrovna pro ně mám objednaný jeden zulu, ale je ještě někde na cestě. 

Že bych mezitím objednal něco dalšího? Chlapi, už mě s těma povedenými inspiracemi neštvěte  :death:

Dík za pochvalu, hlavne od takého estéta ako si ty si to vážim, tvoje fotky mi boli vždy inšpiráciou :)

No ja mám doma si odhadom 15 nato strapov, všetko ebay 1 až 2 doláre za kus, free shipping stačí dať vyhľadať "22mm nylon" a frčíš na aukciách. A celkom fajn kvalita, nemôžem sa sťažovať.

Odesláno
  V 19. 10. 2015 v 9:07, 3RYCK napsal:

Tak ešte pre inšpiráciu dnes na NATO :)

K těmto hodinkám sedí skvěle. Ale mám dotaz na kvalitu tohoto konkrétního strapu. Já mám strapů asi jedenáct a kromě tohoto jednoho jsou všechny úplně v pohodě a asi žádný mě nestál víc jak nějakých 160Kč včetně poštovnýho, takže taky nic drahýho. Ale tenhle jeden má nějakou kratší nožičku na sponě, tak se mi samovolně rozepínal. Samotný strap je taky o nějaký ten centimetr kratší než ostatní strapy co mám. Jak je na tom ten tvůj? Byla to nějaká špatná megaserie, nebo je tak blbej jen ten můj?

BTW, pro nákupy v aukcích používám gixen.com. Doporučuju. Já to používám na některé nákupy na eBay, na NATO strapy ne.  Ale myslím, že se po nějakých těch strapech za 1-2 dolary taky mrknu .-)

Odesláno
  V 19. 10. 2015 v 17:23, reborn napsal:

K těmto hodinkám sedí skvěle. Ale mám dotaz na kvalitu tohoto konkrétního strapu. Já mám strapů asi jedenáct a kromě tohoto jednoho jsou všechny úplně v pohodě a asi žádný mě nestál víc jak nějakých 160Kč včetně poštovnýho, takže taky nic drahýho. Ale tenhle jeden má nějakou kratší nožičku na sponě, tak se mi samovolně rozepínal. Samotný strap je taky o nějaký ten centimetr kratší než ostatní strapy co mám. Jak je na tom ten tvůj? Byla to nějaká špatná megaserie, nebo je tak blbej jen ten můj?

BTW, pro nákupy v aukcích používám gixen.com. Doporučuju. Já to používám na některé nákupy na eBay, na NATO strapy ne.  Ale myslím, že se po nějakých těch strapech za 1-2 dolary taky mrknu .-)

Viem presne, čo myslíš. Tento čierny je bezchybný, Nožička presne lícuje. Ale mám aj také kratšie, no mne držia našťastie všetky. Ebay obchodník "panjianshop" mal celkom kvalitné tieto strapy.

Odesláno

Jestli hledáte fůry NATO strapů za pár kaček, zkuste Aliexpress. Za mě naprostá spokojenost.

Odesláno
  V 19. 10. 2015 v 16:26, 3RYCK napsal:

Dík za pochvalu, hlavne od takého estéta ako si ty si to vážim, tvoje fotky mi boli vždy inšpiráciou :)

No ja mám doma si odhadom 15 nato strapov, všetko ebay 1 až 2 doláre za kus, free shipping stačí dať vyhľadať "22mm nylon" a frčíš na aukciách. A celkom fajn kvalita, nemôžem sa sťažovať.

Taky děkuju za pochvalu, i když s tím estétem jsi to trochu přehnal.

Dnes dorazila další posila do Seiko military troop.

Jak je vidět, během nočního brouzdání po ebay jsem nakonec trochu změnil původní záměr. Uvědomil jsem si, že pouští kamufláž je až moc podobná natu desert sand, které už jsem měl. Proto jsem se přesunul k šedé, skalní kamufláži. A protože mě to táhlo k pětikroužkovému zulu z festovního materiálu, musel jsem čínské přátele z výběru vyřadit a přesunout svou pozornost do staré dobré Anglie.

A toto je výsledek. Materiál tuhý a tlustý jak protidělostřelecká celtovina, která se ale po dvou hodinách na ruce stane dokonale padnoucím saténovým šátkem. Zpracování na jedničku a doživotní záruka na materiál. Cena i s poštovným 260 Kč, za týden po objednání doma. Návrat k levným čínským nato strapům je pak těžký, i když jich doma taky pár mám (na fotce není ani jeden z nich).     

post-32939-0-15107700-1445610961_thumb.jpg

Odesláno

Plíšek? Já bych tam hledal spíš nějakou zamaskovanou osičku. Pětkovej tah jsem v ruce neměl, ale vypadá to jak na jinejch levnejch čínskejch tazích. Navíc si teď nejsem jistej, jestli bych to nevytahoval po směru té šipky. Každopádně to je lepší dělat tím originálním udělátkem (eBay) než třeba kancelářskou sponkou. Ale dělal jsem to obojím způsobem a nic těžkýho na tom není.

Odesláno

Díky za radu Tobline, už mám zkráceno :)

reborn: je tam skutečně plíšek, osičkový tah znám, tam se zkracováním nemám problém, tady to dobře vidět

Odesláno (upraveno)
  V 23. 10. 2015 v 14:37, Marcus napsal:

Cena i s poštovným 260 Kč, za týden po objednání doma. Návrat k levným čínským nato strapům je pak těžký, i když jich doma taky pár mám (na fotce není ani jeden z nich).

attachicon.gifsei_zulu_DSCN9593.jpg

Pekné, pekné a kde si ho kúpil teda?

Upraveno uživatelem 3RYCK
Odesláno
  V 23. 10. 2015 v 14:37, Marcus napsal:

Taky děkuju za pochvalu, i když s tím estétem jsi to trochu přehnal.

Dnes dorazila další posila do Seiko military troop.

Jak je vidět, během nočního brouzdání po ebay jsem nakonec trochu změnil původní záměr. Uvědomil jsem si, že pouští kamufláž je až moc podobná natu desert sand, které už jsem měl. Proto jsem se přesunul k šedé, skalní kamufláži. A protože mě to táhlo k pětikroužkovému zulu z festovního materiálu, musel jsem čínské přátele z výběru vyřadit a přesunout svou pozornost do staré dobré Anglie.

A toto je výsledek. Materiál tuhý a tlustý jak protidělostřelecká celtovina, která se ale po dvou hodinách na ruce stane dokonale padnoucím saténovým šátkem. Zpracování na jedničku a doživotní záruka na materiál. Cena i s poštovným 260 Kč, za týden po objednání doma. Návrat k levným čínským nato strapům je pak těžký, i když jich doma taky pár mám (na fotce není ani jeden z nich).

attachicon.gif sei_zulu_DSCN9593.jpg

Tenhle je úplně super! Za 260 Kč! Hoď sem prosím odkaz.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 23. 10. 2015 v 18:25, 3RYCK napsal:

Pekné, pekné a kde si ho kúpil teda?

V 23. 10. 2015 v 20:49, Fade napsal:

Tenhle je úplně super! Za 260 Kč! Hoď sem prosím odkaz.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Kamufláž je od INFANTRY. Mají i vlastní webovky, ale kupoval jsem to na ebay od prodejce a-pro-shop3 z GB, a to přímo zde:

http://www.ebay.com/itm/INFANTRY-Military-Watch-Fabric-Nylon-Strap-G10-5-Ring-Canvas-Band-Divers-22mm-/171807359778?var=&hash=item2800844322:m:mnZ8PH4FNnVow_fQZREj2ag

Vypadá to, jako bych dělal průzkum trhu, ale je to spíš náhoda. Desert Sand je od http://www.monkeyswag.com (GB) a bylo to mé první lepší nato a jak můžete vidět na fotce, je pořád jako nové. Přitom je docela vytížené.

Zelený zulu je od http://www.crownandbuckle.com, ten je poměrně nový. Tady pozor na cenu objednávky. Jsou z USA a protože jsem při objednávce překročil posvátnou celní hranici (bral jsem jen dva strapy a dvě stěžejky), doplácel jsem DPH a poště za vyřízení další dvě kila. Takže je to mé nejdražší zulu a nerad bych někdy v budoucnu tuto proceduru opakoval. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...