AKUC Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Nemohu je odtrhnout od ruky.konečne ich vidím a ten mesh je velice OK, sadnú Ti
Svatoslav Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 nosím ich najmenej ale neboli drahé a nemám srdce ich púšťať ďalej, a keď sa dostanú na ruku tak vedia robiť radosť ako drahšie, vlastne neplánujem žiadny predaj skôr naopak ... je to choroba, chronobundus jedna škaredáAKUC: o cenu vůbec nejde, já mám i několika násobně dražší hodinky a leží v krabičce. Tento rok jsem koupil patery hodinky z toho čtvery Orienty. Někdo by řekl, že bych za tu cenu můžu mít jedny pořádné, já to tak nevidím. Hodinky také neprodávám, sám mám málo.
tano Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Svatoslav: my ctes myslenky ne? Mam na mysli Orient Power Reserve SEL03002M Moc se mi libi. Upraveno 14. června 2017 uživatelem tano
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Na ruce uz treti den, ale neni se co divit
Svatoslav Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 tano: to víš jsou věci mezi nebem a zemí . Koukám po nich již delší dobu, mají safírové skličko, strojek 40N5A, hacking, myslím, že i manuální nátah strojku. AndyAaron: nedivím se Ti jsou hezké, ty co mám částečně vybrané jsou trochu podobné.
siwi Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Nemohu je odtrhnout od ruky. Ta druhá fotka se mi moc líbí.
Svatoslav Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Ta druhá fotka se mi moc líbí.siwi: děkuji, potěší to, jen to sluníčko je jak rozmazaná skvrna, na mobil to stačí. Fotoaparát se mi nechce nosit a kolikrát ani nevíš co uvidíš. Díky.
JaVo1 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 RAYe na cestách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem.
Svatoslav Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Hele bráška. Já dnes taky na cestách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Mate ty Raye pekny, panove.Ja dnes zavital do kanclu...
Svatoslav Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 AndyAaron: hezká fotka a hodinky také. Myslím, že tě baví.
AndyAaron Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Bavi, bavi. Objednal jsem na ne plochou gumu, tak uvidim jak budou sedet. Samotne hodinky maji cca 200g a s tim poctivym tahem uz to je pekne zavazi. Ty vlnkovite gumy, co Orient a Seiko dela, mi nikdy nesedi. Jak mam malou ruku a guma se hned staci pod zapesti, tak ty hrbolate vlnky mi prekazi. S hladkou to je lepsi.
Milan01 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 "Mladší bráška" Ray II na vodní sporty... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 AndyAaron: já tu jejich gumu taky sundal a dal mesch a jak jsem neměl rád kovové tahy tak ten mi sedí. Už se těším jak to na té ploché gumě bude vypadat. Stále mě láká oranžový ciferník. Tak jak píši výš možná Orient Power Reserve SEL03002M nebo ještě ať nemám stále stejné tak VOSTOK EUROPE EXPEDITION se strojkem NH35A. Na Orienty by i tak došlo už pro Power Reserve. Milan 01: O těchto jsem taky přemýšlel nakonec jsem vzal ty "starší" Jsem rád, že se to tu trochu rozhýbalo Orienty jsou dobré hodinky teda podle mně.
AndyAaron Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Ty oranzove Orienty vypadaji dobre. Idealka na leto
gerber Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 já taky Nějaký ten rok už je denně nosím a pořád se neokoukaly ;-)
JaVo1 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 A celkem se dají Ray udržet v slušné přesnosti - odkládám je přes noc na hranu korunkou nahoru a když naberou zpoždění tak 13 až 15 sec tak je odložím přes noc na dýnko ciferníkem nahoru a zase se začnou blížit přesnému času atd. Mám je nařízené tak, aby se kryla hodinová ručička s indexy při tom, když vteřinovka dosáhne indexu na 12. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem.
Svatoslav Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Ano ty oranžové jsou Orienty hezké, ale ty Vostok Europe Expedition North Pole 1 Automatic Line NH35A/5954197 jsou taky oranžové a nevypadají zle, uvidím.
JaVo1 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Koukám, že jsem napsal místo minutová ručička hodinová. Sorry. Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se