Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nosím ich najmenej ale neboli drahé a nemám srdce ich púšťať ďalej, a keď sa dostanú na ruku tak vedia robiť radosť ako drahšie, vlastne neplánujem žiadny predaj :lol2: skôr naopak ... je to choroba, chronobundus jedna škaredá

AKUC: o cenu vůbec nejde, já mám i několika násobně dražší hodinky a leží v krabičce. Tento rok jsem koupil patery hodinky z toho čtvery Orienty. Někdo by řekl, že bych za tu cenu můžu mít jedny pořádné, já to tak nevidím. Hodinky také neprodávám, sám mám málo. :)    

Odesláno (upraveno)

Svatoslav: my ctes myslenky ne? Mam na mysli Orient Power Reserve SEL03002M :)

Moc se mi libi.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

tano: to víš jsou věci mezi nebem a zemí :). Koukám po nich již delší dobu, mají safírové skličko, strojek 40N5A, hacking, myslím, že i manuální nátah strojku.

AndyAaron: nedivím se Ti jsou hezké, ty co mám částečně vybrané jsou trochu podobné.

Odesláno

Ta druhá fotka se mi moc líbí.

siwi: děkuji, potěší to, jen to sluníčko je jak rozmazaná skvrna, na mobil to stačí. Fotoaparát se mi nechce nosit a kolikrát ani nevíš co uvidíš. Díky.

Odesláno

Bavi, bavi. Objednal jsem na ne plochou gumu, tak uvidim jak budou sedet. Samotne hodinky maji cca 200g a s tim poctivym tahem uz to je pekne zavazi. Ty vlnkovite gumy, co Orient a Seiko dela, mi nikdy nesedi. Jak mam malou ruku a guma se hned staci pod zapesti, tak ty hrbolate vlnky mi prekazi. S hladkou to je lepsi.

Odesláno

AndyAaron: já tu jejich gumu taky sundal a dal mesch a jak jsem neměl rád kovové tahy tak ten mi sedí. Už se těším jak to na té ploché gumě bude vypadat. :) 

Stále mě láká oranžový ciferník. Tak jak píši výš možná Orient Power Reserve SEL03002M nebo ještě ať nemám stále stejné tak VOSTOK EUROPE EXPEDITION se strojkem NH35A. Na Orienty by i tak došlo už pro Power Reserve.

Milan 01: O těchto jsem taky přemýšlel nakonec jsem vzal ty "starší" Jsem rád, že se to tu trochu rozhýbalo Orienty jsou dobré hodinky teda podle mně. 

Odesláno

A celkem se dají Ray udržet v slušné přesnosti - odkládám je přes noc na hranu korunkou nahoru a když naberou zpoždění tak 13 až 15 sec tak je odložím přes noc na dýnko ciferníkem nahoru a zase se začnou blížit přesnému času atd. Mám je nařízené tak, aby se kryla hodinová ručička s indexy při tom, když vteřinovka dosáhne indexu na 12.

Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem.

Odesláno

Koukám, že jsem napsal místo minutová ručička hodinová. Sorry.

Odesláno ze Samsung Galaxy S5 Tapatalkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...