5etter Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Svatoslave, raduji se z každé tvé fotky. Máš svůj charakteristický rukopis. Zdá se, že až se nabažím monster, která jsem o víkendu nasadil na ruku, vytáhnu zase Ray. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Ó děkuji, od Tebe mně to obzvláště těší. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Stále.pekná fotka, zaujímavá kompozícia a náhodou aj ten mesh je cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 pekná fotka, zaujímavá kompozícia a náhodou aj ten mesh je cool Děkuji, mesh mám hodně rád a to samé mohu říct i o Raych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Panna nebo orel? taky bych mohl říct podle předešlých fotek noc a den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Aj ten original tah ma nieco do seba, paci sa mi viac ako Strapcode - hlavne tvar koncoviek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Koncovky už jsou plné u tech nových Rayů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Veru nie, stale plech. Realne to nevadi (aspon zatial), ide skor o pocit. Na druhu stranu je tah lahsi a pohodlnejsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já dneska nosím tyto (koupené před pár dny tady na fóru) a spokojenost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 (upraveno) Díky No mi to na Ray jedničkach dělalo trochu neplechu. Upraveno 28. června 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Katalpa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 To tohoto vlákna musím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Ty jo, co to je? Na rovinu, ne že by se mi líbily, ale zajímavý teda jsou. Nikdy jsem je neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 To jsem celej já "úleťák" mit něco jinšího. Jsou to CETAC002W moje hodinky jsou až na některé něčím odlišné, asi vidím vše kolem jinak. Vždy se trochu odlišuji a nejen v hodinkách. Některé hodinky co mám bych tu asi dat nemoh. Jinak si myslím,že jsem normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 To jsem celej já "úleťák" mit něco jinšího. Jsou to CETAC002W moje hodinky jsou až na některé něčím odlišné, asi vidím vše kolem jinak. Vždy se trochu odlišuji a nejen v hodinkách. Některé hodinky co mám bych tu asi dat nemoh. Jinak si myslím,že jsem normální. Mně se právě tou odlišností libí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 To jsem celej já "úleťák" mit něco jinšího. Jsou to CETAC002W moje hodinky jsou až na některé něčím odlišné, asi vidím vše kolem jinak. Vždy se trochu odlišuji a nejen v hodinkách. Některé hodinky co mám bych tu asi dat nemoh. Jinak si myslím,že jsem normální. Mně se právě tou odlišností libí.Ano, pánové jsou jiné,odlišné,třeba... - HRANATÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Já bych si náhodou dokázal hranáče představit. Pěkné jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Po nejakych hranacich taky pokukuju. Radsi bych bez subcifru a nejake mensi, ale i tak palec nahoru za odlisnost, to se ceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Pánové: ultrawatch, tatraplán, number.beast, AndyAaron děkuji za pochopení mé "slabosti" Hodinky jsou velké 33 x 44 mm. Je pravda, že hranaté mám jen jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se