Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Riflové neboli. Tak v duchu myšlienky že vraj potápky na kožu nepatria som ju musel vyskúšať. A modrá + hnedá idú pekne dokopy.

a1be98ab54138d6bce6854f23586ba02.jpg

Odesláno

Nechybí,já mám teda samé Tristary a teď mi přišly dvoje nové řady FAB které už ho taky nemají.Uvidíme jestli není tenhle upgrade na úkor přesnosti a životnosti jako u všeho v posledních letech.

Odesláno

To je zajímavý. Tenhle názor na nový strojek jsem tady někde před pár dny už četl. Těžko tomu uvěřit, když vezmu v úvahu, že strojek v mých Mako je přesný dost. 

Odesláno

Budu ho tam mít taky,je to další verze legendární 469.Staré tlačítkové Tristary řady FEM jsou neuvěřitelně přesné,kam se hrabou Seika.

Taky se toho trochu bojím,na novou verzi jsem zachytil dost negativních recenzí.

Odesláno

Tak pokus zahájen - FAB 00006W9 a FAB00006D9.Oboje s beztlačítkovým kalibrem jaký je i v Makách.Natažené na max,uložené v krabičkách,čas zaznamenán.Za 24 h.bude jasno.

Odesláno

Lepsi to asi hodit na ruku, to ti da validnejsi vysledky. Pokud jsou odlozene, tak jsou jen v jedne pozici a kdyz pujdou 0s, tak je to stejna nahoda, jako kdyby sly -20s.

Odesláno

Tohle chci právě zjistit proto zkouším dva kusy abych vyloučil náhodu.Jestli to bude takhle hauzírovat a ještě oboje hoďky bude jasné že inovace byla jen k horšímu.

Odesláno

Shaggy bude mať v niečom pravdu. Moje Orient Nami s novým kalibrom idú na vibrografe ukážkovo. Na ruke cca 30sec do plusu.

Odesláno

Tak mám první výsledky - stříbrné + 24 s.,modré +16.Teď bude dva dny pauza protože sezení v kanclu nic neukáže ale čt + pá mám nějaké cesty po republice tak budou na ruce v reálných podmínkách.

Odesláno

To ti delaji celkem dost. Co jsem mel bambina, tak ty delaly par vterin.

At ale jen nekecam, ode dneska jsem zpet v Orient gangu. Po skvelych bambinech a mohutnych Orient Star dnes dorazily Mako 3. Model predstaveny nedavno, zelene provedeni :)

91da8a6a55ded9dd08d0fec8f7763b05.jpg

64c2578b4f114a032ecd1e1fd1a26551.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...