petanprim Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Nový přírustek.. mně Orienty servisuje p,Volavka starší z Karlína,má nejenom originál sklíčka ale i ostatní díly na starší Orienty,ale hlavně umí a je velmi ochotný,u mně maximální spokojenost,i u těch mi musel mněnit sklíčko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Volavka svého času Orienty i prodával. Ty svoje jsem kupoval právě u něho. Jak je to dnes, nevím. Kdykoliv jsem tam zavítal, měl v nabídce nějakou zajímavou značku. I Bulovy měl.
Svatoslav Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 Na tyto už jsem málem zapomněl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gola Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2019 M-Force Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk
Gola Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Zakoupeny od místního člena. Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Ty stary vypadaji dobre. Konecne zase neco jineho. Ja jen porad bojuju s datem v subcifru.
honzyk Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Ještě potřebuji červené kdyby náhodou někomu zavazely doma..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jajar Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Už jsem fakt věřil, že mám s nákupama hodinek vyhráno. Smůla no, moje nový 42mm "Defendery". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
deafslap Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 moc pěkný, můžu vědět kde si je koupil? Taky po nich občas koukám
Jajar Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Našel a kupoval jsem na timeoutlet.cz nakonec. Mají tam myslím i ty modrý. Pro moji špejli v pohodě velikost, 100M WR a šroubovací korunka pro jistotu. A přes to, že mají dva subciferníky, jsou dobře čitelný, čas nemusím luštit. Asi moje nový každodenky
deafslap Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 díky. Modrý jsou taky fajn, bylo by to těžký rozhodování
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se