E36 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 A zase ty Kamasu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Abych nebyl OT, tak přidávám fotku svého otisků prstů, na hodinkách co jsem vytáhl po 2 měsících... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Chápu, není to focení nějakým kvalitnim fotoaparátem. Ten můj mobil nic moc nefoti. Vzal jsem to tedy druhým a z jiných pohledů. Ale jak jinak fotit hodinky když ne na ruce??? Samo, vidim zde různá zátiší, možná prubnu svým Nikonem někde v přírodě v budoucnu rovněž. Já ale nemám VIP format fotek, nepotrebuji, tak snad, jak říkal Neruda: "laskavý divák promine...":-)Odesláno z mého S60 Lite pomocí TapatalkOno to je dáno nahráváním fotek přes Tapatalk bez VIP, kdy to ty fotky hodně zmenší. Lepší je fotky nahrát přes web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Tak tento týden už druhá radost FIELDOrient Star Outdoor/Explorer RK-AU0204L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Jo, tak tohle naopak muzu. Tyhle a jeste ty skeletony bych rad do sbirky. No, snad casem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 DOTAZPs. Mám poprvé v životě Kožený řemen. Je dobrý to něčím impregnovat (včelí vosk ) nebo tak něco?Říkám si jestli na to něco je než to propotím?Ostatní hodinky mám na omyvatelných řemenech (plast, silicon, NATO atd)Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 DOTAZPs. Mám poprvé v životě Kožený řemen. Je dobrý to něčím impregnovat (včelí vosk ) nebo tak něco?Říkám si jestli na to něco je než to propotím?Ostatní hodinky mám na omyvatelných řemenech (plast, silicon, NATO atd)Díky Sent from my iPhone using TapatalkPožívám včelí vosk od kamaráda včelaře. No ale, že by se to nějak skvělé nanášelo a fungovalo to, jsem nepozoroval....Ale dočetl jsem se, že se rozhodne nemají používat krémy atp. Ale já si říkám, co bych tak asi mohl skazit takovým klasickym bezbarvým krémem na kožené boty??? Zkoušel to někdo???Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 To mě taky zajímá.Já našel tento bezbarvý doma, je to z Deichmannu, z obuvi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ještě popiska zespodaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Psal jsem ještě do Koscomu na chat. A dostal jsem tip na Elaskon, v drogeriiSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ja bych se na nejake voskovani vyprdl. Zvlast kremem na boty. Jestli chcete, aby vam od toho smrdela ruka, tak mozna. Navic to pak bude lepkave nebo mastne, zaserete si od toho obleceni, podrucku na gauci/v aute apod. Kdyz kozka zhnije, tak za petikilco poridite novou fajnovou a cajk, ne? Navic teda mne uz se dlouho nestalo, aby mi nejaky remen shnil. Asi jak ty hodinky tocim dost casto a nenosim je denne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Nevoskuj to, je to blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ja bych se na nejake voskovani vyprdl. Zvlast kremem na boty. Jestli chcete, aby vam od toho smrdela ruka, tak mozna. Navic to pak bude lepkave nebo mastne, zaserete si od toho obleceni, podrucku na gauci/v aute apod. Kdyz kozka zhnije, tak za petikilco poridite novou fajnovou a cajk, ne? Navic teda mne uz se dlouho nestalo, aby mi nejaky remen shnil. Asi jak ty hodinky tocim dost casto a nenosim je denne...Díky!To zní rozumě.Asi se na to vy…. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 (upraveno) Souhlasím s Andym - řemen je spotřebák - při denním intenzivním nošení, vlivu potu, atd se po roce vymění za čerstvý, a ještě to hodinky oživí. Při střídání hodinek se násobně životnost prodlužuje. Mně některé řemeny určitě přežijí.... EDIT: @chiefjinak tyto FIELDky jsou parádní - jak už tady padlo, k dokonalosti jim chybí jen datumovka v barvě a i to je jen moje subjektivní úchylka. Upraveno 24. srpna 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ja bych se na nejake voskovani vyprdl. Zvlast kremem na boty. Jestli chcete, aby vam od toho smrdela ruka, tak mozna. Navic to pak bude lepkave nebo mastne, zaserete si od toho obleceni, podrucku na gauci/v aute apod. Kdyz kozka zhnije, tak za petikilco poridite novou fajnovou a cajk, ne? Navic teda mne uz se dlouho nestalo, aby mi nejaky remen shnil. Asi jak ty hodinky tocim dost casto a nenosim je denne...Existují i originální kožené řemínky právě od Orientu na konkrétní modely. Jiné neoriginální řemínky pak s takovými hodinkami prostě nedávají ten originální Glanz. A takový origo řemínek stojí i 1000 - 1500 CZK. A člověk si pak rozmyslí, zda je to spotrebak. Takže já se o řemínky snazim nějak starat. Stojí mi to za to. A jak správně píšeš Ty nebo kolega? Pokud člověk střídá modely může takovou péči o řemínek a spolu se střídáním modelu safra prodloužit jeho životnost. Jinak nejake povídání o tom zde:https://www.hodinky-365.cz/blog/kozene-reminky-jak-je-cistit-a-jak-o-ne-pecovat-x31904https://www.timestore.cz/Tema/Blog-CZ/Pece-o-kozeny-hodinkovy-reminek-Jak-na-toOdesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 No treba zrovna ten Orient a jeho originalni remeny nebyvaji nic moc extra. After market remenu je nepreberne mnozstvi, barev a vzoru a vybere si kazdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Abych jen neplkal, tak zrovna dnes mi prisel jeden epesni Eichmuller z Nemecka. Je krasne mekky, super barva a cena asi 25 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Souhlasím s Andym - řemen je spotřebák - při denním intenzivním nošení, vlivu potu, atd se po roce vymění za čerstvý, a ještě to hodinky oživí. Při střídání hodinek se násobně životnost prodlužuje. Mně některé řemeny určitě přežijí.... EDIT: [mention=70840]chief[/mention]jinak tyto FIELDky jsou parádní - jak už tady padlo, k dokonalosti jim chybí jen datumovka v barvě a i to je jen moje subjektivní úchylka.OK díky!Jsem nadšen, udělal jsem trochu YouTubový průzkum a vzešly mi z toho právě tyhle Orient Star, a Seika SRPG35, už jsem je tu taky postoval.No a tak jsem je vzal oboje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Existují i originální kožené řemínky právě od Orientu na konkrétní modely. Jiné neoriginální řemínky pak s takovými hodinkami prostě nedávají ten originální Glanz. A takový origo řemínek stojí i 1000 - 1500 CZK. A člověk si pak rozmyslí, zda je to spotrebak. Takže já se o řemínky snazim nějak starat. Stojí mi to za to. A jak správně píšeš Ty nebo kolega? Pokud člověk střídá modely může takovou péči o řemínek a spolu se střídáním modelu safra prodloužit jeho životnost. Jinak nejake povídání o tom zde:https://www.hodinky-365.cz/blog/kozene-reminky-jak-je-cistit-a-jak-o-ne-pecovat-x31904https://www.timestore.cz/Tema/Blog-CZ/Pece-o-kozeny-hodinkovy-reminek-Jak-na-toOdesláno z mého S60 Lite pomocí TapatalkDíky moc!Odkazy prostuduju Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 8 hodinami, chief napsal: Tak tento týden už druhá radost FIELD Orient Star Outdoor/Explorer RK-AU0204L Ses rozjel, tyhle jsou pompézní. Jednou po nich taky sáhnu na místo svých současných orientálních pilotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se