Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

OS "revolver". Mají takový zvláštní zelený nádech (cifr je černý) a svoje kouzlo, i když parametry jinak nic moc. Akorát bych potřeboval jeden dílek tahu - kdyby někdo věděl, kde sehnat, tak ať se mi prosím ozve :-)cf7037df1daf4f7ff9e4c2100ec42f85.jpg

Odesláno
před 8 hodinami, _lip_ napsal:

OS "revolver". Mají takový zvláštní zelený nádech (cifr je černý) a svoje kouzlo, i když parametry jinak nic moc. Akorát bych potřeboval jeden dílek tahu - kdyby někdo věděl, kde sehnat, tak ať se mi prosím ozve 🙂cf7037df1daf4f7ff9e4c2100ec42f85.jpg

Zajímavé! Zkoušel jsi oslovit hodinky-365.cz? 

Odesláno

Díky za tip. Zatím jsem to vyřešil rozměrově vhodným dílkem z jiných Orientů. Jinak tyhle jsou menším bratříčkem saturation diverů. Mají myslím stejný strojek jako ty nejstarší, tedy žádný ruční nátah ani hacking. Navíc jenom minerální sklo a 200m. Revolver se jim přezdívá podle té lunety. Naživo to jsou ale vlastně hodně zajímavé a hezké hodinky. Asi u mě zůstanou. Jsou na svůj věk extrémně zachovalé. Musím ale vyřešit slícování lunety, je to přesně mezi indexy a hrozně mě to vytáčí :-)71680718f464b14cd6ef6f6edc62206c.jpg

Odesláno

Orient defender v1

týden jsem majitelem těchto hodinek a musím uznat, že jsou fakt perfektně čitelný.  Dnes jim přišel tento řemínek, tak to testuji.

Docela mě překvapilo, že tuto barevnou kombinaci tu snad nikdo nemá.  

IMG_6139.jpg

Odesláno

Zatím pořád víceméně moje každodenní automaty. Ani jsem to nečekal, ale jsou prostě fajn.bd7880f10a26f85d71efecd80188c7ea.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...