Rendell Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajsy Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Lumi by M-FORCE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajsy Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Ještě jednou M-FORCE, tentokrát na denním světle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
law.man Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července MAKO II Pepsi. Moje první Orienty, ale asi nebudou poslední. Našteloval jsem je hned po koupi přesně před týdnem a dneska mají -3s. Jakože tři vteřiny odchylka za celý tyden, ne za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
law.man Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července V 6. 7. 2024 v 9:07, Rendell napsal: Ty Defendery se mi fakt líbí. Objednal jsem si je v béžové, tak jsem zvědavý, jak budou vypadat naživo. Kdyby měly safír a orámované okénko datumovky, tak to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Právě ta datumovka optický prodlužuje index, což vytváří symetrii s indexem na 9 a ostatními vlastně taky. Na druhou stranu, kdo by tady hledal nějakou symetrii na ciferníku...? Ale aspoň v tomhle je. Rámeček okolo by byl už moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Když to shrnu po roce a půl: jsou lehké, velikost 42 mm snižuje odskok lunety od spodní části pouzdra, indexy překvapí tím jak jsou plastické, to na fotkách vidět není, subciferník se dny se dá použít až si navykneš kde začíná týden :-), jinak je to luštění, subcifr 12/24 použiješ leda při nastavování datumu a červená ručička se ztrácí na černém ciferníku, datumovka jak bylo řečeno krásně doplňuje index, čitelnost času je perfektní, lume tak akorát na fieldy, potápky to nejsou, korunka super šroubovací, vodotěsnost 100M, taky super. Strojek-zbytečně chválit něco znova. Pouzdro krásně matné. A to by bylo asi všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července antonka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Ranní čekačka na letišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna V 28. 7. 2024 v 12:14, Lacifer napsal: Co je to přesně za model ? Vypadají zajímavě , ale nikdy předtím jsem je neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 52 minutami, Salamaster napsal: Co je to přesně za model ? Vypadají zajímavě , ale nikdy předtím jsem je neviděl Zdar, je to první generace Orient M-Force v titanu, viz odkaz https://orientplace.blogspot.com/2019/01/m-force-iconic-orient-diver.html?m=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Zdarec , to bych vůbec nepoznal, vypadá jinak než nová generace . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Dnes mám kochaci den. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Zápůjčka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Jsou prázdniny, takže bitevní otloukánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se