Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opravdu se mi moc líbí. Kdybych teď neměl dvě na mne předrahé Orientí akvizice, objednal bych si je též. Mám zatnuto v kontokorentu a musím být hodný. Ale snad je dokážu sehnat, až se dám do pořádku.

Posted

tyhle OS jsou docela dobré, já bych je bral, ale jen v případě bez ukazatele nátahu. To je věc co mně strašně se*e e nesnáším to, škoda..., ale chápu že Orient Star se nevyrábí jen kvůli mně. Uff.  🤠

Posted

Za mne je stěrač ok. Musel jsem se ale zase  vyrovnat s minerálem. Dvoje Bambina jsem zatím neskrabl, tak jsem do toho šel.

Posted

Tak už i já jsem majitel Orientů 🙂 Mako II v modré verzi 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 1 hodinou, lub napsal:

..a dobrý, ne?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Hezký Ray(e) 👍

Mám je jen pár dní a zatím dobré, ale budu je střídat takže minimálně na lítačka je maximálně využiji 🙂

Posted

Jak si myslíte že si povede pvd u Ray II Raven ? Mám chuť je objednat. U mě trpí všechny hodinky na poškrábané spony a já už s tím jsem tak nějak smířenej, ale co to pvd? Jak to bude vypadat? Budou tam "stříbrný" zářezy nebo zůstanou vlásečnice černé ?