Dopi Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června V 17. 6. 2025 v 13:28, Lacifer napsal: Parádní, mám je taky v nákupním seznamu. Power reserve na potápkách se často nevidí. Jak jsi s nimi spokojený a jak jsou na tom s přesností? Díky
Lacifer Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 8 minutami, Dopi napsal: Parádní, mám je taky v nákupním seznamu. Power reserve na potápkách se často nevidí. Jak jsi s nimi spokojený a jak jsou na tom s přesností? Díky Spokojen jsem velice, z počátku jsem trochu zápasil se sponou, protože je celkem humpolácká a nepohodlná, ale po několikaterém přehození dílku tahu, mě to přestalo iritovat, jinak co se týče přesnosti tak jsou-li na ruce tak 0s/den, po odložení cifrem nahoru jdou cca 3s/noc do plusu, ve vitríně cifrem na stojáka mírně do mínusu, jinými slovy když je nosim dají se udržet s odchylkou 0, power reserve je super vychytávka
eloga Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července (upraveno) malá zkouška titanu Upraveno 4. července uživatelem eloga
Shidlis Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Moje první Orienty, první automaty. Limitka Contemporary RE-AV0B09N00B č. 249/1000 Burger ušel. 2
Salamaster Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července před 7 hodinami, kolky87 napsal: Jade Top Ten cifr v perfektním stavu je nádherný. Škoda že je již Orient dnes nedělá. 1
kolky87 Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Top Ten cifr v perfektním stavu je nádherný. Škoda že je již Orient dnes nedělá. Áno sú bomba. Mám ich ešte v tmavšej modrej, azúrovej modrej a ešte som ich videl v ružovej magente ta je neskutočná, ale už sa k tejto farbičke nemôžem dostať . Hodinky za páru šušnov, ale na ruke vedia rozjasniť deň Sú to také snxs od Orientu
Jiří Sedlák Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Parádní hodinky, jen jsem si teď všiml, že co napiš, to jinej font. M-force, 200m, Orient, automatic i popisek power Reserved a asi i datumovka, všechno jiný písmo. Kupodivu mě to nějak neruší. Zapomněl bych na lunetu, podobnej font jako 200m, ale vyšší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se