Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 17. 6. 2025 v 13:28, Lacifer napsal:

IMG_20250617_132727.jpg

Parádní, mám je taky v nákupním seznamu. Power reserve na potápkách se často nevidí. Jak jsi s nimi spokojený a jak jsou na tom s přesností? Díky 

Odesláno
před 8 minutami, Dopi napsal:

Parádní, mám je taky v nákupním seznamu. Power reserve na potápkách se často nevidí. Jak jsi s nimi spokojený a jak jsou na tom s přesností? Díky 

Spokojen jsem velice, z počátku jsem trochu zápasil se sponou, protože je celkem humpolácká a nepohodlná, ale po několikaterém přehození dílku tahu, mě to přestalo iritovat, jinak co se týče přesnosti tak  jsou-li na ruce tak 0s/den, po odložení cifrem nahoru jdou cca 3s/noc do plusu, ve vitríně cifrem na stojáka mírně do mínusu, jinými slovy když je nosim dají se udržet s odchylkou 0, power reserve je super vychytávka 😉

Odesláno
před 7 hodinami, kolky87 napsal:

Jade 7b056ea5956d42bcdb60a0a3cde88566.jpg

Top 👌 Ten cifr v perfektním stavu je nádherný. Škoda že je již Orient dnes nedělá. 

• Like 1
Odesláno
Top  Ten cifr v perfektním stavu je nádherný. Škoda že je již Orient dnes nedělá. 
Áno sú bomba. Mám ich ešte v tmavšej modrej, azúrovej modrej a ešte som ich videl v ružovej magente ta je neskutočná, ale už sa k tejto farbičke nemôžem dostať . Hodinky za páru šušnov, ale na ruke vedia rozjasniť deň
Sú to také snxs od Orientu
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Parádní hodinky, jen jsem si teď všiml, že co napiš, to jinej font. M-force, 200m, Orient, automatic i popisek power Reserved a asi i datumovka, všechno jiný písmo. Kupodivu mě to nějak neruší. Zapomněl bych na lunetu, podobnej font jako 200m, ale vyšší. 😁

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...